Giwrgos 1 Φεβρουαρίου 2009 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια... Με λενε Γιωργο, ειμαι απο Πειραια και ειμαι 27 ετων...πλεον!!!! Η γνωση μου απο ενυδρεια ειναι μηδενικη, αλλα εχω πλεον στην κατοχη μου ενα ενυδρειο 340-350 λιτρων το οποιο ειναι ΟΛΟ εμφανη. Οταν λεω ολο εμφανη εννοω και απο την πανω αλλα και απο την κατω πλευρα. Συντομα θα βαλω και φωτο. θα τα πουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Φεβρουαρίου 2009 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς ήρθες!! Τι εννοείς εμφανή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 1 Φεβρουαρίου 2009 Author #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς ήρθες!! Τι εννοείς εμφανή? Εννοω οτι και ο πατος φαινεται και απο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 1 Φεβρουαρίου 2009 #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 καλως όρισες στο ΑΖ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Φεβρουαρίου 2009 #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Εννοω οτι και ο πατος φαινεται και απο κατω. Μια φοτο θα βοηθαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 1 Φεβρουαρίου 2009 Author #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Θα μπουν και φωτο πολυ συντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Φεβρουαρίου 2009 #7 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλως ορισες,δηλαδη η μια ακρη με την αλλη πατανε καπου με αποτελεσμα να φαινετε στην μεση του ενυδρειου ο πατος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 1 Φεβρουαρίου 2009 Author #8 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Καλως ορισες,δηλαδη η μια ακρη με την αλλη πατανε καπου με αποτελεσμα να φαινετε στην μεση του ενυδρειου ο πατος? Το ενυδρειο το εχω στο δωματιο μου που ειναι σε παταρι και απο κατω ειναι το γκαραζ. Φτιαχνοντας το παταρι αφησα μια τρυπα 100Χ80 περιπου και εκει εστεισα το ενυδρειο! Απο πανω το εχω και σαν τραπεζακι και απο κατω ειναι εμφανεις και ο πατος! Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2009 - Tiburon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Φεβρουαρίου 2009 #9 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Καλως ορισες,δηλαδη η μια ακρη με την αλλη πατανε καπου με αποτελεσμα να φαινετε στην μεση του ενυδρειου ο πατος? Με μπερδεψες πιο πολυ... Τι εννοεις Φωτη? Να ειναι πανω σε δυο τραπεζακια Ο φιλος θα βαλει φοτο και ολα θα ειναι οκ Το ενυδρειο το εχω στο δωματιο μου που ειναι σε παταρι και απο κατω ειναι το γκαραζ. Φτιαχνοντας το παταρι αφησα μια τρυπα 100Χ80 περιπου και εκει εστεισα το ενυδρειο! Απο πανω το εχω και σαν τραπεζακι και απο κατω ειναι εμφανεις και ο πατος! ΠΑΤΕΝΤΑ!!! :thumbup: Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Φεβρουαρίου 2009 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 καλως ηρθες κ απο εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 1 Φεβρουαρίου 2009 #11 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας καλή διαμονή και καλή συνέχεια Αναμένουμε φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 2 Φεβρουαρίου 2009 #12 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 2 Φεβρουαρίου 2009 Author #13 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Οριστε και οι φωτο.... Το νερο ειναι ετσι απο τα φαρμακα... Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2009 - Tiburon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 14 Μαρτίου 2009 Author #14 Share 14 Μαρτίου 2009 Καλησπερα και παλι σε ολους και ολες.... Ακουγοντας τις γνωμες και τις αποψεις απο τους περισσοτερους απο εσας οι οποιοι ξερετε κατι περισσοτερο απο μενα σιγουρα εκανα καποιες αλλαγες στο ενυδρειακι μου. 1ον...και κυριων εφυγαν οι 2 pangasius.... 2ον...εφυγε και ο μονοδαχτυλος και τα 2 τιγρακια. 3ον...εβαλα μερικα ξυλα mopani και ενα red wool και πανω τους κολλησα μερικα φυτα με θερμοκολλα. 4ον...εφυγαν και τα 2 εσωτερικα fluval που ειχα και εβαλα το FX5 γεμιζοντας το με 1.πορωδες μακαρονακι(εναμιση κουτι περιπου) 2.με active carbon (σχεδον μισο κουτι) 3. με βιολογικο αστερακι (90 κομματια) και 4. στην κορυφη εβαλα και λιγο υαλοβαμβακα. 5ον...εβαλα και μια λαμπα UV της tetra 5αρα μαζι με εναν κυκλοφορητη. Αλλα μαλλον ειναι μικρη τελικα η λαμπα. 6ον...τωρα ειμαι μονο με 2 kingTiger και 6 αγγελοψαρα το ενα εκ των οποιων ειναι Ghost(απιστευτος!!!) Συντομα θα βαλω και παλι φωτογραφιες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος