Jump to content

Αυτό το ψάρι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ

Recommended Posts

Τί pH και σκληρότητες θέλει?

Έχουμε άλλες πληροφορίες?

Ενδιαφέρομαι για ένα κοπαδάκι!

Τί pH και σκληρότητες θέλει?

Έχουμε άλλες πληροφορίες?

Ενδιαφέρομαι για ένα κοπαδάκι!

Χωρανε 3 στα 125λιτρα μου??

Η να βαλω το κεφαλι του στο 80λτ και την ουρα στο 125?

:(:hysterical::thumbup:

ωραιο αυτο στο κεφαλι του....

χμμμμμ............Για αναγνώριση δεν το βάλαμε;; :hysterical:

Λοιπόν, κρίνοντας απο το χρώμα και το σχήμα των πτερυγίων πρπει να είναι κάποια ποκιλία apistogramma cacatuoides.

:(:thumbup:

χμμμμμ............Για αναγνώριση δεν το βάλαμε;; :hysterical:

Λοιπόν, κρίνοντας απο το χρώμα και το σχήμα των πτερυγίων πρπει να είναι κάποια ποκιλία apistogramma cacatuoides.

:(:thumbup:

:D:D:thumbup: δεν παίζεσαι!!!!

Έγινε επεξεργασία - Mixalis

Μου κανει για σπαθοψαρο, που τρωγετε ξυδατο.........

Και ψάχνει ενυδρειο!!!!

post-4022-1234171290_thumb.jpg

post-4022-1234171280_thumb.jpg

post-4022-1234171302_thumb.jpg

post-4022-1234171313_thumb.jpg

post-4022-1234171322_thumb.jpg

post-4022-1234171331_thumb.jpg

post-4022-1234171339_thumb.jpg

post-4022-1234171345_thumb.jpg

νωμιζω πως για το συγγεκριμενο ψαρι πρεπει να μιλαμε με τον αντιστοιχο σεβασμο που απετει το ονομα του...επιστημονικα ονομαζεται Regalecus glesne,ελληνικα "βασιλιας ρεγγων",ειναι αν οχι το μεγαλυτερο ψαρι του κοσμου ενα απο τα μεγαλυτερα με μηκος 11-14 μετρα και βαρος απο 250-300 κιλα...συνηθος ζει σε αβυσσαλαια βαθυ 1000 μετρων και αλλα σπανια και κυριως τα βραδυα ανεβαινει και στα ριοτερα νερα των 50-100 μετρων

Φίλε Mr_Zoo, με εντυπωσίασες με τις γνώσεις σου! Τελικά πόσα πράγματα δεν ξέρουμε για τα ζώα που μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη...

Και δυστυχώς πολά είδη δεν θα τα μάθουμε ποτέ, γιατί εξαφανίστηκαν ή θα εξαφανιστούν πριν τα ανακαλύψουμε.

Παιζει λιγο μουφα? ή μου φαινεται?

αυτο το ψαρι ειναι αληθηνοτατο φιλε μου,δεν ψαρευεται συνηθωσ το βρισκουμε ειτε νεκρο ειτε σχεδον νεκρο να πεθαινει και εχει εμφανιστει και στην Ελλαδα

να και καποιες αναφορες http://www.fishbase.org/Country/CountrySpe...300&id=3267

και φοτο του http://www.fishbase.org/Photos/ThumbnailsSummary.cfm?ID=3267

Φίλε Mr_Zoo, με εντυπωσίασες με τις γνώσεις σου! Τελικά πόσα πράγματα δεν ξέρουμε για τα ζώα που μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη...

Και δυστυχώς πολά είδη δεν θα τα μάθουμε ποτέ, γιατί εξαφανίστηκαν ή θα εξαφανιστούν πριν τα ανακαλύψουμε.

φιλε theodor72,αυτα τα διαβαζα να φανταστεις στα μαθηματα υδροβιολογιας στο πανεπηστιμειο οταν βαριομουνα να ακουω τον διδασκοντα...

και μην ανυσιχεισ αυτο το ειδος δεν προκυτε να εξαφανιστει,υπαρχει σε θα υπαρχει παντα στα σκοτηνα των ωκεανων...αυτο που πρεπει να σε συναρπαζει και να σε φοβηζει ειναι το οτι εμεις οι ανθρωποι,οι κυριαρχοι του κοσμου που τα ξερουμε ολλα,ποσα πραγματα ειναι που δεν ξερουμε και ποσα αλλα κρυβει η θαλασσα στην απεραντη αγκαλια της

δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω οτι εισάγονται άτομα που δεν ξέρουν να γράψουν ελληνικά .. στο πανεπιστήμιο :(

φιλε theodor72,αυτα τα διαβαζα να φανταστεις στα μαθηματα υδροβιολογιας στο πανεπηστιμειο οταν βαριομουνα να ακουω τον διδασκοντα...

και μην ανυσιχεισ αυτο το ειδος δεν προκυτε να εξαφανιστει,υπαρχει σε θα υπαρχει παντα στα σκοτηνα των ωκεανων...αυτο που πρεπει να σε συναρπαζει και να σε φοβηζει ειναι το οτι εμεις οι ανθρωποι,οι κυριαρχοι του κοσμου που τα ξερουμε ολλα,ποσα πραγματα ειναι που δεν ξερουμε και ποσα αλλα κρυβει η θαλασσα στην απεραντη αγκαλια της

δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω οτι εισάγονται άτομα που δεν ξέρουν να γράψουν ελληνικά .. στο πανεπιστήμιο :(

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΝΕΙς ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ,Η ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ???ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ???

και για να απαντησω τωρα και εγω με το γνωστο πνευμα αντιλογιας που με διακατεχει...

ΨΑΡΑΚΛΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΛΑ...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ MODERATORS ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΝΩΣΗΣ

έγραψα ότι έγραψα γιατί αισθάνομαι να προσβάλουν τη νοημοσύνη μου

δε μ ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθη

Έγινε επεξεργασία - spin

και μη μου λες τέτοια γιατί τρομάζω :(

δεν το ειπα για να σε τρομαξω.....

αλλα μιας και εισαι νεος εδω μεσα να σου μαθω καποια κολπακια...στην σελιδα με τις νεες δημοσιευσεις στην κεντρικη στιλη αναγραφετε η κατηγορια στην αποια ανηκει το θεμα που ειναι προς αναλυση...αυτη η κατηγορια που μπηκες για να μιλισεις αφορα την αναγνωριση τον ψαριων του γλυκου νερου...

αν θες κατηγορια ορθογραφια πας αλλου...

αν δεν καταλαβαίνεις ότι μέσα στη φράση σου υπάρχει απειλητικό υπονοούμενο

είσαι άξιος τής τύχης που σε περιμένει

Έγινε επεξεργασία - spin

ΕΓΩ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ,ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ MODERATORS ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ...

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ AΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ

και παντα εννοω αυτες του διαλογου μεταξυ εμου και του spin για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...