Lamprosk 23 Μαίου 2013 Author #76 Share 23 Μαίου 2013 Μπραβο λαμπρο! πολυ ωραιο φιλε Ωραια χρωματα,ομορφα κοραλια και ποικιλια!Να το χαιρεσαι! Κάνει καλη δουλειά ο Υπερίωνας Μιχαλη! Βεβαια θα μπορούσε να ειναι καλύτερο αν ειχα χρόνο να ασχοληθώ! Τώρα που εχω.....θα φτιάξω άλλο!! Ωραίο! Πολλά μπράβο! Αν μου έλεγες ότι αυτό το ενυδρείο έτρεχε στον αυτόματο δεν θα σε πίστευα! Αξιοζήλευτο είναι! Και όμως δουλεύει 2 χρονια ....τελείος στον αυτόματο..... Αλλαγές νερού γίνονται 1 καθε μήνα και συμπληρώνουν νερό όποτε ξεποιανει η αντλία απο το sub! Μποορουν να στο επιβεβαιώσουν όσοι με ξέρουν... φιλε μου τρομερο το ενυδρειο !! η κοραλλινη εγινε τοση χωρις καποιο σκευασμα !?? Ναι χωρίς κανένα απολύτως σκεύασμα! Δουλεύουν μόνο τα βασικά σκιμμερ , ρειακτορας ασβεστίου , ρειακτορας άνθρακα/αντιφωσφορου , sub με chaeto και παααρα πολύ βράχο!!! πολύ όμορφο, να το χαιρεσαι...τα ματακια και τα σκόρδα ήδη τα εχεις, αρα δε κινδυνευεις... Εχω φέρει 2-3 παπαδες μέχρι τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Μαίου 2013 #77 Share 23 Μαίου 2013 δηλαδη πας για καινουργιο λαμπρο?πες κ αλλα πες κ αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 23 Μαίου 2013 Author #78 Share 23 Μαίου 2013 Μην βιάζεσαι εσυ.....προς το παρών δες εδώ .....χιχιιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Μαίου 2013 #79 Share 23 Μαίου 2013 πολυ ομορφο αποτελεσμα. μπραβο Λαμπρο. το φωτιστικο κανει παπαδες παντως και αναδυκνυει την ομορφια του ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Μαίου 2013 #80 Share 23 Μαίου 2013 (edited) πολυ ωραιες φωτο ρε λαμπρο!! τον υπεριωνα τον μισω,εχμ δεν τον εκτιμαω ,αλλα αυτο που δινει στην τελευταια φωτο ειναι πανεμορφο! Κατι τετοιο πριν σβησουν τα φωτα θα το ηθελα Και επειδη ξεχαστηκα πριν...φτου φτου!! edit α και ξεκινα να βγαζεις καμια πληροφορια για το καινουργιο λεμεεε Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 23 Μαίου 2013 #81 Share 23 Μαίου 2013 Ιδικά η τελευταία Φώτο δεν παίζετε!!!! Φτου φτου σκόρδα κρεμμύδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Μαίου 2013 #82 Share 23 Μαίου 2013 η τελευταια ειναιιιιι .... αχ αυτο παει να πει λεντ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 23 Μαίου 2013 Author #83 Share 23 Μαίου 2013 Σας άφησα το καλό για το τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Μαίου 2013 #84 Share 23 Μαίου 2013 καλά, αρπάζω ψαλίδια και έρχομαι...... Καραφλό θα στο αφήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Μαίου 2013 #85 Share 24 Μαίου 2013 Λάμπρο δεν μας τα είχες πει αυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 25 Μαίου 2013 Author #86 Share 25 Μαίου 2013 Και μιας και ειναι Σαββάτο....αυριο Κυριακή....και δεν εχω τι να κανω.... ξεκίνησα ετσι.... Και κατέληξα ετσι..... Και στο τελος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 25 Μαίου 2013 #87 Share 25 Μαίου 2013 εετσι ρε φιλε !! αυτα ειναι !! θελω και εγω τέτοια κατάληξη αυριο !! αλλα θα περιμενω μαλλον ! θα μας πεις αναλυτικοτερα με τι θα εξοπλιζεται το νεο θηρίο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Μαίου 2013 #88 Share 25 Μαίου 2013 Aαααυυυτάααα είναι! Πόσα λίτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Μαίου 2013 #89 Share 28 Μαίου 2013 Να τα μαααααας.....καλό γέμισμα!Περιμένουμε info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Μαίου 2013 #90 Share 28 Μαίου 2013 καλογεμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 29 Μαίου 2013 #91 Share 29 Μαίου 2013 Ho ho ho Merry Christmas!!! Αυτο μου ηρθε αυτο ειπα!!! Αντε, περιμενουμε κι αλλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 29 Μαίου 2013 #92 Share 29 Μαίου 2013 Λάμπρο, έπεσες μέσα στο ενυδρείο???? άντε δείξε φωτό από την τώρα κατάσταση να το δώ και τελειωμένο.... έτσι παιδιά ήταν μέχρι την Κυριακή το απόγευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Μαίου 2013 #93 Share 29 Μαίου 2013 Ωραια κατασκευη.Που το εφτιαξες Λαμπρο το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 29 Μαίου 2013 Author #94 Share 29 Μαίου 2013 Έχουμε και λέμε..... 1.70 χ 80 χ 70 καθαρά είναι 850λτρ με πύργο υπερχείλισης και κόντρες πάνω κάτω τζαμια 20αρια μπρος πισω και πατο ενω τα πλαινα 15αρια , sub 270 λτρ και βάση κοιλοδοκου βαμένη με εποξικό αστάρι για την μείωση διάβρωσης. Ολο ειναι φτιαγμένο Αθήνα Το πειρα μεταχειρισμένο απο φιλο και του εκανα αρκετές μετατροπές στην βάση και sub , οπως και στο main για διευκόλυνση δικια μου , αλλα και για μεγαλύτερη ασφάλεια!!! Χρησιμοποιησα απο το παλιό ενυδρείο αρκετές πέτρες αλλα και αρκετες καινουργιες νεκρες! 70 κιλα αραγωνιτης 30 ζωντανος 40 νεκρος , στο sub μπήκαν περίπου 40 κιλά πέτρα και αραγωνιτης ζωντανός ολος ο εξοπλισμός μου skimmer , αντλίες , ψυκτικό , ριακτορες ασβεστιου και αντιφωσφορου/ανθρακα , αναπλήρωση tunze , 2χ300ριδες θερμοστάτες και φίλτρο ATS . Από φωτισμό τωρα την πατήσαμε λιγο με τον HYPERION γιατι του έπεσε λίγος λογο του στησιμου του βράχου! Τον βοήθησα με αλλο ενα φωτιστικό 4χ54 αλλά δεν μου ειναι αρκετό.....! Σήμερα θα κρεμάσω το φωτιστικό να κανω αλλη μια δοκιμή και να τελειώσω κατι λεπτομέρειες με σωληνώσεις. Να ευχαριστήσω τον φιλο Mr. Ζοο (που κατέβηκε απο Αθήνα!!!!! )και τον Πολυχρονακη Νικο που μολις άκουσαν οτι θα το φτιάξω έτρεξαν στην κυριολεξία να βοηθήσουν!!!! Φωτογραφίες το απόγευμα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Μαίου 2013 #95 Share 29 Μαίου 2013 Mπράβο! Περιμένουμε τις φωτός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Μαίου 2013 #96 Share 29 Μαίου 2013 καλογεμιστο Λαμπρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 29 Μαίου 2013 Author #97 Share 29 Μαίου 2013 (edited) Θα ξεκινήσω απο την αρχή όπως πρέπει.... Το μετανιώσαμε αυτο το σχέδιο και τελικά κατέβηκε μόνο του... Φορτώθηκε για το νέο του σπίτι!!!! Καλώς την και την βάση μας..... Εδω ξεκινάει η επισκευή και οι μετατροπές!!! Μπήκαν ροδακια αντοχής 330 κιλών το ένα για ευκολία κίνησης μέσα στο σπίτι και λαμες για να κρατήσει η βάση το sub . Το τελικό στάδιο τις βάσης πριν μπει μέσα..... Εδω ειναι το πρωτο τεστ του φωτιστικου για το αν μπορεί να υποστηρίξει το ενυδρείο! Αυτήν την είδατε Η ομάδα δημιουργίας Aquascape ! Και εδω ενα από τα project τους! Και το τελευταίο Βάφτηκε η πλάτη με μαύρη πλαστική μπογιά! Και η ομάδα γεμίσματος εν ώρα εργασίας!! Το αποτέλεσμα ( μπαίνει η κυκλοφορία ) να πάρει μπρος ! Και μετά από 2 μέρες ..... είναι οοοοολααα μες την μέση..... έχουν αρχίσει οι μετρήσεις , οι δοκιμές τα τρεχούμενα νερά μέσα στο σπίτι.....κοινός ο χαμός... Κάπως ετσι ειναι και σήμερα με την διαφορά οτι τα καλώδια ειναι πολύ πιο συμμαζεμένα και το φωτιστικό κρεμασμένο! Τα υπόλοιπα αύριο... Έγινε επεξεργασία 29 Μαίου 2013 - Lamprosk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Μαίου 2013 #98 Share 29 Μαίου 2013 Μπραβο ρε λαμπρεεεεεεεε!! πολυ ωραια ολα φιλε! ο ενας απο την ομαδα του aquascaping "λυγισε" ε?? και ο γιωργος εκει μπορει να ειναι ορθιος αλλα στο καραβι ηπιε 3 μπυρες,εφαγε ενα σαντουιτς και αααπειρα ποπ κορν και ξηρους καρπους για να συνελθει!! :hysterical: ...ακου που σου λεω! πολυ μου αρεσει το στησιμο τ5 εβαλες τελικα?ο υπεριωνας που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Μαίου 2013 #99 Share 29 Μαίου 2013 ακυρο τον ειδα στην πρωτελευταια φωτο! εβαλες και αλλο φωτιστικο στην τελευταια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 29 Μαίου 2013 Author #100 Share 29 Μαίου 2013 Ε ο μικρός ταπεξε λίγο.....λογικό ήταν!! Το πιστεύω μην αγχώνεσαι....ξέρεις τι εφαγε 2 μέρες?????? Ασε.....απο ξιφία....μέχρι μακαρόνια... Κρυμενος πισω απο το φωτιστικό με τις τ5 ! Το ειναι ειναι 120 και το υπεριωνας 90..... κατι ετοιμάζω πάντως....ελπίζω να μου βγει καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος