discus01 5 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 μου γεννησαν ενας pigeon orange blood & ενας turquise blue face πριν 5 μερουλες βκηκαν τα μωρα(σημερα) αλλα αντι να πανε στους γονεις πηγαινουν στο φιλτρο ειναι και αυτο το μαυρο της juwel που τα μπερδευει αλλα αν δεν καταλαβουν ποιοι ειναι οι γονεις τι θα γινει???κανενα tip???φοβαμε να ντυσο το φιλτρο για να μην τραυματιστουν τα μικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 Οι γονείς έχουν βγάλει βλέννα? Πηγαίνουν κοντά στα μικρά? Υπάρχουν και άλλα ψάρια στο ενυδρείο?Αν ναι τί είδη και πόσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
discus01 5 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 ναι 2 ακομα δισκοι ενας blue diamond & και enas raimbow(san red snakeskin alla me pio arees riges)...που τους εχς διαχωρισει με τζαμι για να μην ενοχλουν το ζευγαρι...η βλεννα δεν νομιζω φαινετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 5 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 Γνωμη μου ειναι να αφησεις το ζευγαρι να κανει καμια γεννα ακομα και κατοπιν αν θες πραγματικα να ασχοληθεις με αναπαραγωγη να ετοιμασεις μια γεννηστρα για τα δυο τους με καποιο αεροφιλτρο. Ετσι να εισαι σιγουρος οτι θα αυξησεις θεαματικα την πιθανοτητα μεγαλωματος των μωρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 6 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Το περιβάλλον στις γεννήστρες συνηθίζεται να είναι ανοιχτόχρωμο, εφόσον υπάρχει η θεωρία ότι τα μικρά μπορούν να μπερδέψουν οτιδήποτε σκουρόχρωμο με τους γονείς (η οποία κατά την γνώμη μου ισχύει εφόσον επανειλημμένα έβλεπα μικρά να είναι κολλημένα με τις μαύρες ραφές σιλικόνης στη γεννήστρα μου)... Βέβαια εάν δεν βλέπεις τους γονείς να προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα μικρά τους πιθανών να είναι ακόμα ανώριμοι.... Καλές γέννες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
discus01 6 Φεβρουαρίου 2009 Author #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 οι γονεις πανε κοντα στα μικρα αλλα αυτα εχουν καταλαβει οτι το φιλτρο ειναι οι γονεις τους επειδει ειναι μαυρο και φοβαμε να το ντυσω τωρα για να μην τραυματισω τα μικρα...οι γονεις πανε κοντα τουσ αλλα αυτα τιποτα στο φιλτρο... οσο για την γεννηστρα μας επιασε απροετοιμαστους και δεν προλαβα να βαλω μεσα το ζευγαρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 8 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Υποθετω οτι εχεις μονο το εσωτερικο φιλτρο (σωστα ; ). Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2009 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mios 15 Φεβρουαρίου 2009 #8 Share 15 Φεβρουαρίου 2009 μου γεννησαν ενας pigeon orange blood & ενας turquise blue face πριν 5 μερουλες βκηκαν τα μωρα(σημερα) αλλα αντι να πανε στους γονεις πηγαινουν στο φιλτρο ειναι και αυτο το μαυρο της juwel που τα μπερδευει αλλα αν δεν καταλαβουν ποιοι ειναι οι γονεις τι θα γινει???κανενα tip???φοβαμε να ντυσο το φιλτρο για να μην τραυματιστουν τα μικρα... Τα μικρά κολυμπάνε ελεύθερα ή είναι κολλημένα στο φίλτρο ? Γιατί με τις μέρες που γράφεις(5) "παίζει" να τα έχουν πάει και οι γονείς εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 16 Φεβρουαρίου 2009 #9 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 Τα μικρά κολυμπάνε ελεύθερα ή είναι κολλημένα στο φίλτρο ? Γιατί με τις μέρες που γράφεις(5) "παίζει" να τα έχουν πάει και οι γονείς εκεί Σωστος ο Δημητρης!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος