jimmyO 2 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα παιδιά μόλις εγγράφηκα στο forum. ασχολούμαι εδώ και 3 χρόνια με το χόμπι (αρχάριος δηλαδή) και νομίζω πως έχω καλή σχέση με το αντικείμενο. αν και η δουλειά μου (chef) δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ πολές ώρες με τα αγαπημένα μου ψαράκια προσπαθώ όσο γίνετε να αφειερώνω τον ελευθερό μου χρόνο σ'αυτά. αυτή τη στιγμή φιλοξενώ στο σπίτι μου 3 ενυδρεία, 1) 500lt με τα πολυαγαπημένα μου oscar. 1)60lt με τους υπερκινητηκούς barbus tetrazona και 1) 30lt με ένα τσαμπουκά μονομάχο. αυτά για μένα. καλώς σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι για μία επικοδομητική συνεργασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 2 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 καλως ηρθες!! περιμενουμε παρουσιαση των ενυδρειων σου στα "ενυδρεια μελων"!! καλη συνεχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 2 Φεβρουαρίου 2009 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλωσορισες φιλε και καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 3 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας καλή διαμονή και καλή συνέχεια περιμένουμε φωτό και παρουσίαση των ενυδρείων σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 3 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλός ήρθες και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 4 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Φεβρουαρίου 2009 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλως ορισες!καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 4 Φεβρουαρίου 2009 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλως ορισες!καλη συνεχεια! Καλος τον!! βαλτου μια ρακι \_/ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 7 Φεβρουαρίου 2009 #10 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος