vaggos13 3 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Έχει κανείς Eheim PowerLine φίλτρα (2252 , 2048) ? Ψάχνω reviews κλπ αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Αξίζουν για εσωτερικά φίλτρα? Δεν έχω βρεί κανέναν να έχει στα ενυδρεία του. Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2009 - vaggos13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 4 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 (edited) -Δε ξερω αν τα εχεις τα συγκεκριμενα αλλα ισως να εβλεπες και την αλλη σειρα και τα σχολια-βραβεια της Υ.γ ...συνηθως αγοραζουμε εξωτερικα φιλτρα γι'αυτο και γενικα δε βλεπεις πολυ συχνες αναφορες σε εσωτερικα test_aquaball.pdf Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2009 - lmaikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos13 4 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Ευχαριστώ βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο για ενυδρείο σε χώρο που δεν μπορεί να μπει εξωτερικό. Υπάρχει πρόβλημα αν για κάποιο λόγο έχει διαρροή το εξωτερικό φίλτρο και συνήθως κάποια στιγμή γίνεται η ζημιά και ας είναι eheim Στην Ελληνική αγορά που μπορώ να το βρώ γιατί όπου ρώτησα δεν το είχαν το aquaball. Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2009 - vaggos13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 4 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 -Εδω το εχω δει σιγουρα αλλα αν θυμαμαι καλα ηταν ακριβο(καπου στα 60-70 ευρω)....μπορεις ομως απο εδω με αλλα 9,90 ευρω μεταφορικα και σου ερχετε σπιτι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos13 4 Φεβρουαρίου 2009 Author #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 -Εδω το εχω δει σιγουρα αλλα αν θυμαμαι καλα ηταν ακριβο(καπου στα 60-70 ευρω)....μπορεις ομως απο εδω με αλλα 9,90 ευρω μεταφορικα και σου ερχετε σπιτι σου 60-70 παίζει γενικά Ελλάδα? Πανάκριβο...... Μάλλον απο aquaristikshop θα το πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 4 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 ...αν θελεις ρωτα παντως ,μη σε παρω και στο "λαιμο" μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος