cmos 12 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα και από εμένα. Είμαι νέος μέλος και έχω ένα 70L ενυδρείο με έναν αρκετά μεγάλο silver shark. Καλως σας βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 καλως ηρθες στην παρεα μας. σαφως και τετοιο ψαρι σε τοσα λιγα λιτρα θεωρειται ακαταλληλο.με διαβασμα εδω μεσα ομως θα μπορεσεις να φτιαξεις κατι ομορφο αναλογα παντα με τα λιτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 12 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 12 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα και από εμένα. Είμαι νέος μέλος και έχω ένα 70L ενυδρείο με έναν αρκετά μεγάλο silver shark. Καλως σας βρήκα. καλος ορισες στην παρεα μας.....ποσο μεγαλο?φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 καλως ηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλως ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας καλό διάβασμα και υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος