Jump to content

ΝΕΟΣ

Roussos

Recommended Posts

:bowdown: Για σας και καλησπερα σε ολο το Forum καινουργιος στο μαγευτικο χωρο του γλυκου νερου

Αρχισα το Hobby με 1 τργκον 200lt σε βαση με εξωτερικη αντλια 700lt/h και uv εβαλα χαλικι με βοτσαλα και ρυζες, μετα το στρωσιμο εβαλα μεσα 1 Oscar 2 Καρχαριακια,γλυφτες και γατοψαρα

Ολα πανε καλα μεχρι τωρα εκτος απο λιγο θωλουρα η οποια ειναι απο τις ρυζες οπως μου ειπαν απο το Pet City που τα προμηθευτικα ολα.Ελπιζω συντωμα να ειναι οκ!

Ευχαριστω για την φιλοξενια στο site

:bowdown: Τα Καρχαριακια μου δεν τρωνε σχεδον τιποτα και εχουν μεγαλη κινητικοτητα σε αντιθεση με τον Oscar ο οποιος τρωη απεριγραπτα και εχει κινηση αργη και πολυ ηρεμος.

Η βοηθεια σας πολυτιμη

καλος ηρθες καλη διαμονη!!!!! :bowdown:

τα καρχαριακια θα ηρεμησουν και θα φανε ειναι θεμα εξοικιωσης με το περιβαλον.το oscar να προσεχεις οταν μεγαλωσει (φτανει και τα 45cm)γιατι θα τρωει οτι βρισκει και μπορει να σου ανοιγει και τρυπες στα χαλικια και γενικα να υπαρχει μια ανακατοσουρα.αν τα καρχαριακια σου ειναι galacherειναι λιγο ανησυχα οταν ειναι μικρα αλλα οταν μεγαλονουν γινοντε και αυτα λιγο νευρικα εχω ακουσει οτι φτανουν και το 1,5 - 2m σε πολυ μεγαλο χωρο βεβαια.

:bowdown: Galacher ειναι μικρα βεβαια 6 cm, ο Oscar ειναι 15 cm αλλα ηρεμος προς το παρον, θα εχουμε καλη συμβιωση αργοτερα?

καλος ηρθες καλη διαμονη!!!!! :bowdown:

τα καρχαριακια θα ηρεμησουν και θα φανε ειναι θεμα εξοικιωσης με το περιβαλον.το oscar να προσεχεις οταν μεγαλωσει (φτανει και τα 45cm)γιατι θα τρωει οτι βρισκει και μπορει να σου ανοιγει και τρυπες στα χαλικια και γενικα να υπαρχει μια ανακατοσουρα.αν τα καρχαριακια σου ειναι galacherειναι λιγο ανησυχα οταν ειναι μικρα αλλα οταν μεγαλονουν γινοντε και αυτα λιγο νευρικα εχω ακουσει οτι φτανουν και το 1,5 - 2m σε πολυ μεγαλο χωρο βεβαια.

καλως ηρθες!

απλα να ξερεις οτι αυτα τα ψαρια μεγαλωνουν γρηγορα κ συντομα θα εχεις προβλημα χωρου.

υπαρχουν αναλογα θεματα, καλο διαβασμα!

καλως ηρθες!

απλα να ξερεις οτι αυτα τα ψαρια μεγαλωνουν γρηγορα κ συντομα θα εχεις προβλημα χωρου.

υπαρχουν αναλογα θεματα, καλο διαβασμα!

Ευχαριστω εχω αρκετα διαβαση αλλα ποτε νομιζω δεν θα τελειωση η ενυμερωση,κουραγιο μου

καλος ορισες στην παρεα μας.....σε ποσα λιτρα τα εχεις ολα αυτα τα τερατα

:bowdown:

καλος ορισες στην παρεα μας.....σε ποσα λιτρα τα εχεις ολα αυτα τα τερατα

:bowdown: 200 λιτρα....δεν ειναι ακομη τοσο τερατακια...αργοτερα βλεπουμε !!

μια χαρα ειναι για πρωσορινα γιατι οι γκαλαχερ ξερες οτι γινονται μικροιpost-10098-1235598508_thumb.jpg....και τα οσκαρ επισης....xaaxaxaxaxax :bowdown::bowdown::):(

μια χαρα ειναι για πρωσορινα γιατι οι γκαλαχερ ξερες οτι γινονται μικροιpost-10098-1235598508_thumb.jpg....και τα οσκαρ επισης....xaaxaxaxaxax :):(:blink::buttrock:

:bowdown: Υπομονη να δουμε που θα καταληξουμε....τωρα ξεκινησα το Hobby θα παθω θα μαθω :bowdown:

δεν στο λεω για κακο ουτε σου λεω κατι...μια χαρα σε βρισκω...καλη συνεχεια

δεν στο λεω για κακο ουτε σου λεω κατι...μια χαρα σε βρισκω...καλη συνεχεια

:bowdown: Ευχαριστω και ελπιζω σε καλη συνεχεια....γιατι βλεπω σντομα νεο ενυδρειο...να δουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...