viciouscircle 28 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Όχι αγάπη μου, δεν με πειράζει να μην τα πούμε σήμερα για να μιλήσεις με τους φίλους σου για ενυδρεία, η επέτειός μας μπορεί να περιμένει! Σήμερα ανακοινώθηκα η ίδρυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Ενυδρείων που θα εκπροσωπεύει και θα στηρίζει τους χομπίστες σε όλον τον κόσμο. Κύριε ********** η εταιρία που δουλεύετε σας προσφέρει στο εξής 1000 ευρώ τον μήνα bonus γιατί έχετε ένα πανέμορφο ενυδρείο! Νέο ψήφισμα νομοσχεδίου από τον Π.Ο.Ε : Δεν πληρώνουν νερό και ρεύμα οι κάτοχοι ενυδρείων πάνω από 150 λίτρα. Στο ψήφισμα θα συμμετάσχουν όλες οι οργανωμένες ενυδρειακές κοινότητες… Δεν το πιστεύω! Τι κάνεις με τον κουβά πάνω στο καλό χαλί? Τι νερά είναι αυτά? Θα γλιστρήσεις και θα πέσεις βρε χαζούλη… δώσε μου εδώ τον κουβά, θα κάνω εγώ τις αλλαγές νερού από εδώ και πέρα, εσύ μωρό μου φτιάξε καφέ και άραξε! Αναγκαστική κρίνεται η αναβάθμιση του ανειδίκευτου προσωπικού σε όλα τα ενυδρειακά καταστήματα, εκπαιδευμένοι υπάλληλοι θα αναλαμβάνουν την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων σε κάθε θέμα για το ενυδρείο. Οι υπάλληλοι θα πληρώνονται από τον Π.Ο.Ε. Μεγάλο το ενδιαφέρον του Π.Ο.Ε για την ανάπτυξη των ενυδρειακών γνώσεων, χορηγούνται επιδοτούμενα τουριστικά προγράμματα στους κατόχους βιοτοπικών ενυδρείων. Θα δικαιούνται 3 ταξίδια τον χρόνο σε όποιον υδροβιότοπο επιλέξουν με πλήρη κάλυψη εξόδων και αποζημίωση των χαμένων ωρών εργασίας ενώ ειδικευμένο προσωπικό θα συντηρεί τα ενυδρεία τους όσο λείπουν. Επιπλέον γίνεται έκδοση ειδικών αεροπορικών, σιδηροδρομικών και ναυτιλιακών πάσων για να επισκεφτούν όποιο δημόσιο ενυδρείο θέλουν όλοι όσοι κατέχουν ενυδρείο για πάνω από 6 μήνες. Δηλώσεις συμμετοχής… Παράνομη ψηφίζεται η διατήρηση μονομάχων και άλλων ψαριών σε ενυδρεία κάτω των 20 λίτρων, σε ποινή φυλάκισης 4 ετών θα καταδικάζονται οι παραβάτες. Ειδική άδεια από τον Π.Ο.Ε θα πρέπει να κατατίθεται για την αγορά ψαριών με τελικό μέγεθος άνω των 30 εκατοστών. Σειρά σας... τι θα σας άρεσε να ακούσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2009 a0x-0axx-0xa-0xa00x-a -Το δωρο για το αν βρεις το φλουρι της πιτα του az ειναι 3 τονους ενυδρειο, πληρως εξοπλησμενο!! [εχω λυσσαξει το ξερω ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 28 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Ά ρε Γιώργο τι μας κάνεις...να...να κάτι ακούω και εγώ...σσσσστ Κωστάκη μου για έναν ολόκληρο χρόνο δέν θα πάω ούτε μία φορά στα hondos ,ούτε για τα νύχια μου ,ούτε για τα μαλλιά μου και σαν να μήν έφτανε αυτό...τα χρήματα που θα ξόδευα πάρτα για να φτιάξεις το reef που θέλεις... ναι αλλά τί να το κάνω ένα πανέμορφο ενυδρείο άν δεν είναι η γυναικούλα μου περιποιημένη... Άντε μπάς και μπεί στο ΑΖ και το δεί και με λυπηθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panormitis76 28 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Μα φυσικά και θα βάλουμε πάνω στον μπουφέ ένα ενυδρείο 400 λίτρα, τι αξία έχει ένα έπιπλο χωρίς το ενυδρείο του. (Ρε παιδιά , μα το Θεό, τόσα χρονιά γάμου αυτό περιμένω να ακούσω. Μέχρι και δεύτερο παιδί της έταξα αλλα τίποτα .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Άντε μπάς και μπεί στο ΑΖ και το δεί και με λυπηθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 28 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 28 Ιανουαρίου 2009 -Αγαπη μου το ενυδρειο σου σταζει απο τα πλαγια νερο.Μηπως πρεπει να παρουμε ενα καινουριο μεγαλυτερο? -Αχ,κοιτα ο αγιος Βασιλης σου εφερε ενα ενυδρειο 500ων λιτρων. -Ρε τον ξερεις τον Θαναση?Ναι αυτον εδω παρακατω που εχει το 3τονο reef εδω και 10 χρονια.Ε, φευγει αυστραλια γιατι παντρευεται και ξεπουλαει τα παντα οσο-οσο. -(Εκδρομη σε μεγαλο δημοσιο ενυδρειο).Μπαμπα γιατι ολα τα ενυδρεια ειναι τοσο χαλια?Δεν εχουν κανενα σαν το δικο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Ιανουαρίου 2009 Author #7 Share 28 Ιανουαρίου 2009 (edited) Άπαιχτος Άκη! Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2009 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 28 Ιανουαρίου 2009 - Ναι αγάπη μου θα βάλουμε το 200λιτρο που θες στο υπόγειο μου.... και θα σ' αφήσω να το κάνεις ό,τι θες!!! Α ναι, και όλα τα έξοδα δικά μου!!!! - Και φυσικά θα κλέψω και το ενυδρείο που έχει αφήσει ο νοικιάρης μου στην βεράντα του (θέλει να το κάνει reef, ξενέρα) τόσες μέρες Ακούτε κύριε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 28 Ιανουαρίου 2009 - Μωρό μου, πήρα το δώρο των χριστουγέννων και το ξόδεψα ΟΟΟΟΛΟ παίρνοντάς σου Hypancistrus Zebra! - Μωρό μου, έβγαλα αυτές τις ηλίθιες κουρτίνες που πήρα πέρσυ γιατί δεν ταιριάζανε με το τέλειο ενυδρείο σου. Επίσης πέταξα εκείνον τον αντιαισθητικό τετραθέσιο καναπέ που μου πήρε η μητέρα μου στο γάμο μας για να βάλεις το 2μετρό σου ενυδρείο. - Μήνυμα ΠΜ: Γεια είμαι ο "τάδε". Πότε μπορώ να έρθω σπίτι σου να σε ξεφορτώσω από ΟΛΑ τα Apple Snails σου? - Μήνυμα ΠΜ: Γεια είμαι ο "τάδε". Μπορείς να μου δώσεις ένα από τα 150 zebra-κια σου από τη τελευταία σου γέννα? - Κατόπιν αιτήματος του Stormtrooper διαγράφεται πλήρως η κατηγορία θαλασσινών ενυδρείων Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Ιανουαρίου 2009 Author #10 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Νέα απόφαση του Π.Ο.Ε: Κατόπιν αιτήσεως, ο κάθε κάτοχος ενυδρείου μπορεί να έχει δωρεάν μέχρι 3 γραμές ύδρευσης με τις τιμές νερού που θέλει, αποχλωριωμένο-σποδτειρωμένο και μπορεί έξτρα να επιλέξει ανάμεσα σε: -εκχύλισμα από ταννίνες αμαζονίου -εμπλουτισμένο με λίπασμα σε 5 διαφορετικές δοσολογίες -υφάλμυρο με 5 επιλογές σε συγκεντρώσεις αλατιού. Το νερό από τις αλλαγές νερού θα συλλεγεται από τις ειδικές αντίστοιχες αποχετεύσεις για ανακύκλωση. Δέσμευση για εγκατάσταση εντός 10 ημερών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Δέσμευση για εγκατάσταση εντός 10 ημερών. Kαι οι υδραυλικοί που θα ρχονται να το εγκαταστήσουν να ναι όλοι κάτω των 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Ιανουαρίου 2009 Author #12 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Είχα υπ' όψιν μου playmates με μπικίνι αλλά θα κάνουμε μια εξαίρεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #13 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Kαι οι υδραυλικοί που θα ρχονται να το εγκαταστήσουν να ναι όλοι κάτω των 30 Πάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..... δεν είμαι ρουφιάνος.... από αυτή τη δουλειά ζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #14 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Είχα υπ' όψιν μου playmates με μπικίνι αλλά θα κάνουμε μια εξαίρεση... +ΠΟΛΛΑ ΔΕΚΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Ιανουαρίου 2009 #15 Share 28 Ιανουαρίου 2009 (edited) Κάνεις την ταβανόπροκα, κοινώς καρφί; Θες να δει η κοπέλα σου τί έχεις γράψει κατά καιρούς εδώ μέσα;;;;; Δεν είναι εκβιασμός, η δουλειά μου είναι.... Είχα υπ' όψιν μου playmates με μπικίνι αλλά θα κάνουμε μια εξαίρεση.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2009 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #16 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Θες να δει η κοπέλα σου τί έχεις γράψει κατά καιρούς εδώ μέσα;;;;; Κάνω και λέω χειρότερα πράγματα μπροστά της (εξού και τα καρούμπαλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Ιανουαρίου 2009 #17 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Ακουω στα αυτια μου : ...... Αγαπη, στο καινουριο μεγαλυτερο σπιτι που παμε, ολοι οι αδειοι τοιχοι θα γεμισουν οπως ειπες με ενυδρεια φυσικα. Και τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτο το συνθετο-μπαρ το βαρεθηκα και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 28 Ιανουαρίου 2009 #18 Share 28 Ιανουαρίου 2009 εγω χωρισα για τα ενυδρεια μου...γαμω την π............... της Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 28 Ιανουαρίου 2009 #19 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Αγαπη μου,εβαλα την μαμα μου (πεθερα) να κανει αερα με την βενταλια της στο ενυδρειο να πεσει κανα βαθμο.Αν δεν πιασει αυτο,θα την στειλω να παρει ψυκτικο απο την συνταξη της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 29 Ιανουαρίου 2009 #20 Share 29 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαχα νομίζω αυτό ήταν το καλύτερο Υ.Γ. Μωρό μου το απόγευμα αφού έβγαλα τα φρύδια μου δεν είχα τι να κάνω και κάθισα με το τσιμπιδάκι και έβγαλα ένα ένα όλα τα σαλιγκαράκια και τα αυγά τους....στραβώθηκα 5 ώρες, αλλά χαλάλι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 29 Ιανουαρίου 2009 #21 Share 29 Ιανουαρίου 2009 αυτό πιστεύω θέλει να ακκούσει και ο stormtrooper με τόσα σαλιγκάρια που έχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Ιανουαρίου 2009 Author #22 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Η νέα έκθεση φυτεμένων ανοίγει από αύριο και για έναν μήνα στην Helexpo!!! Ο ίδιος ο Amano και ο Oliver Knot εκθέτουν τις τελευταίες 50 δημιουργίες τους και κάθε μέρα στήνουν και ένα ακόμη ενυδρείο ΜΑΖΙ!!! Δωρεάν η είσοδος σε όλους τους ενυδρειάδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 29 Ιανουαρίου 2009 #23 Share 29 Ιανουαρίου 2009 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΗ: Οι κατοχοι ενυδρειων ανω των 500 λιτρων απαλασσονται απο χρεωσεις... επιστροφες χρηματων σε οσους συντηρουνε φυτεμενα... ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΥΔΑΠ: Δωρο η Α/Ο και αγορα "βρωμικου νερου"... ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΨΑΡΙΩΝ: Αναλαμβανουμε εκπαιδευση ψαριων για καταμερισμο εργασιων μεσα στο ενυδρειο, αναλυτικα: Ψαρι Καθαριστης, αναλαμβανει τον καθαρισμο του βυθου καθε Σ/Κ... Ψαρι Αλλαγης Νερου, αναλαμβανει τις αλλαγες κατοπιν συνενοησεως με το υπολοιπο κοπαδι... Ψαρι Ελεγκης Ποιοτητας Νερου, αναλαμβανει τις μετρησεις χημειας του νερου σας... Ψαρι Ποιοτικου Ελεγχου Τροφιμων, αναλαμβανει τον ελεγχο-ποιοτητα-ποσοτητα τροφης... Ψαρι Συμβουλος Βιοτοπου, αναλαμβανει την ψυχολογικη στηριξη σε νεο-εισερχομενα ψαρια στο ενυδρειο σας... Ψαρι Εκπροσωπος Κατοικων ενυδρειου, ερχεται σε επαφη μαζι σας καθε δευτερη τριτη του μηνα για τυχων παραπονα και ενστασεις διαβιωσης... και τελος... Ψαρι Γενικος Βοηθος, αναλαμβανει τα...παντα ... οπως να βγαλει το σκυλο βολτα, να παει τη μηχανη για service και πολλα αλλα! ...πινω καφε και επανερχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Ιανουαρίου 2009 Author #24 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα Τριαντάφυλλε! Πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Ιανουαρίου 2009 #25 Share 29 Ιανουαρίου 2009 (edited) -Δωρεα απο το καστηματα ενυδρειων, για το στησιμο τους, και δουλειες ενυδρειου δλδ προσθηκη αμμου, υποστρωματος, στοκαρισμα φυτων, προσθηκη νερου και διαφορων ζουμιων στην αρχη, οπως και μια φορα εβδομαδα για μικρο δουλειες,αλλαγες νερου-ζουμια, η παροχη μιας κοπελας-ενυδρειού. Προεπιλογες του πελατη: Εθνικοτητα, Υψος, Χρωμα μαλλιων και ματιων, Ρουχισμος... Ολα αυτα θα παρεχονται στον πελατη αν εχει: Ογκοι Ενυδρειων πανω απο 200λτ Δυσκολο προγραμα εργασιας και σπουδων Επεστρεψα δριμυτερος Νικοοοοοοο!!!! Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος