Jump to content

Παιδια βοηθεια - Sos

Recommended Posts

Παμε λοιπον χαλαρα τωρα......

1. Ο ανθρακας δεν μπαινει στο ενυδρειο (γλυκου νερου) παρα μονο σε καταστασεις αναγκης π.χ. απομακρυνση φαρμακου.

2. Οι καρδιναλιοι αν και εχουν προβλημα σε θερμακρασια 30 βαθμων δεν "φευγουν".

3. Το μελαφιξ ειναι ηπιο και δεν "σκοτωνει" τη βιολογια, αντιθετα απο το Bactopour που την τσακιζει στην κυριολεξια. Στο δικο μου κουτακι αναφερει αυτα που σου εγραψα. Αν εχει αλλαξει κατι, δεν ειμαι σε θεση να το ξερω, αλλα σε προειδοποιησα οτι ειναι δυνατο και πρεπει να το προσεχεις. Η θεραπεια προφανως ολοκληρωνεται οταν δεν εχεις πια το προβλημα της ασθενειας και με επαναληψη οπως αρχισες δηλαδη μερα, παρα-μερα. Αυτο βεβαια δεν μπορεις να το συνεχιζεις για περισσοτερο απο 3-4 δοσεις (πιστευω). Στελνει τα ψαρια "αδιαβαστα" κατα την κριση μου. Και να ηταν μεσα μαζι δεν νομιζω παντως οτι θα ειχες προβλημα.

4. Οταν δεν μπορουμε να εντοπισουμε την ασθενεια δεν ριχνουμε φαρμακα στα τυφλα πιστευοντας οτι καπου θα την "πιασουμε". Πολυ καλυτερη δουλεια θα κανει μια γεναια αλλαγη νερου, απο ενα λαθος φαρμακο.

5. Φροντισε λιγο την ποιοτητα του νερου σου, γιατι ειναι ο βασικος παραγοντας που θα βοηθησει να μην εχεις προβληματα.

6. Τα περισσοτερα λαθη γινονται οταν εισαι αρχαριος γιατι φανταζεσαι αρρωστιες που δεν υπαρχουν και τοτε αρχιζουν τα προβληματα. Στις μερες μας που υπαρχει το διαδυκτιο ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις την απαντηση, αλλα χανεις το κερδος που ειχαμε παλιωτερα αναγκασμενοι να ψαχνουμε το τι και το γιατι. Τωρα δυστυχως οι πιο πολλοι τρεχουν στο πληκτρολογιο στην πρωτη δυσκολη και αν δεν παρουν απαντηση .....χανονται.

7. Δυστυχως δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να βοηθησει, ουτε σιγουρα θα ειναι παρων μολις το χρειαστεις. Και εγω στο διαδυκτιο μπαινω οποτε μπορω, οχι συνεχεια.

8. Ουτε η απαντηση που θα παρεις σιγουρα θα ειναι η σωστη γιατι η διαγνωση ειναι παραπολυ δυσκολο πραγμα και απαιτει μικροσκοπιο. Εμεις στηριζομαστε στην περιγραφη του καθενος και την εμπειρια μας, πραγμα που δεν εξασφαλιζει σιγουρα το αποτελεσμα.

9. Μετρησεις νερου κανε και γραψε.-

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια που προθιμοποιηθηκατε να μου προσφερετε και ζητω συγνωμη... :closedeyes:

Φιλε diskus fan συμφωνω μαζι σου. Εκανα οτι ειπα και ελαφρυνα λιγο το πλυθησμο, μεταφεροντας σταδιακα τα περισσοτερα μπαλουνς σε ενα δευτερο 100 καθαρων λιτρων ενυδρειο που στρωνει εδω και 10 ημερες. Τωρα εχω σκοπο να δωσω προσοχη μονο στη ποιοτητα του νερου κανοντας υπομονη και ελπιζοντας να επανελθει στα υγιη του το συστημα. Εχω δει βελτιωση οσον αφορα τα λευκα στιγματα και τα πτερυγια μονο αλλα οχι ολοκληρωμενη αναρωση. Η μετρησεις δεν ειναι κακες, Τα νιτρικα μονο παιζουν απο 20 μεχρι 25. Τα υπολοιπα φυσιολογικα. Αυτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...