ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Φεβρουαρίου 2009 #26 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Ο τηλεκατευθυνόμενος μοντελισμός και τα ενυδρεία μου, έχουν παράλληλες πορείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Φεβρουαρίου 2009 #27 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Ουπς... Τώρα είδα τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!!!! Darth Vader and the brains in the blender!!!! Aπο πισω φενεται το φωτοσπαθο του οσο για τον CARNAGE δεν ειναι τιποτα μπροστα στον venom. Πανο,το κραξιμο το εχω μαθει πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Φεβρουαρίου 2009 #28 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 οσο για τον CARNAGE δεν ειναι τιποτα μπροστα στον venom. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Φεβρουαρίου 2009 #29 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 10 Φεβρουαρίου 2009 #30 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγω ειμαι Μουσικος αλλα εχω κι αλλα χομπι εκτος απ τα ενυδρεια οπως η σκοποβολη, το να ζωγραφιζω καρτουν και φυσικα ο κινηματογραφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 10 Φεβρουαρίου 2009 #31 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 τα δικά μου χόμπυ εκτός ενυδρείων είναι ανάβαση-κατάβαση βουνού με ποδήλατο (mountain bike), αυτοκίνητο και τα τηλεκατευθυνόμενα (αν το έχω σταματήσει το τελευταίο 6μηνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoras 10 Φεβρουαρίου 2009 #32 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 σα να μου φαινεται πολλοι μουσικοι μαζευτηκαμε δε μαζευομαστε για κανα jamming???εγω παντως παιζω κ μαθαινω μπασσο .ειμαι μεσα παντως κ για καμια βολτα στο βουνο με γουρουνες η καμια καταδυση(αυτονομη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 10 Φεβρουαρίου 2009 #33 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 ενα βιντεο και μια φωτογραφια, τιποτε αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Φεβρουαρίου 2009 #34 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 ψαροντουφεκο το καλοκαιρι! χιονο - σκι το χειμωνα!! κ μπασκετ ολο το χρονο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 10 Φεβρουαρίου 2009 #35 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 ψαροντουφεκο το καλοκαιρι! χιονο - σκι το χειμωνα!! κ μπασκετ ολο το χρονο!!! αντε ρε !!! διαβασα ολο το ποστ και κανεις δεν ειπε για ψαρεμα -ψαροντουφεκο!!!! Μπραβο ρε Αντονη... Για μια στιγμη νομιζα οτι δν τωμε ουτε ψαρι Κανε 2 τους ψαραδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 11 Φεβρουαρίου 2009 #36 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Οχι ψαρι δεν τρωμε αλλα τις γαριδουλες γιαμι γιαμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 11 Φεβρουαρίου 2009 #37 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Χε Χε!! Εγω ψαροντουφεκο δεν κανω γιατι εχουν αδειασει οι ακτες τωρα πια... Ψαρεμα με το σκαφος ομως, του αλλαζω τα φωτα, ειδικα το καλοκαιρι.. Συρτη-καθετη για οποιον ξερει, αν και ειμαι ποιο πολυ της συρτης-λιγα και καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 11 Φεβρουαρίου 2009 #38 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Πάνο εγώ το καλοκαίρι πάω με βάρκα για ψάρεμα,μου αρέσει πιο πολύ η καθετη!Ειχαμε βγάλει ένα γουρουνόψαρο όσο το μήκος ενός 1,5λιτρου μπουκαλιού!άμα μπορέσω θα ανεβάσω φωτο,αλλα πρώτα θα δώ αμα τις έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 11 Φεβρουαρίου 2009 #39 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Πάνο εγώ το καλοκαίρι πάω με βάρκα για ψάρεμα,μου αρέσει πιο πολύ η καθετη!Ειχαμε βγάλει ένα γουρουνόψαρο όσο το μήκος ενός 1,5λιτρου μπουκαλιού!άμα μπορέσω θα ανεβάσω φωτο,αλλα πρώτα θα δώ αμα τις έχω! γρηγορα στο ενυδρειο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 11 Φεβρουαρίου 2009 #40 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 γρηγορα στο ενυδρειο!!!!! Αμα λες για τι ψάρι αντι στο ενυδρείο πήγε στο τηγάνι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 11 Φεβρουαρίου 2009 #41 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίο θέμα ανοίξατε παιδιά, μπράβο. Λοιπόν από άλλα χόμπυ μόνο snowboard τον χειμώνα. (Αλλά που είναι τα χιόνια οεοεο??? είδος προς εξαφάνιση με τους 15 βαθμούς Φλεβάρη μήνα). Κάποτε έφτιαχνα και γω μοντέλα αεροπλάνων, τα δημιουργήματα όμως ξέμειναν στην Σύρο μαζί με τα εφηβικά μου χρόνια. Ενυδρεία φυσικά, και μάλιστα μόνο δισκοενυδρεία. Να προσθέσω και το PES (αν και δεν ξέρω αν είναι χόμπυ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 11 Φεβρουαρίου 2009 #42 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 aquariums,vivariums,terrariums!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 11 Φεβρουαρίου 2009 #43 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 το PES ειναι κουσουρι οχι χομπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 11 Φεβρουαρίου 2009 #44 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά τι είναι το PES??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 11 Φεβρουαρίου 2009 #45 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε orck, σίγουρα κουσούρι είναι. Χρόνιο! Bakis, PES = pro evolution soccer Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 11 Φεβρουαρίου 2009 #46 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Ενα απο τα χομπυ......... Ωπ! Δικος μας! Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2009 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 11 Φεβρουαρίου 2009 #47 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Aαααα ωραιο θεματακι λοιπον εγω ειμαι στην πλευρα των diskus fan κ sarevock ετσι η αγαπη το νεο μου οπλο και η προπονηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 11 Φεβρουαρίου 2009 #48 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Aαααα ωραιο θεματακι λοιπον εγω ειμαι στην πλευρα των diskus fan κ sarevock ετσι η αγαπη το νεο μου οπλο και η προπονηση Πειτε μου τωρα οτι τα εχουμε πει σε κανενα mybike, pitstop, bikenet???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 11 Φεβρουαρίου 2009 #49 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Πειτε μου τωρα οτι τα εχουμε πει σε κανενα mybike, pitstop, bikenet???? Μαλλον Bikenet φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 11 Φεβρουαρίου 2009 #50 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 φίλε banik εμείς θέλουμε να μας δώσεις το <<νέο σου όπλο>>!!!! όποιος συμφωνεί να σικώσει το χέρι ψηλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος