Lamprosk 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #201 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα το biobox αν δεν ειναι το γνησιο αλλα σαν αυτα που πουλαγαν τα διαφορα σουπερ μαρκετ δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το κανονικο!!!!!!! Φαντασου οτι το δικο μου αλλα και αλλα που εχω δει , αν και θαλασσινο που ηταν το σκιμμερακι που ειχε μεσα τον θερμαντηρα και τις αντλιες τις εχω βαλει αλλου τωρα 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα!!!! Αυτη την στιγμη ειναι πανω στο 80αρι και κραταει κορραλια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 21 Δεκεμβρίου 2013 #202 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το πηρα απο σουπερ μαρκετ, απο μεγαλη αλυσηδα πετ το πηρα, αλλα δεν μου αρεσε, ουτε η κυκλοφορια του ουτε που ηταν μες στην μεση.... Ο υπολιπος εξοπλισμος ηταν και ειναι μια χαρα, απλα τωρα κοιταω μηπως των αναβαθμισω και αυτο και βαλω οτι μου μηνει σε βαρελι για το νερο αλλαγης ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Δεκεμβρίου 2013 #203 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Λάμπρο το ενυδρείο έχει αρχίσει και γίνετε πραγματικό στολίδι! Απίστευτα χρώματα από τον Υπερίωνα και πολύ όμορφη κίνηση από τα ψαράκια και τα κοράλλια!Φτου φτου σκόρδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #204 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Εχουμε μελλον.....στα πρωτα του βηματα ειναι ακομα!!! Καθε μερα μου μαθαινει και κατι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 21 Δεκεμβρίου 2013 #205 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Βρε βρε, πως μεγάλωσαν που έχω να τα δώ καιρό....... φτου φτου μην τα βασκάνω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Δεκεμβρίου 2013 #206 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Λαμπρο υπεροχος υφαλος και χωραει ακομα....να το χαιρεσε φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 24 Δεκεμβρίου 2013 #207 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Λαμπρε να το χαιρεσαι φιλος...πολυ ωραια χρωματα και ολα τα ζωντανα σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος