voulithra 25 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 πριν απο 9 μήνες πήρα ενα "ενυδρείο" 5-6 λίτρων με 2 oranda.. στη συνέχεια ηθελα μεγαλύτερο, έτσι πηρα ένα 30-λιτρο κ πρόσθεσα άλλα 2 red cup. Μεχρι που πάλι μου μου φάνηκε μικρό κ πήρα ενα 60-λιτρο γιατί μου φέρανε ενα δωρ΄΄ακι που περιείχε: 5 neon, 2 lemon tetra @ 2 "albinubia" (ή κάπως έτσι - συγχωρέστε μου τα λάθη, είμαι νέα στο χώρο). ηθελα ομως κατι πιο εντυποσιακό.. έτσι πήρα άλλα 3 guppies (2 θυλικά-ένα αρσενικό). Μετά από μια εβδομάδα - κ θα ήθελα την γνώμη των πιο ειδικών σ' αυτο - ένα από τα 2 θυλικά guppies άρχισε να τσιμπάει τα oranda και να τα στρεσάρει, αδικαιολόγητα κατά την γνώμη μου αφού εχω μαθει ότι δεν είναι επιθετικά, αντιθέτως.. τι μπορεί να συμβαίνει Χαρηκα κ πάλι κ ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 25 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 καλως μας ηρθες!! μην στεναχωριεσαι δεν μπορει να τους κανει κακο.. το μονο προβλημα ειναι πως εχεις ψαρια με διαφορετικες απαιτησεις. ασυμβατα μεταξυ τους κ ισως καποια στιγμη θα πρεπει να σκεφτεις να αποχωριστεις καποια απαυτα για το καλο τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλως ορισες και καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 25 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλωσορισες στην παρεα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voulithra 26 Φεβρουαρίου 2009 Author #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σας και πάλι! Πως είναι δυνατόν ένα επιθετικό guppy να υπάρχει στον κόσμο αυτό (!) και αυτό να έιναι στο δικό μου ενυδρείο?????????? χθές έχασα το πρώτο guppy το οποίο ήταν και έγκυος επειδή το τσιμπούσε το άλλο... έχασε μέχρι το χρώμα στην ουρά του - και τα 2 θυλικά... τώρα το απομόνωσα αλλά είναι αργά. ας μου πεί κάποιος γιάτί. .. Αnyway σκεφτομαι να τα πάω πίσω...:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος