tags 9 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Και ψάχνει ενυδρειο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Ελεος!! Τι ειναι αυτο το πραγμα???????????? Μονο του βγηκε εξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 ψευτικο μου φαινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Τί pH και σκληρότητες θέλει? Έχουμε άλλες πληροφορίες? Ενδιαφέρομαι για ένα κοπαδάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 9 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Παιζει λιγο μουφα? ή μου φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Τί pH και σκληρότητες θέλει? Έχουμε άλλες πληροφορίες? Ενδιαφέρομαι για ένα κοπαδάκι! Χωρανε 3 στα 125λιτρα μου?? Η να βαλω το κεφαλι του στο 80λτ και την ουρα στο 125? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 9 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 ωραιο αυτο στο κεφαλι του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 9 Φεβρουαρίου 2009 #8 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 χμμμμμ............Για αναγνώριση δεν το βάλαμε;; Λοιπόν, κρίνοντας απο το χρώμα και το σχήμα των πτερυγίων πρπει να είναι κάποια ποκιλία apistogramma cacatuoides. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 9 Φεβρουαρίου 2009 #9 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 (edited) χμμμμμ............Για αναγνώριση δεν το βάλαμε;; Λοιπόν, κρίνοντας απο το χρώμα και το σχήμα των πτερυγίων πρπει να είναι κάποια ποκιλία apistogramma cacatuoides. δεν παίζεσαι!!!! Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2009 - Mixalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 9 Φεβρουαρίου 2009 #10 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 μια χαρα το βλεπω....... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 16 Φεβρουαρίου 2009 #11 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 μια χαρα το βλεπω....... . Μου κανει για σπαθοψαρο, που τρωγετε ξυδατο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #12 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 Και ψάχνει ενυδρειο!!!! νωμιζω πως για το συγγεκριμενο ψαρι πρεπει να μιλαμε με τον αντιστοιχο σεβασμο που απετει το ονομα του...επιστημονικα ονομαζεται Regalecus glesne,ελληνικα "βασιλιας ρεγγων",ειναι αν οχι το μεγαλυτερο ψαρι του κοσμου ενα απο τα μεγαλυτερα με μηκος 11-14 μετρα και βαρος απο 250-300 κιλα...συνηθος ζει σε αβυσσαλαια βαθυ 1000 μετρων και αλλα σπανια και κυριως τα βραδυα ανεβαινει και στα ριοτερα νερα των 50-100 μετρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 16 Φεβρουαρίου 2009 #13 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Mr_Zoo, με εντυπωσίασες με τις γνώσεις σου! Τελικά πόσα πράγματα δεν ξέρουμε για τα ζώα που μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη... Και δυστυχώς πολά είδη δεν θα τα μάθουμε ποτέ, γιατί εξαφανίστηκαν ή θα εξαφανιστούν πριν τα ανακαλύψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #14 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 Παιζει λιγο μουφα? ή μου φαινεται? αυτο το ψαρι ειναι αληθηνοτατο φιλε μου,δεν ψαρευεται συνηθωσ το βρισκουμε ειτε νεκρο ειτε σχεδον νεκρο να πεθαινει και εχει εμφανιστει και στην Ελλαδα να και καποιες αναφορες http://www.fishbase.org/Country/CountrySpe...300&id=3267 και φοτο του http://www.fishbase.org/Photos/ThumbnailsSummary.cfm?ID=3267 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Φεβρουαρίου 2009 #15 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #16 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Mr_Zoo, με εντυπωσίασες με τις γνώσεις σου! Τελικά πόσα πράγματα δεν ξέρουμε για τα ζώα που μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη... Και δυστυχώς πολά είδη δεν θα τα μάθουμε ποτέ, γιατί εξαφανίστηκαν ή θα εξαφανιστούν πριν τα ανακαλύψουμε. φιλε theodor72,αυτα τα διαβαζα να φανταστεις στα μαθηματα υδροβιολογιας στο πανεπηστιμειο οταν βαριομουνα να ακουω τον διδασκοντα... και μην ανυσιχεισ αυτο το ειδος δεν προκυτε να εξαφανιστει,υπαρχει σε θα υπαρχει παντα στα σκοτηνα των ωκεανων...αυτο που πρεπει να σε συναρπαζει και να σε φοβηζει ειναι το οτι εμεις οι ανθρωποι,οι κυριαρχοι του κοσμου που τα ξερουμε ολλα,ποσα πραγματα ειναι που δεν ξερουμε και ποσα αλλα κρυβει η θαλασσα στην απεραντη αγκαλια της Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 16 Φεβρουαρίου 2009 #17 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω οτι εισάγονται άτομα που δεν ξέρουν να γράψουν ελληνικά .. στο πανεπιστήμιο φιλε theodor72,αυτα τα διαβαζα να φανταστεις στα μαθηματα υδροβιολογιας στο πανεπηστιμειο οταν βαριομουνα να ακουω τον διδασκοντα... και μην ανυσιχεισ αυτο το ειδος δεν προκυτε να εξαφανιστει,υπαρχει σε θα υπαρχει παντα στα σκοτηνα των ωκεανων...αυτο που πρεπει να σε συναρπαζει και να σε φοβηζει ειναι το οτι εμεις οι ανθρωποι,οι κυριαρχοι του κοσμου που τα ξερουμε ολλα,ποσα πραγματα ειναι που δεν ξερουμε και ποσα αλλα κρυβει η θαλασσα στην απεραντη αγκαλια της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #18 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω οτι εισάγονται άτομα που δεν ξέρουν να γράψουν ελληνικά .. στο πανεπιστήμιο φιλε theodor72,αυτα τα διαβαζα να φανταστεις στα μαθηματα υδροβιολογιας στο πανεπηστιμειο οταν βαριομουνα να ακουω τον διδασκοντα... και μην ανυσιχεισ αυτο το ειδος δεν προκυτε να εξαφανιστει,υπαρχει σε θα υπαρχει παντα στα σκοτηνα των ωκεανων...αυτο που πρεπει να σε συναρπαζει και να σε φοβηζει ειναι το οτι εμεις οι ανθρωποι,οι κυριαρχοι του κοσμου που τα ξερουμε ολλα,ποσα πραγματα ειναι που δεν ξερουμε και ποσα αλλα κρυβει η θαλασσα στην απεραντη αγκαλια της ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΝΕΙς ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ,Η ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ???ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ??? και για να απαντησω τωρα και εγω με το γνωστο πνευμα αντιλογιας που με διακατεχει... ΨΑΡΑΚΛΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΛΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #19 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ MODERATORS ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΝΩΣΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 16 Φεβρουαρίου 2009 #20 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 (edited) έγραψα ότι έγραψα γιατί αισθάνομαι να προσβάλουν τη νοημοσύνη μου δε μ ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθη Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2009 - spin Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 16 Φεβρουαρίου 2009 #21 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 ΨΑΡΑΚΛΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΛΑ... και μη μου λες τέτοια γιατί τρομάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #22 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 και μη μου λες τέτοια γιατί τρομάζω δεν το ειπα για να σε τρομαξω..... αλλα μιας και εισαι νεος εδω μεσα να σου μαθω καποια κολπακια...στην σελιδα με τις νεες δημοσιευσεις στην κεντρικη στιλη αναγραφετε η κατηγορια στην αποια ανηκει το θεμα που ειναι προς αναλυση...αυτη η κατηγορια που μπηκες για να μιλισεις αφορα την αναγνωριση τον ψαριων του γλυκου νερου... αν θες κατηγορια ορθογραφια πας αλλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 16 Φεβρουαρίου 2009 #23 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 (edited) αν δεν καταλαβαίνεις ότι μέσα στη φράση σου υπάρχει απειλητικό υπονοούμενο είσαι άξιος τής τύχης που σε περιμένει Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2009 - spin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #24 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 (edited) ΕΓΩ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ,ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ MODERATORS ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ... Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2009 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 16 Φεβρουαρίου 2009 #25 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 (edited) ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ AΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ και παντα εννοω αυτες του διαλογου μεταξυ εμου και του spin για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2009 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος