miltosbitoulis2 25 Μαρτίου 2009 #51 Share 25 Μαρτίου 2009 Άλλα χόμπυ δεν έχουμε...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαρτίου 2009 #52 Share 25 Μαρτίου 2009 Κυνηγι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 26 Μαρτίου 2009 #53 Share 26 Μαρτίου 2009 1)Ποδηλασια αποστασεις γενικα 2)Βαρη στο γυμναστηριο/γυμναστικη 3)Muay Thai/Taekbonto 4)Γραφικα σε Photoshop 5)..παρεα για καφε κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Μαρτίου 2009 Author #54 Share 28 Μαρτίου 2009 ψαροντουφεκο το καλοκαιρι! χιονο - σκι το χειμωνα!! κ μπασκετ ολο το χρονο!!! 3 ψαραδες...ψαροντουφεκο καθε χρονο εδω κ 10 χρονια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαρτίου 2009 #55 Share 29 Μαρτίου 2009 Το δικο μου χομπυ εγινε επαγγελμα. Εχει σχεση και μενα με αυτα τα ζητιανοξυλα. Στο τρεξιμο συνεχεια. Τη μια με καραβια Την αλλη με πουλμαν. Την αλλη με αεροπλανα. Αλλη φορα σε κυριλε ξενοδοχεια Και αλλη κατακαλοκαιρο σε παραδοσιακα. Αλλες φορες σε κυριλε παραστασεις. Και αλλες φορες σε καλοκαιρινα υπαιθρια μυκονιατικα "εξτραδακια" Μετα φαγητο, καποτε κυριλε Καποτε προχειρα Το βραδυ μετα βολτα στα μπαρακια. Και μετα πισω μαθηματα, ηχογραφησεις και φτου και απο την αρχη. Ενδιαμεσα κανουμε και καμια αλλαγουλα στα ενυδρεια. Γραφουμε και στο ΑΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Μαρτίου 2009 #56 Share 29 Μαρτίου 2009 Το βραδυ μετα βολτα στα μπαρακια. ?????????????????? Και μετα πισω μαθηματα, ηχογραφησεις και φτου και απο την αρχη. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους... αλλά εμένα μου φαίνεται πως μεταξύ των 2 φωτογραφιών λείπουν οι πιο ενδιαφέρουσες "στιγμές" του χόμπυ/επαγγέλματος του delta.... Τον δικαιολογώ που δεν τις έβαλε μόνο ΑΝ διαβάζει ΑΖ η γυναίκα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 29 Μαρτίου 2009 #57 Share 29 Μαρτίου 2009 Ωραιο θεμα !!! Εμενα τα χομπυ μου ειναι:η Ολυμπιακαρα γηπεδο οποτε μπορω (γιατι ειμαι μακρια,παλια ειχα διαρκειας), ψαροντουφεκο ολο τον χρονο και ψαρεμα με βαρκα οποτε κατσει,πολο (υδατοσφαιριση),καμια μπαλιτσα-μπασκετακι που και που,να περναω χρονο με τα τρια πανεμορφα σκυλια μου και τους τελευταιους 5 μηνες τι αλλο...??? Φυσικα τα ενυδρεια μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 29 Μαρτίου 2009 #58 Share 29 Μαρτίου 2009 Τα δικά μου χόμπι είναι εκτός από τα ενυδρεία (με τυχαία σειρά) 1. Κυνήγι (εκτός γουρούνια) 2. Ψάρεμα παράκτιο, με βάρκα αλλά και με ψαροντούφεκο 3. Καταδύσεις 4. Εξορμήσεις και κατασκήνωση στα βουνά (Survival) 5. Συλλογή πεταλούδων (μόνο της ημέρας) 6. Αστρονομία αστροφυσική 7. Φωτογράφηση μόνο makro και τοπία 8. video montage, foto montage (είναι και το επαγγελμα μου) 9. Ταξίδια 10. το καλό φαί με παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Μαρτίου 2009 #59 Share 29 Μαρτίου 2009 Για τη μουσικη δεν βαζω μετα απο αυτο το "κατεβατο" που εβαλε ο Delta66. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 29 Μαρτίου 2009 #60 Share 29 Μαρτίου 2009 Λοιπον βλέπω ένα ροφο τα άλλα(τα μικρά)δεν φαίνοντε καλα και τα άλλα που είμαι αναμεσα σε 2!τι ψάρια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαρτίου 2009 #61 Share 29 Μαρτίου 2009 Λοιπον βλέπω ένα ροφο τα άλλα(τα μικρά)δεν φαίνοντε καλα και τα άλλα που είμαι αναμεσα σε 2!τι ψάρια είναι? Τι να ειναι? Οτι ειχε διαθεσιμο η ιχθυοσκαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Μαρτίου 2009 #62 Share 29 Μαρτίου 2009 (edited) Ουυυυυυστττττ ρεμαλι!!!! Οτι περισσεψε απο τον Paul Reed Smith ειναι.- Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2009 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Μαρτίου 2009 #63 Share 29 Μαρτίου 2009 Λοιπον βλέπω ένα ροφο τα άλλα(τα μικρά)δεν φαίνοντε καλα και τα άλλα που είμαι αναμεσα σε 2!τι ψάρια είναι? Μικρα οι σαργοι μεγαλυτεροι απο 300-350 γραμμαρια; Με προσβαλεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος