Jump to content

Απειρος χρηστης σε βαθια νερα...

Lamprosk

Recommended Posts

Όλα ωραία και καλά και όμορφα,το στήσιμο δε άψογο και λειτουργικό.Μια ένσταση μόνο:την πλάτη γιατί μαύρο και όχι βασικό μπλε;Η αντανάκλαση που δίνει αυτό το χρώμα είναι το κάτι άλλο

Κατα τα άλλα εύχομαι να πάει σφαίρα....

Κοίτα σε αυτο δεν εχεις άδικο.....και εγω ήμουν τις ίδιας άποψης με εσένα άλλα με έπεισαν οι υπόλοιποι για το μαυρο....Αν δεις σε κάποια φωτογραφία , είναι κάτω το μπλε βινύλιο που έλεγα να βάλω.... Θα δείξει το μέλλον....βεβαια πάνω στο μαύρο η κοραλλίνη κολαει ακόμα πιο εύκολα ...οπότε σε κανένα μηνα δεν θα φαίνεται τίποτα μάλλον!

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια....ελπίζω να πάνε ολα καλά!!

Ναι,μπλε πλατη με την προϋπόθεση να μείνει καθαρή.Αν την αφήσεις να πιάσει κοραλλίνη είναι το ίδιο με την μαύρη :)

Έλα ρε Λάμπρο, τι ωραίο που έγινε τώρα που καθάρισε....Φτου φτου..... όσο παιδιά για το στήσιμο, μην νομίζετε, μόνο το αριστερό νησί είναι δημιουργία του αδερφού του και δική μου, το δε δεξιά είναι η βάση δική μας και οι "βεράντες" δημιουργία του Λάμπρου (όπου έβαζε τις πέτρες και αμέσως, σαν δια μαγείας στέκονταν, ενώ αυτές που κάναμε εμείς τίποτα.....)

Υ.Γ το ψάρι (ξυφίας) δεν παχαίνει, οπότε ελαφρά φάγαμε την πρώτην μέρα... Την επόμενη άστο καλύτερα....

Υ.Γ2 Μιχάλη, ας μην νύσταζα, και ακόμα εκεί να πίνουμε μπύρες θα ήμασταν....

Μπράβο ρε παιδιά!Τρελό παρεάκι,άπειρη κατανάλωση πιοτού (φαντάζομαι) και φαγητού (γι'αυτό είμαι σίγουρος) και πολύ καλό αποτέλεσμα!!!

:bigemo_harabe_net-64: για το αποτέλεσμα.....σιγα σιγα.... απο παρεακι....σκίζουμε!!

Ειναι πολυ ομορφο να βλεπεις νεα ενυδρεια να στηνονται σε τοσο δυσκολες μερες που ζουμε.

Καπετανιε μου να το δεις γεματο ζωη σου ευχομαι!!

μπραβο Λαμπρο σε σενα και σ :bigemo_harabe_net-64: την παρεα σου να γινει τουμπανο ευχομαι

Ε ο μικρός ταπεξε λίγο.....λογικό ήταν!!

Το πιστεύω μην αγχώνεσαι....ξέρεις τι εφαγε 2 μέρες?????? Ασε.....απο ξιφία....μέχρι μακαρόνια...

Κρυμενος πισω απο το φωτιστικό με τις τ5 ! Το ειναι ειναι 120 και το υπεριωνας 90..... κατι ετοιμάζω πάντως....ελπίζω να μου βγει καλο!!!

χαχα...τυχαια τον βρηκα στο καραβι λαμπρο!Ποσο μικρος μπορει να ειναι ο κοσμος!

Τα λεγαμε μερχι τις 4 το πρωι!Μετα μου λυγισε(η' μαλλον τον λυγισαν οι μπυρες) :sarcasm:

Τι ετοιμαζεις?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τον είχα κουράσει εγώ γιαυτό ρε συ...!!! Αυτό το τυχαία βέβαια να ξέρεις είναι εις βάρος σου..... Έπρεπε να ειχες περάσει....η έστω να πάρεις ενα τηλ.....

Όλο και κατι ετοιμάζω...χιχιχιχ..... δεν θα πω ομως γιατι ειναι γρουσουζιά... οχι πως ολα τα αλλα μου έχουν πάει καλα αλλά λεμε τώρα!!

Δεν προλαβαινα λαμπρο μου δυστυχως!πολυ θα ηθελα...οχι για να βοηθησω αλλα να "τσιμπησω" και εγω τιποτα απ'οοολα αυτα

που φαγατε!Ετσι κ αλλιως στα υπολοιπα κανατε υπεροχη δουλεια ;)

Αυτο που θες να δοκιμασεις αφορα στο φωτισμο?

θες να συμπληρωσεις φως?

Σε ρωταω γιατι κ εγω θελω να συμπληρωσω μηπως και σου κλεψω καμια ιδεα :D

Δεν προλαβαινα λαμπρο μου δυστυχως!πολυ θα ηθελα...οχι για να βοηθησω αλλα να "τσιμπησω" και εγω τιποτα απ'οοολα αυτα

θες να συμπληρωσεις φως?

Τι να συμπληρώσεις ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;;;;;;δηλαδή θες να μου πεις ότι έχεις πρόβλημα με το φως;;;;;;;Αλλά να μου πεις ναι....δεν έχουν βγει ακόμα έξω να σε φάνε!!!Άστο όπως είναι μιχάλη.....πάει σφαίρα δεν υπάρχει λόγος να πειράξεις τίποτε!

θες να συμπληρωσεις φως?

Άστα αυτά....δεν πήγες για να μην βγεις στις φωτο,μήπως και δούμε την αφεντομουτσουνάρα σου.....

Μια χαρα ειναι κωστα μου,απλα ηθελα να συμπληρωσω κατι με led(μπλε μονο) σαν αυτακια στο ati και ελεγα μηπως κανει κατι

τετοιο ο λαμπρος και παρω καμια ιδεα για κατασκευη!

Πιο πολυ για το shimmering που κανουν τα led το θελω,αλλα λιγα ισα ισα για το εφε.

Άστα αυτά....δεν πήγες για να μην βγεις στις φωτο,μήπως και δούμε την αφεντομουτσουνάρα σου.....

:hysterical: :hysterical: :hysterical: ..κανεις φακος δεν μπορει να απαθανατησει την ασχημια μου γρηγορη!

Οι φωτο η' βγαινουν μαυρες η' χαλαει η φωτ μηχανη!

:hysterical: :hysterical: :hysterical: ..κανεις φακος δεν μπορει να απαθανατησει την ασχημια μου γρηγορη!

Οι φωτο η' βγαινουν μαυρες η' χαλαει η φωτ μηχανη!

Θα σε κανω εγω αγορι μου...λαμπαδα!!!!!

χιχιχιχιχιιιι

Βασικά λέω να βάλω 4 80αρες πάνω...

Βασικά λέω να βάλω 4 80αρες πάνω...

Μαζι με το Hyperion να υποθεσω ετσι?

Πολυ καλα θα κανεις...

Ναι.... μπροστά του 2 και πίσω άλλες 2....

Νομιζω ειναι μια πολυ καλη λυση..

Πως θα το κανεις ομως χωρις να κανεις τπτ πατεντες πανω στον Hyperion?

Ισως με ντιζες παραλληλες?

Πολυ καλη κινηση λαμπρο :bigemo_harabe_net-64:

Αυτο το κανεις γιατι δεν σε καλυπτει ο υπεριωνας η γιατι θες να εισαι ακομα πιο δυνατος στο φως?

Ο υπεριωνας καλύπτει μέχρι το 1.40 αντε 1.50 και με το στήσιμο αυτό που έχω κάνει εχει πολλά νεκρα σημεία! Οχι πως ειναι κακό αλλα μου έκατσε στραβα οπότε θα βάλω και τις αλλες! Εκανα μια δοκιμή με το παλιό που ειχα με τις 4χ54 και άλλαξε αρκετά μπροστά. Τώρα για το πώς θα τις βάλω είναι το θέμα. Εχω βρεί το σημείο που ο Υπερίωνας χειρίζεται τις Τ5 οποτε θα συνδέσω πάνω εκει τα dimmer που εχω φτιαξει να ντιμαρω τις Τ5 . Το πρώτο κακο ειναι οτι πρέπει να "πειράξω" τον Υπερίωνα και χανω την εγγύηση , το αλλο ειναι οτι δεν ξερω πως ακριβώς θα τα τοποθετήσω!

Αν εφτιαχνες ενα μεταλλικο ορθογωνιο πλαισιο?

Να το κρεμαγες απο το ταβανι και πανω σε αυτο να "κουμπωνες" υπεριωνα και τις τ5?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...