DIMITRIOS 26 Φεβρουαρίου 2009 #26 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Περιμένουμε νέες φώτο στο μέλλον με την εξέλιξη του ενυδρείου σου!! Υ.Γ: Νιντάλ σιγά σιγά μας κόλλησες όλους το μικρόβιο του βιότοπου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 26 Φεβρουαρίου 2009 Author #27 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Οτι ενυδρείο και να είχα θα το έκανα βιοτοπικό γιατί αυτή είναι η ομορφιά του χόμπυ . Είναι λιγο ποιο δύσκολο να το φτιάξεις αλλά σε ανταμοίβη . Ολα τα βιοτοπικά κατά την γνώμη μου είναι και τα ποιο ωραία ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 26 Φεβρουαρίου 2009 #28 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Αγριο και ιδιαιτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Φεβρουαρίου 2009 #29 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Καφε νερο, καφε ξυλα, καφε αχρωμα ψαρια ...........................μια αηδια!!!!! Να τα χαιρεσαι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 2 Μαρτίου 2009 #30 Share 2 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 2 Μαρτίου 2009 #31 Share 2 Μαρτίου 2009 πολύ ωραίο .. κάτι τέτοιο ετοιμαζόμουν να κάνω .. αλλά μου έπεσε μέσα ο κουβάς με το αλάτι .. και έτσι το έκανα θαλασσινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 2 Μαρτίου 2009 #32 Share 2 Μαρτίου 2009 πολύ ωραίο .. κάτι τέτοιο ετοιμαζόμουν να κάνω .. αλλά μου έπεσε μέσα ο κουβάς με το αλάτι .. και έτσι το έκανα θαλασσινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΩΛΗΣ 3 Μαρτίου 2009 #33 Share 3 Μαρτίου 2009 Μπράβο πολύ καλή δουλεία !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 9 Μαρτίου 2009 #34 Share 9 Μαρτίου 2009 Χιλια Μπραβο http://www.practicalfishkeeping.co.uk/pfk/...php?upload=2566 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondoras 9 Μαρτίου 2009 #35 Share 9 Μαρτίου 2009 Χρηστο φανταστικο, τα χρωματα ειναι τελεια αλλα εχω μια απορια, οπως γραφεις στο fishkeeping εχεις sump για φιλτρο αυτο ειναι σωστο για ενα βιοτοπικο με αγριους δισκους ? που απ' οτι ξερω θελουν νερο με χαμηλη περιεκτικοτητα σε οξυγονο, το sump μαλλον θα οξυγονονει πολυ το νερο ετσι δεν ειναι? Σε ρωταω γιατι θελω να φτιαξω και εγω ενα πραγματικα βιοτοπικο αμαζονιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 10 Μαρτίου 2009 Author #36 Share 10 Μαρτίου 2009 Εδώ είσαι λάθος και πρόσεξε το . Το καλά οξυγονομένο νερό είναι σημαντικό ειδικά στις θερμοκρασίες που κρατάμε τους δίσκους 29+ Ειδικά σε περιπτώσεις που χρειάζεται να ανεβάσουμε 31-32 για ενεργοποίηση του μεταβολισμού τους σε περιπτωσεις που δεν τρώνε καθώς επίσης και 35 σε θεραπείες τότε πρέπει να έχει τρελλή οξυγώνοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 10 Μαρτίου 2009 #37 Share 10 Μαρτίου 2009 Τα λόγια είναι περιττά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 11 Μαρτίου 2009 #38 Share 11 Μαρτίου 2009 Εδώ είσαι λάθος και πρόσεξε το . Το καλά οξυγονομένο νερό είναι σημαντικό ειδικά στις θερμοκρασίες που κρατάμε τους δίσκους 29+ Ειδικά σε περιπτώσεις που χρειάζεται να ανεβάσουμε 31-32 για ενεργοποίηση του μεταβολισμού τους σε περιπτωσεις που δεν τρώνε καθώς επίσης και 35 σε θεραπείες τότε πρέπει να έχει τρελλή οξυγώνοση Ετσι, ετσι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 28 Απριλίου 2009 #39 Share 28 Απριλίου 2009 Να τους χαιρεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 18 Μαίου 2009 #40 Share 18 Μαίου 2009 Κορυφαία προσπάθεια (ΙΜΟ), άψογο αποτέλεσμα. Χρήστο, σε τέτοια ενυδρεία χρειαζόμαστε update σε μόνιμη βάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 31 Μαίου 2009 Author #41 Share 31 Μαίου 2009 ενα μικρό update Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 31 Μαίου 2009 #42 Share 31 Μαίου 2009 Δεν υπάρχουν λόγια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 31 Μαίου 2009 #43 Share 31 Μαίου 2009 Πολυ καλο.... Αποψη μου γτ δεν δοκιμαζεις καποιο καφε η πιο κιτρινοπορτοκαλε Background..?? Παντος κουκλια τα ψαρια σου και το νερακι μουρλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2009 #44 Share 31 Μαίου 2009 Pollatos εγραψες παληκαρι μου..........αφου εχω αρχισει κι'εγω πλεον και το σκεφτομαι σοβαρα ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Μαίου 2009 #45 Share 31 Μαίου 2009 ¨Οτι και να πούμε είναι λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 1 Ιουνίου 2009 #46 Share 1 Ιουνίου 2009 ...Αποψη μου γτ δεν δοκιμαζεις καποιο καφε η πιο κιτρινοπορτοκαλε Background..?? ... Πες τα ωρέ Κωστή!!! Έχει επαναπαυτεί με το φοβερό αποτέλεσμα και βαριέται την τελειότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 1 Ιουνίου 2009 #47 Share 1 Ιουνίου 2009 Πανεμορφο το αποτελεσμα ρε φιλε!!! Να τους χαιρεσαι Σημ. Νο1: Συμφωνω με το backround! Σημ. No2: Ρε τσιγκουναρε μονο 19 δευτερολεπτα τραβηξες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 1 Ιουνίου 2009 Author #48 Share 1 Ιουνίου 2009 είπαμε είναι trailer . Με το background δεν είχα πρόβλημα στο παρελθον επειδή είχα άλγη, τώρα τίποτα, και έτσι το βλέπετε . Μην ξεχνάς για να το δείτε σε βιντεο έχω απομακρύνει το black water με χρήση ανθρακα μπας και δείτε τα ψάρια ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 1 Ιουνίου 2009 #49 Share 1 Ιουνίου 2009 Δεν έχω λόγια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 2 Ιουνίου 2009 #50 Share 2 Ιουνίου 2009 Δεν παίζεται το σύνολο... Υγ. Ίσως... να μήπως.... έλεγα να έβαζες λίγα φυτά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος