Andreas kika 8 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ειμαι σιγουρος πως μερικοι εκτος απο το ενυδρειο εχουμε κ αλλα χομπυ...σκεφτομουν λοιπον πως θα ηταν ωραια να δουμε τι περιεργαρες ειμαστε εμεις οι aquaριστες κ θα αρχισω απο μενα μιας κ πιστευω πως το χομπυ μου ειναι λιγο ασυνηθιστο.Ειμαι μοντελιστης(αθλια ονομασια το ξερω)κ αυτες ειναι λιγες δημιουργιες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 8 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε θεωρώ πολύ καλό το θέμα που άνοιξες. Θα ήταν καλό όποιος έχει και κάποιο άλλο χόμπυ να το αναφέρει εδώ. Εγώ δεν έχω κάποιο άλλο ιδιαίτερο χόμπυ εκτός απ' τα pets, αλλά θα μ' ενδιέφερε να μάθω πως περνούν τα υπόλοιπα μέλη τον ελεύθερο χρόνο τους, μιας και ψάχνω κάτι να ασχολούμαι όταν βαριέμαι και θα ήθελα ιδέες...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Το δικό μου "άλλο" χόμπυ είναι πολύ "καλλιτεχνικό" για τα γούστα σας Είμαι αφοσιωμένος στη μουσική και στη μπάντα μου. Συναυλίες, ηχογραφίσεις, δίσκοι, αυτόγραφα, γυναίκες.... Ξέρετε.... Τα γνωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 8 Φεβρουαρίου 2009 Author #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Το δικό μου "άλλο" χόμπυ είναι πολύ "καλλιτεχνικό" για τα γούστα σας Είμαι αφοσιωμένος στη μουσική και στη μπάντα μου. Συναυλίες, ηχογραφίσεις, δίσκοι, αυτόγραφα, γυναίκες.... Ξέρετε.... Τα γνωστά Σαν τον αδερφο μου...Μονο που εκεινος δεν κανει συναυλιες πια ουτε ειναι σε μπαντα αλλα γραφει μουσικη κ ειναι πολυ καλος κιθαριστας.Ο ανθρωπος εχει πολλες κιθαρες κ διαφορα αλλα οργανα(μπασα αρμονια κ.α.)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 8 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα το 2 και 3 χόμπυ μου είναι ποδηλασία(mountain bike) και φυσικά PC! Αυριο φωτο απο το ποδήλατο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά κάπου ήσαστε λάθος η μουσική δεν είναι χόμπι είναι τρόπος ζωής και αναπόσπαστο κομμάτι από την ψυχοσύνθεση του κάθε φυσιολογικού ανθρώπου. Όσο για τα δικά μου χόμπι δεν τολμώ να τα βγάλω στην δημοσιότητα γιατί θα παρεξηγηθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 8 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ειμαι σιγουρος πως μερικοι εκτος απο το ενυδρειο εχουμε κ αλλα χομπυ...σκεφτομουν λοιπον πως θα ηταν ωραια να δουμε τι περιεργαρες ειμαστε εμεις οι aquaριστες κ θα αρχισω απο μενα μιας κ πιστευω πως το χομπυ μου ειναι λιγο ασυνηθιστο.Ειμαι μοντελιστης(αθλια ονομασια το ξερω)κ αυτες ειναι λιγες δημιουργιες μου. Δηλαδή είσαι και γλύπτης και ζωγράφος! Πολύ όμορφο χόμπυ! Εγώ πάλι παίζω ντράμς σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ξέρω, είναι στο άλλο άκρο αλλά έτσι κρατάω ισορροπία με την ηρεμία των ενυδρείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Φεβρουαρίου 2009 #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Σαν τον αδερφο μου...Μονο που εκεινος δεν κανει συναυλιες πια ουτε ειναι σε μπαντα αλλα γραφει μουσικη κ ειναι πολυ καλος κιθαριστας.Ο ανθρωπος εχει πολλες κιθαρες κ διαφορα αλλα οργανα(μπασα αρμονια κ.α.)... Ο αδερφός σου είναι μουσικός.... Εμείς όχι @ Χρήστο Αφενός θα μας πεις θες δεν θες ( ), αφετέρου η μουσική είναι η αρχή και το τέλος!!! Ορθά παρατήρησες πως δεν είναι χόμπυ! Δυστυχώς όμως πλέον έχει γίνει "επάγγελμα", "εύκολο χρήμα" κοκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 9 Φεβρουαρίου 2009 Author #9 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Ο αδερφός σου είναι μουσικός.... Εμείς όχι Ε...Ναι ειναι μουσικος αλλα το κανει για χομπυ.Οτι γραφει το κραταει για τον εαυτο του.