zambo 31 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2009 σε ενα ενυδρειο 20 λιτρων εαν δεν βαλω αεραντλια αλλα το νερο απο το φιλτρο τρεχει απο ψηλα (δημιουργωντας φυσαλιδες), υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 31 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2009 οχι δεν υπαρχει προβλημα. το νερο θα οξυγονωνεται.. τι θα βαλεις μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 31 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2009 Και εγω νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα,αρκει μη σε πουν να βαλεις μεσα πολλα ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα εφ'οσον θα δημιουργειτε επιφανειακη αναταραξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 31 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2009 μια χαρά είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_konstantinos 14 Ιουλίου 2009 #6 Share 14 Ιουλίου 2009 Να κανω και εγώ μια ερώτηση στο ίδιο θέμα ( περίπου ) Έχω δει ότι εκτός από τις (αερο)πετρες μπορείς να βάλεις το σωλήνα τις αεραντλίας στην έξοδο του φίλτρου. Αυτό τη διαφορά έχει ; Έχει κάποια υπέρ και κάποια κατά ο ένας ή ο άλλος τρόπος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος