gnikos 7 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 αγωρασα 3 καραβιδεσ 3 με 4 cm η καθε μια.ποσο πρεπει να τισ ταιζω καθε μερα{τροφη σε ταμπλετεσ},τι καθαριζουν γενικα στο ενυδρειο, μπορω να καταλαβω τι φυλο ειναι και αν ναι πωσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
complex 7 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 αγωρασα 3 καραβιδεσ 3 με 4 cm η καθε μια.ποσο πρεπει να τισ ταιζω καθε μερα{τροφη σε ταμπλετεσ},τι καθαριζουν γενικα στο ενυδρειο, μπορω να καταλαβω τι φυλο ειναι και αν ναι πωσ? βαλε crawfish sto google και θα βρεις πολλες πληροφοριες για αυτες εγω εχω 2 μεγαλυτερες αλλα δε καταλαβα πως τις ξεχωριζουν.... θελει λεπτομερες ψαξιμο κατω απο την κοιλια τους. οι δικες μου τρελενονται για φαγητο σε ταμπλετες αλλα τρωνε και τα αποφαγια των αλλλων ψαριων. Αν ζευγαρωσουν ετοιμασου για πολυτεκνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnikos 7 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 μπορει να μου πει καποι μελλοσ γιατι sorry κι ολασ αλλα στο google δεν μπορεσα να βγαλω και τοσο ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος