Jump to content

Απειρος χρηστης σε βαθια νερα...

Lamprosk

Recommended Posts

Καλα Λαμπρο η ανυψωση τα σπαει πολλα μπραβο.τωρα που εβαλες και τις τ5 και οπως εγινε ολο το φως πηγαινει μεσα θα γινει τουμπανο το νου σου στην θερμοκρασια.

Το βιντεο ειναι απορρητο Λαμπρο.......

Το βιντεο ηταν απορρητο Λαμπρο :)

Εχω λιωσει στο γελιο!!!!!! :hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

Από φωτογραφικό υλικό κάτι εχω!!! Χμμ.....μυρίζομαι κατι καλο???? Θα ανεβάσω μερικές να δουμε!

Ναι και εγω αυτο υπολογίζω οτι σε κανένα 6μηνο....θα θελω αλλο ενα διπλα να βάλω τα φραγκακια που θα πετάω!!

Θεμα θερμοκρασίας δεν εχω κανένα!! Περα οτι ο Υπεριωνας ειναι στους 20 πόντους και τον δουλεύω στο 90% η ολη κατασκευή βρίσκεται στους 15 ποντους απο την επιφάνεια , με αρκετό κενο ανάμεσα σε ξυλα,αλουμίνια κλπ. Δεν χρειάστηκαν ανεμιστήρες και ουτε καν επηρέασε το υπόλοιπο ενυδρείο!! 27-28 δουλεύει σταθερά και μερικές φορές πάει 29.

Ολα πολύ όμορφα!Τελικά τις Τ5 τις σύνδεσες με τον υπερίωνα;Δουλεύει δλδ τύπου Πανδώρα τώρα;

Αν ναί τις κάνει και dim;

Πολύ θα ήθελα να δώ φώτο από την κατασκευή.

Καλή συνέχεια και ότι καλύτερο εύχομαι

Έγινε επεξεργασία - Crazy_Beaver

Ναι τις συνδεσα με τον controller του και δουλεύει και σαν dim ολα μέσα απο το ιδιο πρόγραμμα που ειχε ο υπεριωνας! Λίγο με τον κώδικα τα βρήκα σκουρα και εχω κάτι ατελιες αλλά είναι σε καλά επίπεδα! Δυστυχώς με την διαδικασία ανοίγματος/κλεισίματος του υπεριωνα δεν εχω φωτογραφίες! Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένος γιατί είχα χαλάσει και το ballast του ( μου επεσε κατω) και δεν ήξερα αν δουλεύει το φωτιστικό!! Καταλαβαινεις νομίζω.....

Ναι τις συνδεσα με τον controller του και δουλεύει και σαν dim ολα μέσα απο το ιδιο πρόγραμμα που ειχε ο υπεριωνας! Λίγο με τον κώδικα τα βρήκα σκουρα και εχω κάτι ατελιες αλλά είναι σε καλά επίπεδα! Δυστυχώς με την διαδικασία ανοίγματος/κλεισίματος του υπεριωνα δεν εχω φωτογραφίες! Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένος γιατί είχα χαλάσει και το ballast του ( μου επεσε κατω) και δεν ήξερα αν δουλεύει το φωτιστικό!! Καταλαβαινεις νομίζω.....

έλα, πες όλη την αλήθεια, μην κρυβόμαστε..... 2 φορές έφαγε τούμπα, πόσο να αντέξει και αυτό.....

έλα, πες όλη την αλήθεια, μην κρυβόμαστε..... 2 φορές έφαγε τούμπα, πόσο να αντέξει και αυτό.....

Την κουκουλα ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Καταλαβαίνω οτι υπήρχε εφιδρωση κατα το άνοιγμα ! Οταν λες προβλήματα με τον κώδικα τι εννοείς ; Δεν πέρασες το firmware του pandora ?

Έγινε επεξεργασία - Crazy_Beaver

Την κουκουλα ρεεεεεεεεεεεεεεεε

με ξέρεις εμένα να χρειάζομαι κουκούλες????? Εξάλλου την πρώτη φορά το έριξα εγώ

με ξέρεις εμένα να χρειάζομαι κουκούλες????? Εξάλλου την πρώτη φορά το έριξα εγώ

Ήταν σίγουρο!!!!

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Καταλαβαίνω οτι υπήρχε εφιδρωση κατα το άνοιγμα ! Οταν λες προβλήματα με τον κώδικα τι εννοείς ; Δεν πέρασες το firmware του pandora ?

ναι αυτο πέρασα (τον κωδικα του δηλαδη) αλλα δεν μπορούσα να αναψω σωστά τις τ5! Μπορει να ειχα κάποιο λάθος στο κύκλωμα που έφτιαξα! Τώρα ειναι ολα οκ!

Δεν πειραζει ρε Γιωργο!!! Καθε εμποδιο σε καλο δεν λένε???

Ισως αν δεν γινοταν αυτο να μην εκανα τιποτα πανω στον Υπεριωνα!!!!

Οποτε παλι "εμμέσως πλην σαφως"....... ΦΤΑΙΙΣ χαχαχαχα

Φταίω, ναι.... Αλλά πραγματικά όλος αυτός ο κόπος σε ανταμείβει πιστεύω... Έλα σειρά τώρα έχει να κάνουμε ένα εφεδρικό δίπλα για όλες τις χρήσεις....

• 4 months later...

Απιστευτο ! !

Και το ανοιξε κλεισε τρελο...εισαι και ο Doc. Brown....ο ενας Dellorian ο αλλος space tank....

Βαλε καμια φωτο να δουμε πω ειναι τωρα...κοντινες εε, απο μακρυα ειδαμε πως ειναι :-Ρ

dr-brown-back-to-the-future.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

χμμμ....... λες να βγαλω μερικες ε??

Εε μα και εσυ!!! Ακουγοσουν ψαγμενος, αλλα οχι και ετσι ρε αγορι, μην μας ξενερωνης και δεν παιζει μπικικινι :Ρ

By the way Aquatlantis εχω και εγω :-Ρ

Ολοι ψαγμενοι ειμαστε.....αρκει να εισαι reefas!!!

Πλεον το παλιο δεν υφιστατε στο σπιτι..... το χαρισα σε πολυ καλο φιλο και θελω να πιστευω οτι θα το χαρει οπως εγω !!!

Υ.Γ. :Προσοχη στα Aquatlantis γιατι υπαρχουν απομιμησεις....ουτε το σηματακι δεν ειναι ιδιο! Απλα το ονομα... :bling:

Ελα ρε...δεν το ηξερα αν και για entry level καλα ειναι, τα φιλτρα τους ειναι για πεταμα :-Ρ

Χρονοτριβεις ομως και δεν βλεπω κοντινες φωτος....:-)

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Δεν ειμαι σπιτι....αλλα εχω μερικες με το κινητο και ενα μικρο βιντεο.....δωσε μου λιγο χρονο ακομα και θα ανεβουν!

Τι εννοεις για πεταμα? Τα Biobox?

Άντε γεια είναι Λάμπρο!!!!!!!

απαπαπαπαπαπαπαπα...... :blink::wacko::notfair:

ΥΓ.Ρίξε και μια ΦΟΥΤΟΥΕΣ να μουρλαθούμε εντελώς ντε!!!!!!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

vl7n.jpg

lrwh.jpg

2 ΦΟΥΤΟΥΣΟΥ και το βιντεακι. Η μια φουτουσου ειναι λιγες μερες νωριτερα απο τις υπολοιπες φωτο!

(Ο)_(Ο) πω πωωωω!!!!

Τριπαρα με τα χρωματα....

Ναι τα biobox λαμπρο...για αυτο το εκανα φωτιστικο το δικο μου :-Ρ

Το βινετο στο σπιτι το βραδυ γιατι ειμαι στα κατεργα(δουλεια) τωρα :-Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...