τραπεζιτης 14 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα παιδια τελος του μηνα θα ειμαι Αθηνα και ενδιαφέρομαι για αγορα tang.θα ηθελα μια ενημέρωση εαν εχετε δει κάτι σε κάποιο μαγαζί pet ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 14 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 (edited) καλημερα παιδια τελος του μηνα θα ειμαι Αθηνα και ενδιαφέρομαι για αγορα tang.θα ηθελα μια ενημέρωση εαν εχετε δει κάτι σε κάποιο μαγαζί pet ευχαριστω Ακόμη και εαν υπάρχει κάτι αυτες τις ημέρες που σίγουρα θα υπάρχει, είναι δύσκολο να εξασφαλήσεις ότι θα υπάρχει και στο τέλος του μήνα.Δυστυχώς εμείς στην επαρχία αυτο το πρόβλημα έχουμε σε σχέση με τους πρωτευουσάνους!!! Εγω ήμουν γιά δουλειές προχθές στην Αθήνα και τυχαία βρήκα σε κατάστημα ένα Naso Lituratus σε πολύ καλή κατάσταση και τον πήρα.Το πιό πιθανό είναι να μην υπήρχε τις επόμενηες ημέρες εαν δεν τον αγόραζα. Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2009 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος