nifen 2 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα εχω καποια φυτα (μη φανταστειτε κανενα δασος καθ'οτιν αρχαριος και ασχετος) και ηθελα να ρωτησω ποιες ώρες ειναι καλυτερο να καιει η λαμπα εχω αγορασει μια tropical lamp της sera που υποτιθεται ευνοει τα φυτα, δυστυχως δεν ξερω ποσα watt ειναι κι ετσι οπως ειναι περασμενη δεν μπορω να δω προς το παρον την αναβω συνηθως κατα τις 3 το μεσημερι με 12-1 τη νυχτα, καλα ειναι? μηπως πρεπει να αναβει και να σηβηνει νωριτερα? και αλλη μια ερωτηση, ο υπολοιπος εξωτερικος φωτισμος του σπιτιου παιζει καποιο ρολο? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Αν το βλεπουν οι ακτινες του ηλιου μπορει να γεμισεις αλγη... Απλως να μην το χτυπαει ο ηλιος... Αναλογως τα φυτα μετραει και ο φωτισμος... 8-10ωρες ειναι υπεραρκετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nifen 2 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 δεν το χτυπαει ο ήλιος, ο χωρος γενικα ειναι σκοτεινος παιζουν ρολο οι ωρες (εννοω ως κυκλος μερας-νυχτας?) δηλαδη πρεπει να το αναβω οταν ειναι μερα ή δεν πειραζει ετσι που το κανω (για να το βλεπω οταν ειμαι σπιτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 2 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχει σημασία ποιες ώρες της μέρας τα αφήνεις ανοιχτά, ειδικά αφού δεν το βλέπει και ήλιος το δωμάτιο. Σημασία έχει πόσες ώρες το αφήνεις ανοιχτό. 8-10 ώρες όπως είπε και ο Πάνος και θασαι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος