sp67 28 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Επειδή μου έχει περάσει απο το μυαλό να κάνω αγορά από εξωτερικό, μήπως μπορεί κάποιος να προτείνη κάποιο on line κατάστημα; Δηλαδή να έχει κάνει κάποια αγορά και να έμεινε ικανοποιημένος.Και όπως λέω και στον τίτλο, εννοώ από Αμερική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 28 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Επειδή μου έχει περάσει απο το μυαλό να κάνω αγορά από εξωτερικό, μήπως μπορεί κάποιος να προτείνη κάποιο on line κατάστημα; Δηλαδή να έχει κάνει κάποια αγορά και να έμεινε ικανοποιημένος.Και όπως λέω και στον τίτλο, εννοώ από Αμερική. τι πραγματα ψαχνεις? γνωστο πολυ ειναι το www.ebay.com αλλα και παλι δεν τα χει ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 28 Ιανουαρίου 2009 Author #3 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Βασικά ψάχνω για υπερχείληση.Έχω την εντύπωση ότι απ'έξω θα μου έρθει φτηνότερα.Μια της tunze που είδα εδώ είναι στα 150 και στην Αμερική μια της cpr που είδα έκανε περίπου 65 ευρώ.Βέβαια δεν ξέρω πόσο κάνουν τα μεταφορικά.Το ψάχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2009 το καλύτερο είναι αυτό .. http://www.premiumaquatics.com/Merchant2/m...mvc?Screen=SFNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 28 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ φίλε θα το κοιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 28 Ιανουαρίου 2009 πόσα λίτρα θέλεις να κατεβάζει ? μόνο αυτό έχεις ανάγκη από την αμερικάνικη αγορά ? έχω το μεγάλο μοντέλο αυτής τη εταιρίας και δεν μου χρειάζεται πια .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 29 Ιανουαρίου 2009 Author #7 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ για το μικρό κοιτάω το cs50 γιατί το ενυδρείο είναι 200άρι. Μαζί θα πάρω και μια αντλία που μπαίνει από πάνω στο σωληνάκι για να τραβάει τον αέρα και θέλω και μια eheim 1250. Το μεγάλο που λες ποιό είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2009 είναι το πιο μεγάλο μοντέλο της σειράς .. ξέχασε το .. γιατί πλησιάζει σε μέγεθος το ενυδρείο σου .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 12 Φεβρουαρίου 2009 Author #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά ακηρώνεται η αγορά της υπερχείλησης γιατί δεν μπορεί να δουλέψει στο ενυδρείο μου.Η συγκεκριμένη έχει 3εκ βύθισμα από την επιφάνεια και στο ενυδρείο μου το νερό απέχη 7,5 εκ από την επιφάνεια.Φταίει το καπάκι.Είδα στο site της tunze την 1074/2 και την δίνει να λειτουργή στα 8 εκ.Μήπως κάποιος την έχει και μπορεί να μου πει από τι βάθος τραβάει;Δεν είναι ότι δεν πιστεύω την tunze αλλά μια γνώμη κάποιου που την χρησιμοποιεί πάντα μετράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 14 Φεβρουαρίου 2009 Author #10 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 Και εκτός της παραπάνω απορίας για την υπερχείληση μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πόση κυκλοφορία πρέπει να έχω σε ένα fish only 160 λίτρων;Έχω διαβάση για καλή κυκλοφορία κλπ αλλά υπάρχη κάποιος κανόνας που να λέει επί πόσο;Επί 10 ας πούμε είμαι εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximus 14 Φεβρουαρίου 2009 #11 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 www.marinedepot.com το κακό με την αμερική είναι το τελωνείο εδώ που χρεώνει ότι θέλει. Όσο για την κυκλοφορία το επί 10 είναι καλο αρκεί να μην υπάρχουν νεκρές zones Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 14 Φεβρουαρίου 2009 #12 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 το καλύτερο είναι αυτό .. http://www.premiumaquatics.com/Merchant2/m...mvc?Screen=SFNT Και εκπαιδευμένος σωστά για αποστολές στην Ελλάδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximus 14 Φεβρουαρίου 2009 #13 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 οι περισσοτεροι ειναι αν τους πεις τι να γραψουν στο τιμολογιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 15 Φεβρουαρίου 2009 Author #14 Share 15 Φεβρουαρίου 2009 ΟΚ.Το επί 10 είναι καλό.Με δύο κυκλοφορητές των 800λ/ω δηλαδή θα είμαι εντάξει;Ή καλύτερα τρείς ή τέσσερις μικρότερης ισχύος;Και πρέπει να είναι όλοι σε συνεχεί λειτουργία ή κάποιες ώρες πρέπει να μειώνεται η κυκλοφορία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximus 15 Φεβρουαρίου 2009 #15 Share 15 Φεβρουαρίου 2009 Εχω βαλει 2 απο 5000 λιτρα ο καθενας τους πηρα απο το ΕΒΑΥ κινεζιες πολυ τιμιες 20 ευρω με τα μεταφορικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 16 Φεβρουαρίου 2009 Author #16 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 Τους έχεις σε λειτουργία και τους δύο συνέχεια ή εναλάξ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος