miranta 30 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2009 να μαι και εγω θαλασσινη απο Αλεξανδρουπολη αλλα κατοικος Κορινθου πλεον που ο Αγιος στα 27 μου με πηρε δωρο ενα ενυδρειακι 96 λιτρα απο τα καρ φουρ και σκεφτομαι να βαλω μεσα κιχλιδες ασχετη αλλα με πολυ μερακι θα ειμαι εδω και δεκτη καθε βοηθεια μολις τελειωσω τον διακοσμο θα ανεβασω και φωτοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 30 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 30 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Για τι κιχλιδες ενδιαφερεσαι;Ειναι λιγο περιορισμενες οι επιλογες σου γι'αυτα τα λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 30 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Kαλός όρισες και απο μένα και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
miranta 31 Ιανουαρίου 2009 Author #6 Share 31 Ιανουαρίου 2009 χμμμ δεν ξερω και πολλα απο ονομασιες αλλα σκεφτομαι 2-3 απο εκεινα τα κιτρινα και ισως 2 μπλε ειναι πολλα? επισης εχω και 2 γλυφτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
panormitis76 31 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2009 Καλώς την και καλορίζικη. Πριν βάλεις ψαράκια δες το προφίλ τους και το πως θα στρώσεις το ενυδρίο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2009 καλωσόρισες και καλή διαμονή !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Φεβρουαρίου 2009 #9 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 καλως ορισες,καλη συνεχεια.Μπορεις να κοιταξεις και τις λεγομενες νανοκιχλιδες για τα λιτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 1 Φεβρουαρίου 2009 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miranta 1 Φεβρουαρίου 2009 Author #11 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 την καλημερα μου και σας ευχαριστω ολους και καθε εναν ξεχωριστα για το στρωσιμο εχω της sera το nitrivec για την βιολ.καλλειργεια και το aquatanγια την βελτιωση του νερου αυτα μου εδωσαν απο το πετ σοπ. απο εκει και περα οση βοηθεια δεκτη θα κοιταξω για νανοκιχλιδες ναι γιατι οχι επισης στα 96 λιτρα ποσα ψαρακια ειναι σωστο να εχω? ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 1 Φεβρουαρίου 2009 #12 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος