sarevock 10 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Μετα απο καιρο οφειλω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω παιδια σε ολους εσας που με βοηθησατε να κανω το παιδικο μου ονειρο πραγματικοτητα... Χωρις υπερβολες αν δεν ειχα γραφτει σε αυτο το φορουμ σιγουρα μεχρι σημερα θα ειχα παρατησει το ενυδρειο... Ευχαριστω λοιπον ολα τα παιδια που εδειξαν υπομονη με τις ηλιθιες ερωτησεις μου και σημερα χαιρομαι το μικρο μου τερατακι... Ιδιαιτερα Ευχαριστω τους: Stormtrooper Zorba The Freak viciouscircle Andreas301 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Dias ΣΤΑΜΑΤΗΣ Χρηστος klaz delta66 Alex SKG discus fan stratos σιγουρα καποιον ξεχασα... Να στε καλα ολοι σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 (edited) EU 505 222654 221458 Αριθμός τραπέζης.... Ότι έχεις ευχαρίστηση από 500 ευρώ και πάνω Σοβαρέψουυυυυυυ! Να δεις εγώ πόσα έμαθα από τις "ηλίθιες" ερωτήσεις σου!!! Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο δειχνει το ποσο καλος ανθρωπος εισαι!μπραβο σου για την κινηση αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο δειχνει το ποσο καλος ανθρωπος εισαι!μπραβο σου για την κινηση αυτη! Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 10 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπαρχουν ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.... Και ξερεις το ρωτοντας πας στην πολη; Αυτο ακριβως εχουμε κανει καποια στιγμη στη ζωη μας ολοι γιατι κανεις δεν γεννηθηκε φωτινος παντογνωστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 τριανταφυλλε,δεν χρειαζονται ευχαριστηρια. το ευχαριστω για ολους εμας τους ''τρελλαμενους'' ειναι να βλεπουμε γυρω μας φυσικα καλοφτιαγμενα ενυδρεια με χαμογελαστους χομπιστες,και οχι απογοητευμενους ιδιοκτητες ενυδρειων με παρατημενες αδειες γυαλες στις αποθηκες... γιαυτον τον σημαντικο λογο δημιουργηθηκε και το αγαπημενο μας ΑΖ. η μαθηση δεν τελειωνει ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Το ευχαριστώ να το δήξεις έμπρακτα με το να εμφανιστής στην επόμενη συνάντηση στην Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 10 Φεβρουαρίου 2009 Author #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Εννοειται πως θα βρεθουμε καποια στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2009 #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν χρειαζονται ευχαριστω.Ειμαστε εδω για να μοιραστουμε γνωσεις και εμπειριες,αλλα και για να μαθουμε απο τους παλιοτερους.Και προπαντων μοιραζομαστε την τρελλα μας ρε αδερφε.Παληκαρι μου να'σαι παντα καλα και να χαιρεσαι τα ζωντανα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 12 Φεβρουαρίου 2009 Author #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 Ωρες ωρες σκεφτομαι αν ειχα μεινει στα λογια του πετ-σοπα που θα ειμασταν τωρα... πω πω πωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 12 Οκτωβρίου 2009 Author #11 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Βρε πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...έκλεισα ένα χρόνο εδώ μέσα κιόλας! ...ένας χρόνος γεμάτος διάβασμα, γνωριμία με τα ψάρια και φιλία με τους "μουρλούς" του είδους! ένας χρόνος "ρολόι" για μένα και το ενυδρείο μου! (φτου-φτου)... ένας χρόνος που ελπίζω να γίνει και 2 και 3 και 15 και 25 χρόνια... ένας χρόνος "εμπειρίας" στην πλάτη μου και συνεχίζουμε... ...ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς παιδιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 12 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Τωρα το ειδα πρωτη φορα!!!!! Να εισαι καλα και να χαιρεσαι τα ψαρια σου. Εγω δεν θεωρω παντως οτι εχω προσφερει κατι για το οποιο χρειαζεται να μου πεις ευχαριστω.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 12 Οκτωβρίου 2009 #13 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Τωρα το ειδα πρωτη φορα!!!!! Να εισαι καλα και να χαιρεσαι τα ψαρια σου. Εγω δεν θεωρω παντως οτι εχω προσφερει κατι για το οποιο χρειαζεται να μου πεις ευχαριστω.- Για να το λεει καπου θα συνεισφερες και συ. Θα καταφερε μαλλον να λυσει καποιους γριφους σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Οκτωβρίου 2009 #14 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Εγώ ακόμα περιμένω κατάθεση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 12 Οκτωβρίου 2009 #15 Share 12 Οκτωβρίου 2009 EU 505 222654 221458 Αριθμός τραπέζης.... Ότι έχεις ευχαρίστηση από 500 ευρώ και πάνω Σοβαρέψουυυυυυυ! Να δεις εγώ πόσα έμαθα από τις "ηλίθιες" ερωτήσεις σου!!! Ριξε και συ την τιμη μηπως και δεις κινηση........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Οκτωβρίου 2009 #16 Share 12 Οκτωβρίου 2009 (edited) Kι εγω με τη σειρα μου θα πω σε εσενα ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πληροφοριες και στο δημοσια αλλα και στα πμ που μου εδωσες!!! Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 12 Οκτωβρίου 2009 #17 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Mπράβο Τριαντάφυλλε το να είσαι σεμνός και ταπεινός είναι η εμπειρία που μαζεύεται πιό δύσκολα απο όλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Οκτωβρίου 2009 #18 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Mπράβο Τριαντάφυλλε το να είσαι σεμνός και ταπεινός είναι η εμπειρία που μαζεύεται πιό δύσκολα απο όλες Αυτό είναι σπόντα για τα πολιτικά του πιστεύω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 12 Οκτωβρίου 2009 #19 Share 12 Οκτωβρίου 2009 Αυτό είναι σπόντα για τα πολιτικά του πιστεύω??? Δέν ξέρω εάν έχει και στα πολιτικά του πιστεύω την ίδια ρότα πάντος δέν είναι σπόντα...όμως βλέπω έναν άνθρωπο που δέν ντρέπεται ή μάλλον που έχει τα ''............'' να δώσει αξία σε μία λέξη που βγαίνει πλέον απο το στόμα πολύ δύσκολα και άν βγαίνει είναι επειδή ΠΡΕΠΕΙ να βγεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Οκτωβρίου 2009 #20 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Δεν χρειαζονται ευχαριστω.Ειμαστε εδω για να μοιραστουμε γνωσεις και εμπειριες,αλλα και για να μαθουμε απο τους παλιοτερους.Και προπαντων μοιραζομαστε την τρελλα μας ρε αδερφε.Παληκαρι μου να'σαι παντα καλα και να χαιρεσαι τα ζωντανα σου. Αυτα και εγω.Να συμπληρωσω μονο, ευχαριστουμε για το ενυδρειο σου που κοσμει τις σελιδες του φορουμ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Οκτωβρίου 2009 #21 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητέ Τριαντάφυλλε ,εύχομαι νάσαι καλά και να φτιάχνεις πάντα ωραία ενυδρεία. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Οκτωβρίου 2009 #22 Share 13 Οκτωβρίου 2009 και εγω να πω πως μερακι οσο εσυ λουλουδι λιγοι εχουν. καλη επιτυχια και καλη συνεχεια στο υδροβιο ταξιδι σου φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος