Jump to content

Καθαριστής οθόνης του Pc σας

Recommended Posts

Μου ερχονται διαφορες ιδεες στο μυαλο .........Χμμμμμμμ!!!!! :bowdown::bowdown::):(

Αναπνευστηρας και μασκα και σκυλους,υπαρχουν?

Ωρες-ωρες αναρωτιεμαι, εκτος απο το Πι-τσι αλλο τιποτα δεν εχεις να περνας την ωρα σου; :bowdown::bowdown:

Ωρες-ωρες αναρωτιεμαι, εκτος απο το Πι-τσι αλλο τιποτα δεν εχεις να περνας την ωρα σου; :bowdown::bowdown:

Έχω, αλλά αρχίζει να γίνεται πολύ προσωπική η κουβέντα για να την κάνω σε ένα φόρουμ :)

Αμμμεση απαντηση!!! :) Παλι βολτα ειχες βγει; :bowdown::(:bowdown:

Όχι... Απλά έκανα διάλειμμα από τις "προσωπικές εργασίες" που ανέφερα παραπάνω!!!

Αλλά είσαι off-topic και έχεις μία συνεχή μανία να θες να μου την πεις. Δηλαδή θα πρέπει να αρχίσω να γίνομαι κι εγώ μπίχτης????

:bowdown::):(

Χαλαρώστε !!!!

Γι αυτούς που καταλαβαίνουν . :bowdown:

:(:blink::buttrock:

Χαλαρώστε !!!!

Γι αυτούς που καταλαβαίνουν . :bowdown:

Μπορείς άνετα να τα ξαναεμφανίσεις! Ένα φιλικό flame θα κάναμε με τον Νίκο για να είμαστε σε ετοιμότητα για τις κλασσικές αντιπαραθέσεις μας στη κοπή πίτας :) Αλλά δυστυχώς βγήκε offline πριν δει την απάντησή μου. Έχει ν'ακούσει την λέξη "υαλοβάμβακας" ουκ ολίγες φορές..... Ήδη έχω αρχίσει να προβάρω και διαφορετικές διαλέκτους :bowdown:

Οκ ! μονο σας παρακαλω πολυ μην συνεχιζεται αυτο σε θεματα εκτος καφε .

Μου αρεσει το χιουμορ και ειδικα οταν βρίσκετε στα ορια και εντος των ορίων αλλά δεν θελω μεσα στο φορουμ να ξεφεύγουμε απο το τιτλο και τη πρωτη δημοσίευση καθε θέματος για να μην χάνουμε την ουσία .

Οκ ! μονο σας παρακαλω πολυ μην συνεχιζεται αυτο σε θεματα εκτος καφε .

Μου αρεσει το χιουμορ και ειδικα οταν βρίσκετε στα ορια και εντος των ορίων αλλά δεν θελω μεσα στο φορουμ να ξεφεύγουμε απο το τιτλο και τη πρωτη δημοσίευση καθε θέματος για να μην χάνουμε την ουσία .

...και νομίζω πως δεν έχουμε ξεφύγει....

Κυρίως γιατί σέβομαι την ηλικία του.. εεεε... την σοφία του ήθελα να πω :bowdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...