Jump to content

βραχος για Nano

Andreas kika

Recommended Posts

Ξεκινάς νυκτερινές περιπολίες και σίγουρα κάτι θα ανακαλύψεις.... :rasp:

μετά έχεις μάθει τι πρέπει να κάνεις...... :rasp:

Ξερω ξερω...σουβλακι,βουτηρο κτλ :P:rasp::thumbup::thumbup:

Παντως οτι κ αν ειναι πρεπει να ειναι ακομη πολυ μικρο διοτι κανω περιπολιες αλλα δε βλεπω τιποτα κ ξερω πως οι mantis δεν φοβουνται κ παρα πολυ κ δεν μενουν συνεχεια μεσα στην τρυπα τους.Παντως αυτη η ψειρα θελει πολυ προσοχη.Καλο θα ηταν οι μεγαλοι δασκαλοι/χομπυστες του θαλασσινου να ανεβασουν ενα ποστ που να λεει τι ειναι κακο κ τι οχι με φωτο κ επεξηγησεις.

Ξεκινάς νυκτερινές περιπολίες και σίγουρα κάτι θα ανακαλύψεις.... :rasp:

Φιλε Navy βρηκα 2 απο τα Eunicid σκουλικια μεσα στο ενυδρειο μου...Μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφοριες?Ξερω πως ειχες κ συ στο δικο σου reef τετοιου ειδους ζωακια.Ξερω επισης πως γινονται πολυ μεγαλα κ πως βγαινουν το βραδυ μονο για να φανε...Προς το παρων ειναι παρα πολυ μικρα ακομα κ δεν μπορω να τα βγαλω με τιποτα δηλαδη το ενα απο τα δυο(το ενα ειναι σε σχετικα ευκολη τρυπα ενω το αλλο σε πολυ δυσκολη).

Κάνε μια αναγνώριση από εδώ…

http://www.nhm.org/guana/bvi-invt/bvi-surv/worm-g04.htm

Μην προσπαθήσεις να τον τραβήξεις από την τρύπα γιατί θα κοπεί το σώμα του και θα δημιουργήσεις ένα νέο άτομο.

Κάθε μορφής παγίδα να την ξεχάσεις ( ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ )

Προσπάθησε να εντοπίσεις την πέτρα που έχει σαν φωλιά, την αφαιρείς από το ενυδρείο και μετά το παιχνίδι είναι εύκολο

Δυστηχως δεν μπορω να το βγαλω απο τον βραχο γιατι κρυβεται μεσα σε μια βαθεια τρυπα με πολλες εξοδους/εισοδους....Δεν μπορω να το ξεχωρισω ακομα παντως ειναι δυο διαφορετικα ειδη μιας κ το ενα ειναι διαφανο/ασπρο ενω το αλλο παει προς το καφε.Αφαιρεσα τον βραχο αλλα κ παλι δεν μπορεσα να το βγαλω.Καμια αλλη ιδεα?Εσενα σου ειχαν κανει ζημια?Γιατι νομιαζω πως περιμενες να μεγαλωσουν για να τα βγαλεις.Επισης διαβασα στο ποστ που εκανες πως ο κυριος Shimek σου ειπε καλυτερα να αλλαξεις ενυδρειο για να το ξεφορτωθεια αυτο το ζωο,επισης ειπε πως δεν ειναι απο τα κακα σκουλικια για το ενυδρειο κ πως ειχε κ αυτος ενα που ηταν πολυ καλο κατοικιδιο.

Ειμαι και εγώ παθον των σκουλικιων.

Εχω αφαιρεσει δυο απο το ενυδρειο μου.

Προσεξε να δεις το βραδυ με κοκκινο φως που φωλιαζει. αν δει λευκο φως κρύβετε. Αύτό εχει μια φωλιά, θα την σταμπάρεις το βραδυ και μετά θα αφαιρεσεις το κομματι του βράχου και μετα το σκουλικι απο μεσα απο το βραχο.

Δυστηχως δεν μπορω να το βγαλω απο τον βραχο γιατι κρυβεται μεσα σε μια βαθεια τρυπα με πολλες εξοδους/εισοδους...Δεν μπορω να το ξεχωρισω ακομα παντως ειναι δυο διαφορετικα ειδη μιας κ το ενα ειναι διαφανο/ασπρο ενω το αλλο παει προς το καφε.Αφαιρεσα τον βραχο αλλα κ παλι δεν μπορεσα να το βγαλω.Καμια αλλη ιδεα?.......πιάσε σφυρί και καλέμι και θα δεις για πότε θα είναι έξω. ...... :rasp:

Εσενα σου ειχαν κανει ζημια?.......μπά καθόλου, έφαγαν όλους τους ζωανθούς και τα μανιτάρια, και μετά έπερναν το σαρκόφυτο και το πηγεναν βόλτα κάθε βράδυ. για να χωνέψουν..... :rasp:

Γιατι νομιαζω πως περιμενες να μεγαλωσουν για να τα βγαλεις.......ναι, για να είμαι σίγουρος στον εντοπισμό του σωστου βράχου,.. 80 κιλά εχω μέσα.... :rasp:

Επισης διαβασα στο ποστ που εκανες πως ο κυριος Shimek σου ειπε καλυτερα να αλλαξεις ενυδρειο για να το ξεφορτωθεια αυτο το ζωο...........σωστά

,επισης ειπε πως δεν ειναι απο τα κακα σκουλικια για το ενυδρειο κ πως ειχε κ αυτος ενα που ηταν πολυ καλο κατοικιδιο.......τέτοια κατοικίδια εγώ δεν τα θέλω :P

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε Navy θα ξαναπροσπαθησω να το βγαλω το ζωακι...

Παιδια μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να παραγγειλω μερικες peppermint?Απο εξωτερικο μιλωντας παντα....Οποιος ξερει ας μου δωσει καποιο αξιοπιστο site.

Φιλε NAVY εσυ την εχεις ψαξει την δουλεια...τα δικα μου τα σκουλικακια εχουν τριχουλες στα πλαινα τους δηλαδη φερνουν κ σε bristelworm αλλα σιγουρα δεν ειναι.Σημερα τα παρατηρεισα λιγο κ τρωγανε τα τοιχωματα απο τα βραχια αλλα σα να ειχαν κανονικα στοματα ακριβως οπως ενα ψαρι(δεν ξερω αν καταλαβες)δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως...????Καμια ιδεα πανω σ'αυτο?

προσπάθησε να το βγάλεις φωτο μήπως βοηθήσει στην αναγνώριση του

• 2 weeks later...

Σημερα καταφερα να το δω ολοκληρο...ειμαι 100% σιγουρος πως ειναι αυτο το σκουλικι...Τι κανω??Την προσευχη μου?? :unsure:

Φιλε Αντρέα, είχα δύο τετοια σκουλίκια στο ενυδρειο μου.

Ο Shimek μου ειπε πως ειναι ακακα!

Παρόλαυτα είχα απώλειες σε ψαρια!

Απο τοτε που τα αφαίρεσα δεν εχω απώλειες, μπορει να ναι τυχαίο αλλα ειναι γεγονός

Φιλε Αντρέα, είχα δύο τετοια σκουλίκια στο ενυδρειο μου.

Ο Shimek μου ειπε πως ειναι ακακα!

Παρόλαυτα είχα απώλειες σε ψαρια!

Απο τοτε που τα αφαίρεσα δεν εχω απώλειες, μπορει να ναι τυχαίο αλλα ειναι γεγονός

Δεν ειχα καμια απωλεια ακομα...Κ γω τα ιδια διαβασα.Αλλοι λενε πως ειναι ακακα αλλοι πως ειναι μεγαλος μπελας.Τουλαχιστον ξερω τι εχω!!!

Χθες βρηκα τι εκανε τον πολυ θορυβο...Ηταν τελικα μια πολυ ομορφη pistol.Παιδια ηταν τοσο ομορφο ζωακι που το ερωτευτηκα κατευθειαν :unsure: !Μπορω να το κρατησω?Εχω κ ενα shrimp goby σε περιπτωση που ξεθαρεψει κ βγει απο τον βραχο.

• 2 weeks later...

Mηπως μπορει καποιος να μου αναγνωρησει αυτην την ανεμονη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...