Οταν ηταν μικρος παντως ηταν κ γα... τους ροκαδες τυφλα να χει ο Vai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 9 Φεβρουαρίου 2009 #10 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Κάποτε είχα και εγώ τρέλα με τα μοντέλα αεροπλάνων του Β' παγκοσμιού πολέμου. Τα τελευταία χρόνια όμως λόγω οικογένειας αλλά και μεγαλύτερης ενασχόλησης με τα ψαράκια μου, τα "μοντέλα" μου τα έχει φάει η σκόνη. Να και δύο φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Φεβρουαρίου 2009 #11 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Ανδρεα συνεχιζεις να μας εκπλησεις! μην μου πεις οτι ολα αυτα τα φτιαχνετε εσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 9 Φεβρουαρίου 2009 #12 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή κάτι έγινε λάθος και δεν ανοίγουν οι φωτο τις ανεβάζω ξανά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 9 Φεβρουαρίου 2009 Author #13 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή κάτι έγινε λάθος και δεν ανοίγουν οι φωτο τις ανεβάζω ξανά... Αεροπλανα εισαι πολυ ωραιος!!Κριμα που το σταματησες γιατι εγω ξερω να ξεχωριζω καλο βαψιμο κ detail κ συ εισαι καλος! K ναι αυτα τα φτιαχνεις ολα μονος!Ειναι σε πολλα κομματια τα κολλας κ μετα βαφεις για ωρες/μερες/μηνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 9 Φεβρουαρίου 2009 #14 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Το αλλο χομπυ ειναι συλλογη απο comics και αγαλματιδια ηρωων,δεν τα βαγαζω ολα φωτο γιατι ειναι πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Φεβρουαρίου 2009 #15 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Το αλλο χομπυ ειναι συλλογη απο comics και αγαλματιδια ηρωων,δεν τα βαγαζω ολα φωτο γιατι ειναι πολλα CARNAGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Φεβρουαρίου 2009 #16 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Το αλλο χομπυ ειναι συλλογη απο comics και αγαλματιδια ηρωων,δεν τα βαγαζω ολα φωτο γιατι ειναι πολλα Ποπο φιλε, σε κυνηγαει η μανα σου να τα ξεσκονιζεις ολα αυτα ε? Δεν θελω να το σκεφτομαι... Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Φεβρουαρίου 2009 #17 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Να κατι που μαζευω και εγω.. Βασικα μαζευω πολλα πραγματα πχ νομισματα, κομιξ, εντομα, εχω λιωσει στις μινιατουρες του αρχοντα (ειναι στο εξοχικο μου τωρα), για να μην μιλησω για ορυκτα-πετρωματα[και αυτα στο εξοχικο γιατι θα επεφτε το σπιτι] Θα σας δειξω την συλλογη απο μπουκαλακια ποτων Την αρχησα περσι το καλοκαιρι Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 9 Φεβρουαρίου 2009 #18 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Eγω θα προσθεσω ενα αερο..μπροστα στο μοντελισμο και γενικα οτι εχει να κανει με γραναζια. Για φωτο προσπαθησα αλλα δε ξερω τι κανω λαθος και δε μπορω να την ανεβασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 9 Φεβρουαρίου 2009 Author #19 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Eγω θα προσθεσω ενα αερο..μπροστα στο μοντελισμο και γενικα οτι εχει να κανει με γραναζια. Για φωτο προσπαθησα αλλα δε ξερω τι κανω λαθος και δε μπορω να την ανεβασω. Πανε μεσω paint κ μικρηνε την... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 9 Φεβρουαρίου 2009 #20 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον πρεπει να αλλαξει ονομα το φορουμ απο aquazone σε multizone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Φεβρουαρίου 2009 #21 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Ουπς... Τώρα είδα τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!!!! Darth Vader and the brains in the blender!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Φεβρουαρίου 2009 #22 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Ενα απο τα χομπυ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Φεβρουαρίου 2009 #23 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Ενα απο τα χομπυ......... Ρίχνεις άσφαλτο σε πίστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 10 Φεβρουαρίου 2009 #24 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα το 2 και 3 χόμπυ μου είναι ποδηλασία(mountain bike) και φυσικά PC! Αυριο φωτο απο το ποδήλατο μου! γεια σας .. αυτό είναι το δικό μου ποδήλατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 10 Φεβρουαρίου 2009 #25 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας .. αυτό είναι το δικό μου ποδήλατο απο χομπι τωρα..λατρευω τα αμαξια και ποιο πολυ να παταω αυτους που προκαλουν στους δρομους..... rallye power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος