ΣΤΑΜΑΤΗΣ 17 Φεβρουαρίου 2009 #26 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Mr_Zoo χαλάρωσε ! Φίλε spin , απαράδεκτος ! Αν νομίζεις οτι κάτι δεν ειπε σωστό επι του θέματος ο Mr_Zoo μπορείς να γράψεις αυτό που εσυ νομίζεις οτι ειναι σωστό , δεν σου απαγορεύει κανείς να πεις την άποψη σου. Οσο για τα σωστα Ελληνικα , σαφως και θα θέλαμε να ειναι ολες οι δημοσιεύσεις γραμμενες σωστα , αυτο θα ηταν το ιδανικο . Δεν μπορουμε ομως να αποκλείσουμε να πει τη γνωμη του καποιος για την ορθογραφια , νομίζω οτι θα ηταν κατι που δεν θα το ηθελες ουτε εσυ . Διάβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry195036 Δείξε λίγη επιείκεια προς τους ανθρώπους γύρω σου . Και όταν ξανα έρθω στην Αιτωλοακαρνανία να βρεθούμε και για κανένα καφέ. Τέλος ας δούμε όλοι μας και αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry196276 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 17 Φεβρουαρίου 2009 Author #27 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Mr_Zoo χαλάρωσε ! Φίλε spin , απαράδεκτος ! Αν νομίζεις οτι κάτι δεν ειπε σωστό επι του θέματος ο Mr_Zoo μπορείς να γράψεις αυτό που εσυ νομίζεις οτι ειναι σωστό , δεν σου απαγορεύει κανείς να πεις την άποψη σου. Οσο για τα σωστα Ελληνικα , σαφως και θα θέλαμε να ειναι ολες οι δημοσιεύσεις γραμμενες σωστα , αυτο θα ηταν το ιδανικο . Δεν μπορουμε ομως να αποκλείσουμε πει τη γνωμη του καποιος για την ορθογραφια , νομίζω οτι θα ηταν κατι που δεν θα το ηθελες ουτε εσυ . Διάβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry195036 Δείξε λίγη επιείκεια προς τους ανθρώπους γύρω σου . Και όταν ξανα έρθω στην Αιτωλοακαρνανία να βρεθούμε και για κανένα καφέ. Τέλος ας δούμε όλοι μας και αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry196276 Κηριε ΣΤΑΜΑΤΗ να μάθαιται ωρθωγραφοια και ανάγνοσι γειατη μου πιραι 3 ορες να καταλαβο τι θαιλαιται να ποιται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Φεβρουαρίου 2009 #28 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 Κηριε ΣΤΑΜΑΤΗ να μάθαιται ωρθωγραφοια και ανάγνοσι γειατη μου πιραι 3 ορες να καταλαβο τι θαιλαιται να ποιται! Eπ!!! Σε επιασα!!! Πισω στην δουλεια σου, πριν το πω στο αφεντικο οτι παιζεις στο ιντερνετ με ψαρακια Υ.Σ. Ακομα προσαρμογη κανω, ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 17 Φεβρουαρίου 2009 #29 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 δε με ενόχλησε η ανορθογραφία όσο η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Φεβρουαρίου 2009 #30 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 δε με ενόχλησε η ανορθογραφία όσο η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις από τον γραπτό λόγο και κυρίως όταν δεν έχεις παρακολουθήσει τον χρήστη. Δεν υποστήριζω τον Mr_Zoo καθότι δεν τον ξέρω. Ούτε κατηγορώ εσένα καθότι ούτε εσένα ξέρω. Απλά θα σου πρότεινα να στέκεσαι στην ουσία του κάθε ποσταρίσματος και όχι στα "παρελκόμενά" του. Στο κάτω κάτω το να μπεις σε πανεπιστήμιο είναι το πιο εύκολο! όλος ο κόσμος έχει τελειώσει και ένα πανεπιστήμιο, οπότε δεν θεωρώ πως είναι θέμα εντυπώσεων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2009 #31 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 Κηριε ΣΤΑΜΑΤΗ να μάθαιται ωρθωγραφοια και ανάγνοσι γειατη μου πιραι 3 ορες να καταλαβο τι θαιλαιται να ποιται! Δεν νομιζω οτι ειναι φρονιμο να το συνεχιζεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 18 Φεβρουαρίου 2009 Author #32 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Κηριε ΣΤΑΜΑΤΗ να μάθαιται ωρθωγραφοια και ανάγνοσι γειατη μου πιραι 3 ορες να καταλαβο τι θαιλαιται να ποιται! Δεν νομιζω οτι ειναι φρονιμο να το συνεχιζεις...... Τι να συνεχίζω? Η πλάκα είναι πλάκα, μόνο το κέφι μπορεί να μας φτιάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Φεβρουαρίου 2009 #33 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ....μονο που απο εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=196280 και μετα έπαψε να ειναι πλάκα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 18 Φεβρουαρίου 2009 Author #34 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ....μονο που απο εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=196280 και μετα έπαψε να ειναι πλάκα . Κατά την γνώμη μου είναι πλάκα αλλά μιας και σας ενοχλεί το σταματάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 18 Φεβρουαρίου 2009 #35 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Σχετικα με το ψαρι θελω να πω οτι οι πιο πολοι Ελληνες (ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ) εχουν πιασει και απο ενα δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 18 Φεβρουαρίου 2009 #36 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Σχετικα με το ψαρι θελω να πω οτι οι πιο πολοι Ελληνες (ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ) εχουν πιασει και απο ενα δυο Εγω πιστευω οτι αμα ειχαμε εδω τετοια ψαρια , ετσι και μας εμφανιζοτανε μπροστα μας οχι ψαραντουφεκο δεν θα εμενε πανω... αλλα σε 15sec θα ειχαμε βρεθει 10 χιλιομετρα εκτος θαλασσας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 18 Φεβρουαρίου 2009 #37 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 10 χιλιομετρα εκτος θαλασσας... hysterical.gif ...το λιγότερο 10 χλμ!10 χλμ ήταν η εκίνηση!κάπου 15000000000000 μάλον θα εννοείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Φεβρουαρίου 2009 #38 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Κατά την γνώμη μου είναι πλάκα αλλά μιας και σας ενοχλεί το σταματάω Καποια στιγμη με τον ιδιο τροπο εκανα κι εγω την πλακα μου,διαπιστωσα ομως τελικα οτι δεν ηταν και πολυ κομψο.Ας το τελειωσουμε εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 18 Φεβρουαρίου 2009 #39 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Σχετικα με το ψαρι θελω να πω οτι οι πιο πολοι Ελληνες (ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ) εχουν πιασει και απο ενα δυο Τωρα αν σου οτι (και δεν ειναι πλακα γιατι μπορεις να το εξακριβωσεις) εχει πιαστει παρομοιο ψαρι (ειδος σπαθοψαρου) στην Κυθνο κατα τη διαρκεια αγωνα ψαρουφεκου το '95 (αν θυμαμε καλα), τι θα πεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 18 Φεβρουαρίου 2009 #40 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 δε με ενόχλησε η ανορθογραφία όσο η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων πες μου εσυ τωρα σαν λογικος ανθρωπος τι θα κερδιζα εγω με το να σε εντυπωσιασω???ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις,ουτε και θελω να σε γνωρισω στο κατω κατω της γραφης....απλα εδω σε αυτην την κατηγορια ο καθενας μπορει να πει οτι θελει...ετσι κι εγω θελησα να πω καποια στοιχεια γι αυτο το ψαρι...τι να πω πια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Φεβρουαρίου 2009 #41 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Game Over.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 18 Φεβρουαρίου 2009 #42 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Game Over.......... σωστα εχεις δικιο.sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 18 Φεβρουαρίου 2009 #43 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Πιασμένο απο...εμένα...λίιιιιιγο μικρότερο απο το παραπάνω αλλα ίδιο σχήμα,επίσης απο τα βάθη της θάλασσας,εγώ το ξέρω ως Σπάθα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Φεβρουαρίου 2009 #44 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Αλλο ψαρι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 18 Φεβρουαρίου 2009 #45 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 το ξέρω...λόγο ομοιότητας το ανέβασα,ίσως είναι κάποιο συγκενικο είδος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος