michalis 19 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 1 ζευγαρι μου μολις γεννησε Το θεμα ειναι πως δεν εχω καθολου εμπειρια πανω στο θεμα και μιας και το ενυδρειο ειναι κοινωνικο με αρκετα ψαρια μεσα,φοβαμαι πως δεν θα επιβιωσουν. Τι κινησεις μπορω να κανω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 19 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Αφού το ενυδρείο σου είναι κοινωνικό αν δεν τα χωρίσεις τα μικρά ή τα αυγά μάλλον τα πράγματα είναι σκούρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 19 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 ουτε μια νυχτα Θα βρω ενυδρειακι να βαλω το ζευγαρι και βλεπουμε.. Ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 14 Μαίου 2009 Author #4 Share 14 Μαίου 2009 Τελικα μετα απο αλλη μια γεννα εχω 15 σκαλαρακια στην 7η μερα ! Αυτο που με ανησυχει ,μιας και περιμενω απο ωρα σε ωρα να κολυμπησουν, ειναι μην τα τραβηξει το φιλτρο .. υπαρχει τετοια πιθανοτητα και αν ναι, τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 15 Μαίου 2009 Author #5 Share 15 Μαίου 2009 καμια πληροφορια παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Μαίου 2009 #6 Share 15 Μαίου 2009 Bαε ενα τουλι ωστε να μην τα ρουφηξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος