mathsdim 24 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Καλημερα Εδω και μερικες μερες η μια θυληκη γκαπυ ξεφουσκωσε και ενω εχω μπολικο κερατοφυλλο, java moss και αλλα φυα μωρα δεν εβλεπα πουθενα. Ειχα αρχισει να απελπιζομαι οτι τα μωρακια τελικα δεν τα καταφεραν, μεχρι σημερα το πρωι που ειδα ενα μωρακι γκαπυ να βολταρει αναμεσα στο κερατοφυλλο, αχ οπως καταλαβενετε μεγαλη συγκινηση , συγνωμη αν σας κουαρασα αλλα ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2009 - mathsdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 24 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα Εδω και μερικες μερες η μια θυληκη γκαπυ ξεφουσκωσε και ενω εχω μπολικο κερατοφυλλο, java moss και αλλα φυα μωρα δεν εβλεπα πουθενα. Ειχα αρχισει να απελπιζομαι οτι τα μωρακια τελικα δεν τα καταφεραν, μεχρι σημερα το πρωι που ειδα ενα μωρακι γκαπυ να βολταρει αναμεσα στο κερατοφυλλο, αχ οπως καταλαβενετε μεγαλη συγκινηση , συγνωμη αν σας κουαρασα αλλα ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου Να σου ζησουν !!!Να τα δεις οπως επιθυμεις !!! !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 24 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2009 Ψαξε καλα καπου θα βρεις και αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 24 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα Εδω και μερικες μερες η μια θυληκη γκαπυ ξεφουσκωσε και ενω εχω μπολικο κερατοφυλλο, java moss και αλλα φυα μωρα δεν εβλεπα πουθενα. Ειχα αρχισει να απελπιζομαι οτι τα μωρακια τελικα δεν τα καταφεραν, μεχρι σημερα το πρωι που ειδα ενα μωρακι γκαπυ να βολταρει αναμεσα στο κερατοφυλλο, αχ οπως καταλαβενετε μεγαλη συγκινηση , συγνωμη αν σας κουαρασα αλλα ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου Ειδες που σου ειπα οτι απο καπου θα ξετρυπωσουν ,δικαιο ειχα.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 24 Φεβρουαρίου 2009 Author #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2009 Ειδες που σου ειπα οτι απο καπου θα ξετρυπωσουν ,δικαιο ειχα.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ χεχε ναι καλα ελεγες Χρηστο, αντε αμα μεγαλωσουν λιγο να σου δωσω , να διευρινθει το ειδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 25 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Να σου ζησουν αντε ψαξε θα βρεις κι αλλα μωρουλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 25 Φεβρουαρίου 2009 Author #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Σημερα το πρωι κολυμπουσαν 3 διπλα στη java moss , ειναι μοναδικη εμπειρια να βλεπεις τα μωρακια. Μπορει μετα απο πολλες γεννες να γινεται ρουτινα , αλλα στη παρουσα φαση ειναι πραγματικα γοηταυτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 26 Φεβρουαρίου 2009 #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Πιστεψε με ποτε δεν θα βαρεθεις να ανακαλυπτεις μωρουλια. Ακομη και για μενα καθε φορα ειναι σαν την πρωτη και κυριως οταν αρχιζουν και εξικοιωνονται και ερχονται μπροστα στο τζαμι και κοιτανε ειναι αφασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 3 Μαρτίου 2009 Author #9 Share 3 Μαρτίου 2009 Γεννησαν και τα μολλυ , οποτε τωρα καμια 10αρια μωρακια γυρνανε στο ενυδρειο χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 3 Μαρτίου 2009 #10 Share 3 Μαρτίου 2009 Μολλυ ε? Διακρινεις καμια διαφορα αναμεσα στα μωρα;γτ βλεπω στα δικα μου ενα μωρο κοκκινο και δεν ξερω απο που ξεφυτρωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 3 Μαρτίου 2009 #11 Share 3 Μαρτίου 2009 εχεις πλατυ ή ξιφοφορους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 3 Μαρτίου 2009 Author #12 Share 3 Μαρτίου 2009 εγω εχω μολυ και γκαπυ μονο , τα μωρα μολυ ειναι πορτοκαλι οποτε ξεχωριζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 4 Μαρτίου 2009 #13 Share 4 Μαρτίου 2009 Ειναι αναλογα τι χρωματα εχουν τα ψαρια σου. Παντως τα μωρα μωλυ απ τα υπολοιπα ζωτοκα ξεχωριζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 4 Μαρτίου 2009 Author #14 Share 4 Μαρτίου 2009 Ειναι αναλογα τι χρωματα εχουν τα ψαρια σου. Παντως τα μωρα μωλυ απ τα υπολοιπα ζωτοκα ξεχωριζουν Ακριβως , ειναι θεμα γονιδιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 5 Μαρτίου 2009 Author #15 Share 5 Μαρτίου 2009 παιδια στα 120λτ να κρατησω απο 2 ζευγαρια guppy + molly (2 αρσενικα - 6 θυλικα) ? ή μπορω και παραπανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 5 Μαρτίου 2009 #16 Share 5 Μαρτίου 2009 Οχι ετσι θα εισαι καλα σκεψου πως θα αποκτησεις συντομα και νεους απογονους Να σε ρωτησω Ποια μολυ θα βαλεις τα σελφιν ή τα μπαλουν Να ξερεις τα Σελφιν θελουν λιτρα δεν σε πολυ παιρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 5 Μαρτίου 2009 Author #17 Share 5 Μαρτίου 2009 θα ανεβασω φωτο να τα δεις γιατι εγω δεν ξερω να ξεχωριζω, παντως σιγουρα το αρσενικο ειναι black , το ενα θυλικο πορτοκαλι και τα αλλα 2 ασπρα - πορτοκαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakos vti 5 Μαρτίου 2009 #18 Share 5 Μαρτίου 2009 μπραβω να σου ζησει και να το προσεχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος