lazos79 20 Φεβρουαρίου 2009 Author #26 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 1. Στην θεση του συνεπιβατη στο R1, δεν χωραει; 2. Θα ξεθαρεψουν και θα φανε μην ανησυχεις.- καλο. οκ.να εισαι καλα. οτι νεα εχω εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 20 Φεβρουαρίου 2009 #27 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 1. Σε βοηθαω γιατι απο το R1 καταλαβαινω οτι εισαι "κουλαδι" και το χρειαζεσαι. 2. Στη διαθεση σου (σε παω και μια "ψιλη" κι'ας εχω τα μισα).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazos79 20 Φεβρουαρίου 2009 Author #28 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 1. Σε βοηθαω γιατι απο το R1 καταλαβαινω οτι εισαι "κουλαδι" και το χρειαζεσαι. 2. Στη διαθεση σου (σε παω και μια "ψιλη" κι'ας εχω τα μισα).- το αλλο με τον τοτο το ξερεις. αν εισαι κοντα στην πιερια.πιστα αιγινιου κτλ.δεν θελω να πενεφτω αλλα ο ROSSI τα πατηματα μου πηρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Φεβρουαρίου 2009 #29 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Ωπαααααααααα!!! Πας και στο Αιγινιο; Ωραιος αλλα λιγο "περιεργο" το σημειο. Αν κανεις καμμια βολτα Σερρες ισως βρεθουμε.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος