lion_ 6 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Εχθές το βράδυ είδα μέσα στο ενυδρείο δύο μικρά ψαράκια ~3 χιλιοστά κολλημένα στο τζάμι σαν τους οττόκυκλους. Στο ενυδρείο έχω νέον, κορυ-στερμπάι και οτόκυκλους και 1 colisa lalia Μπορώ να τα βοηθήσω να επιβιώσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Συγχαρητήρια! Για οττόκυκλος μου φαίνεται! Προσπάθησε να βγάλεις καλύτερες φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 6 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Eυχαριστώ! Έχουν ελπίδες επιβίώσης με τα υπόλοιπα ψαράκια να τα βλέπουν σαν μεζεδάκια; Το ενυδρείο μου είναι ζούγκλα από τα φυτά αλλά θα αντέξουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 6 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 καλα με τρελανες τωρα. εισαι θεος εσυ και τα ψαρακια σου. Ποσο καιρο τους εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 λεμωνιδα,νομιζω πως εχεις ερθει δευτερος αφου ο φιλος tsikisκαταφερε να βγαλει γεννα εχοντας μονο 2 συνολικα οτος στο ενυδρειο του..!!!!!! συγχαρητηρια,παντως φιλε μου αφου πιθανοτατα το δικο μου θεικο χερι προφανως θα τους διαλεξε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 6 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 λεμωνιδα,νομιζω πως εχεις ερθει δευτερος αφου ο φιλος tsikisκαταφερε να βγαλει γεννα εχοντας μονο 2 συνολικα οτος στο ενυδρειο του..!!!!!! συγχαρητηρια,παντως φιλε μου αφου πιθανοτατα το δικο μου θεικο χερι προφανως θα τους διαλεξε..... Πάντως το δικό σου θεϊκό χέρι δεν πρέπει να έκανε δουλειά 100% με τα Mikrogeophagus altispinosus μου. Έβγαλε αρσενικό και θηλυκό αλλά όχι ζευγάρι ΥΓ sorry Λεωνίδα για το off-topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 7 Φεβρουαρίου 2009 Author #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 Ποσο καιρο τους εχεις? Γύρω στις 40 ημέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 7 Φεβρουαρίου 2009 Author #8 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 λεμωνιδα,νομιζω πως εχεις ερθει δευτερος αφου ο φιλος tsikis καταφερε να βγαλει γεννα εχοντας μονο 2 συνολικα οτος στο ενυδρειο του..!!!!!! συγχαρητηρια,παντως φιλε μου αφου πιθανοτατα το δικο μου θεικο χερι προφανως θα τους διαλεξε..... Ναι, το μελέτησα καλά το θέμα με τον tsikis. Kαι ναι, εσύ τους διάλεξες Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ βρε klazούκο Ε βρε Θόδωρε, ήταν ζευγάρι όταν τους διάλεξε ο klaz, αλλά τα χάλασαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 7 Φεβρουαρίου 2009 #9 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 Γύρω στις 40 ημέρες... Εγω κοντα στους 8 μηνες και τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος