insider 22 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 Σκέφτομε να αποκτήσω αυτό το ΝΑΝΟ.. http://nanocube.org/28-gallon-nano-cube-hqi Σκοπός μου είναι να το κάνω Reef και να κρατήσω το 240lt Fish only Παρακαλώ τις απόψεις σας για το συνγκεκριμένο σύστημα... Το μόνο που με φοβίζει είναι η θερμοκρασία με τα 150w της HQI λάμπας Ευχαριστώ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 22 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 Αν το επιλεξεις η χρηση ψυκτικου ειναι αναποφευκτη! Υπαρχουν και αλλα νανο σε τετοιο στυλ με Τ5 η compact-PL αντιστοιχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 22 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ πιστεύω οτι οι δυσκολίες όσο αφορά την θερμοκρασία θα είναι αρκετές αλλά παρατηρώ οτι το ενυδρειάκι διαθέτει 4 ανεμιστήρες (4 Integrated cooling fans) οι οποίοι ανάλογα με την τοποθέτηση τους ίσως να κάνουν δουλειά! Δεν το έχω δει απο κοντά το σύστημα αυτό αλλά ίσως οι 4 ανεμιστηρες σε συνδιασμό με aircondition το καλοκαίρι να κάνουν δουλειά.. Μακάρι να βρούμε κάποιον που να το έχει δουλέψει από κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 και σαφως υπαρχε και το diy στα μετρα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
insider 22 Φεβρουαρίου 2009 Author #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Και εγώ πιστεύω οτι οι δυσκολίες όσο αφορά την θερμοκρασία θα είναι αρκετές αλλά παρατηρώ οτι το ενυδρειάκι διαθέτει 4 ανεμιστήρες (4 Integrated cooling fans) οι οποίοι ανάλογα με την τοποθέτηση τους ίσως να κάνουν δουλειά! Δεν το έχω δει απο κοντά το σύστημα αυτό αλλά ίσως οι 4 ανεμιστηρες σε συνδιασμό με aircondition το καλοκαίρι να κάνουν δουλειά.. Μακάρι να βρούμε κάποιον που να το έχει δουλέψει από κοντά... Σωστή η αναφορά σου Μάνο στα 4 ανεμιστηράκια...ενα μεγάλο κίνητρο επίσις είναι και η τιμή (480$)+μεταφορικά (50$-60$)=(421.511 EUR) που εμπεριέχουν Skimmer, wavemaker, 2 powerheads, μινι SUMP στην πίσω πλευρά, αυτόματος διακόπτης υπερθέρμανσης και φυσικά 150 w HQI. Θεωρώ οτι ολο το σύστημα συμφέρει σαν αγορά...τουλάχιστον απο αυτά που εχω δει ως τώρα.Για DIY κατασκευή σίγουρα είναι η οικονομικότερη λύση αλλά απο θέμα αισθητικής..... (για τον Φίλο KLAZ) Κάθε πληροφορία σας μου είναι χρήσιμη... Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2009 - insider Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 23 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 επισης μπορεις να αγορασεις το δικο μου σε πολυ καλυτερη τιμη φυσικα.....ενα boyu 128lt me para polla extra.... στειλε πμ αν σε ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος