tolis001 9 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας στο αν μπορω να βαλω στο νανο μου ενα black african? το ενυδρειο μου ειναι 50 λιτρα με 5 κιλα βραχο, 1 cleaner, 1 Tomato clown, 1 αστερια κ μια ανεμωνη bubble κ ενα skimmer εξωτερικο.το θεμα ειναι οτι το african ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο το tomato.τι λετε μπορει να μπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 9 Φεβρουαρίου 2009 Author #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει καμια γνωμη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 9 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Sorry,ποιο ειναι αυτο το ψαρι?εχεις καποια φωτο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 10 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Το Μονοδάκτυλο εννοείς ή έχεις μπερδευτεί με ψάρι του γλυκού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 10 Φεβρουαρίου 2009 Author #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 συγνωμη που δεν το ονομασα σωστα απλως ετσι μου το ειπαν στο μαγαζι που το ειδα.αυτο ειναι ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 10 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 συγνωμη που δεν το ονομασα σωστα απλως ετσι μου το ειπαν στο μαγαζι που το ειδα.αυτο ειναι ομως. Το ψάρι στην φωτογραφία λέγεται Amphiprion occelaris και είναι παραλλαγή του είδους σε μαύρο. Μπορεί να μπει στο ενυδρείο σου αν βγάλεις τον tomato clown. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί, κατά πάσα περίπτωση ο tomato θα το σκότωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος