tanalias 25 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 για Neolamprologus multifasciatus.γνωμες θελω για να αγορασω τροφη.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Εγω τα ταιζω με την Omega One(cichlid flakes).Την τσακιζουν κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanalias 26 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 εχεις απολυτο δικιο dias.σημερα αγορασα την τροφη αυτη και την εξαφανιζουν σε χρονο 0.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 27 Μαρτίου 2009 #5 Share 27 Μαρτίου 2009 μονο αυτη καποια αλλη ποικιλια δεν πρεπει να εχουν αυτα τα ψαρακια στην τροφη τους??αομη και καποια φυτικη οπως σπιρουλινα ?ε?λεω βλακειες μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Μαρτίου 2009 #6 Share 27 Μαρτίου 2009 μονο αυτη καποια αλλη ποικιλια δεν πρεπει να εχουν αυτα τα ψαρακια στην τροφη τους??αομη και καποια φυτικη οπως σπιρουλινα ?ε?λεω βλακειες μηπως? Αυτή που σου έγραψε ο Dias πολύ καλή εξάλλου την δοκίμασες ,εγώ δίνω και σπιρουλίνα ( tropical σε flakes ) αλλά και cichlid vegi flakes και formula two της ocean nutrition, και όλα είναι μια χαρά.Η ποικιλία στις τροφές είναι υγεία. Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 27 Μαρτίου 2009 #7 Share 27 Μαρτίου 2009 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikossnb 27 Μαρτίου 2009 #8 Share 27 Μαρτίου 2009 οι hikari δεν ειναι καλες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Μαρτίου 2009 #9 Share 28 Μαρτίου 2009 οι hikari δεν ειναι καλες?? Βέβαια ξεχάσαμε και τις HIKARI που είναι πολύ καλές τροφές.Εγώ χρησιμοποιώ την HIKARI EXCEL σε pellets αλλά για να ταίσω τις malawi.http://www.hikariusa.com/products/index.php Κυκλοφορούν και σε flakes. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος