Mitrizakis Nikos 29 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Όπως εχω προαναφερθεί το νερο στο ηρακλειο ειναι τουλαχιστον τραγικο! 800ppm μετρησα στο TDS!!! Για το λόγο αυτό αναβάθμησα την οσμωση μου σε 7 σταδίων! 1)Προφίλτρο 20μ 2)Προφίλτρο 5μ 3)Προφίλτρο 1μ 4)Προφιλτρο ανθρακα 5)Προφιλτρο ανθρακα 6)μεμβράνη 7)DI Μετά απο αυτό? το απόλυτο μηδέν! Αν ήθελε ας εκανε αλλιώς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 29 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2009 τουμπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Αψογος.Καλοδουλευτη να'ναι Νικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2009 καλορίζικο το σύστημα . . έχε καλού κακού μια μεμβράνη στη καβάτζα και μπόλικο di γιατί αυτά είναι που μειώνουν το tds .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 30 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 30 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Καλοδούλευτη Νίκο .. Απίστευτο tds στην Κρήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 30 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Περα απο το απαραδεκτο TDS εχεις μετρηση να δεις αν εχει νιτρικα, φωσφορικα κτλ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 30 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Καλοδούλευτη !!! Πολλή καλό το απόλυτο μηδέν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 30 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Νικο πριν το DI τι TDS εχεις? Διακρινω να εχεις βαλει καποια αντλια πιεσης?Αν ναι στειλε μου ενα link γιατι με ενδιαφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 30 Ιανουαρίου 2009 Author #10 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Τασο εχω ηδη και αλλη μεμβρανη και 10 λιτρα DI! Δεν την ξαναπαταω! filrou δεν εχω μετρήσει αλλα δεν θελει και ιδιετερη σκεψη για το τι θα περιεχει αυτο το αθλιο νερο! Ακη, τωρα και πριν το DI εχω 0!!! Η αντλια κανει πολυ καλη δουλεια στην αποδωση της μεμβράνης! Μερα με τη νυχτα! Θα σου στειλω το LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 31 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 31 Ιανουαρίου 2009 Πολυ καλο!!! Απο που το πηρες και ποσο εκανε αν επιτρεπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 1 Φεβρουαρίου 2009 Author #12 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Για ολο το συστημα μιλας? ή για την αντλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 1 Φεβρουαρίου 2009 #13 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Τασο εχω ηδη και αλλη μεμβρανη και 10 λιτρα DI! Δεν την ξαναπαταω! filrou δεν εχω μετρήσει αλλα δεν θελει και ιδιετερη σκεψη για το τι θα περιεχει αυτο το αθλιο νερο! Ακη, τωρα και πριν το DI εχω 0!!! Η αντλια κανει πολυ καλη δουλεια στην αποδωση της μεμβράνης! Μερα με τη νυχτα! Θα σου στειλω το LINK Ευχαριστω.Περιμενω ΠΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 1 Φεβρουαρίου 2009 #14 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Νικο εαν υπαρχει καποιο λινκ η οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με την βελτιωση που προσφερει η αντλια στην αποδοση θα την θελαμε και αλλοι πολυ τουμπανο η οσμωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 2 Φεβρουαρίου 2009 #15 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Για ολο το συστημα λεω ποσο εκανε.Αντλια ,οσμωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 2 Φεβρουαρίου 2009 Author #16 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε orck η μεμβράνη για να δουλεψει σωστά (το γραφει και επανω) θέλει πίεση!!! Η πιεση του δικτύου δεν αρκει για την σωστή λειτουργία της!!! Τα τρια σταδια και η μεμβράνη ειναι της RO-MAN. Τα τρια προφίλτρα ειναι απο απλά φίλτρα δικτυου. Η αντλία ειναι και αυτή extra όπως και το top off αλλά και το TDS! Όλα μαζι, μαζί με τα ανταλακτικά, τα υπολογίζω γύρω στα 350€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος