Jump to content

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ

Recommended Posts

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια άσχημη εμπειρία που είχα.το ΣΑΒΒΑΤΟ το πρωί πήγα τον γιο μου ηλικίας μόλις 2,5 ετών στο παίδων στο γουδί οπού εφημέρευε και ο λόγος ο μικρός ειχε πυρετό υψηλό επι 6 ημέρες!από της 11.15 το πρωί μας δέχτηκαν 18.15 το απόγευμα έγινε εισαγωγή για περετερω εξετάσεις και εκει τα είδα ολααααααααααααα.ΜΩΡΑΚΙΑ ημερών σε Ρ Α Ν Τ Ζ Α 2 γιατροί για 60 παιδάκια!!!!!!!!!!!!!εσχως ευτυχώς για εμένα μόλις έκλεισε ο μικρός 24ωρο απύρετος σηκώθηκα και έφυγα.....τώρα είναι καλα τα αλλα παιδάκια όμως???????? κάτι πρέπει να γίνει :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::rasp: ......

Σε αυτη την χωρα που λεγεται Ελλαδα,δυστυχως μονο αυτα θα βλεπουμε!και δεν προκειται να αλλαξει τιποτα! :thumbup:

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ?????

Ξέρω.... Δεν χωράει χιούμορ η κατάσταση....

Αν παραθέσουμε τα γεγονότα που έχουν συμβεί λίγο πολύ σε όλους στα κρατικά νοσοκομεία θα γεμίσουμε πολλές σελίδες!!! Δεν θεωρώ πως είναι ΜΟΝΟ ελληνικό φαινόμενο! Σε πολλές χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου το σύστημα υγείας και πρόνοιας, όχι απλά υπολειτουργεί, αλλά πολλές φορές δεν λειτουργεί καθόλου! Απλά να ευχόμαστε όλοι να την πατάμε με πυρετούς και μικρο-ιώσεις γιατί αν δεν υπάρχουν λ7... απλά θα μείνουμε.... στο ράντζο!!!!

Είναι πολλα χρόνια αυτη η κατάσταση τα εχω ζήσει και εγω κατά το παρελθόν πολλες φορες.

Το χειρότερο απ ολα ειναι οτι δεν υπάρχει κάποιος γιατρος στην υποδοχή που να αξιολογεί τη σοβαρότητα μιας κατάστασης .

Ειμαι 25 χρονων. Στα 5 με ειχαν εισαγει στο παιδων γιατι ποναγα δεξια στην κοιλια. Θεια οδοντοιατρος ειχε διαγνωσει σκωληκοειδιτη. Παρολαυτα στο παιδων δεν εβλεπαν τιποτα. Με ειχαν με αναλγητικα. Περναει το πρωτο βραδυ. Στο πιατο με το φιδε μαζευονταν γυρω γυρω κατσαριδες. Τα βλεπει ο πατερας μου και με παιρνουν. Παμε στον παιδιατρο μας και διαγνωσκει σκωληκοειδιτη οπισθοτυφλικη. Μας στελνει στο ιατρικο κεντρο οπου με χειρουργουν αμεσα. Οντως ειχα ακριβως οτι ειχε ψηλαφισει ο παιδιατρος. Δεν εσκασε μεσα μου επειδη την πιεζε το παχυ εντερο.

Δεν εχω να πω τιποτα αλλο.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ?????

Πως θα κτιστούν βίλλες ? πως θα αγοραστούν κότερα και αυτοκίνητα ? πως θα γίνεις φίλος με την εφορία ώστε να μιζώσεις πιο εύκολα τον εφοριακό? .... και να περισσέψει και κανά φράγκο για τις λεπτομέρειες ... παιδεία και υγεία????

Σε πολλές χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου το σύστημα υγείας και πρόνοιας, όχι απλά υπολειτουργεί, αλλά πολλές φορές δεν λειτουργεί καθόλου!

Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία κλπ απλά καμία σχέση με το δικό μας σύστημα υγείας και πρόνοιας, αλλά καμία όμως.... :thumbup:

Απλά έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα... στα 'κοροϊδα' και στους 'μάγκες'... και όλα τα κοροϊδα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) και με λίγες εξαιρέσεις, κατά βάθος ζηλεύουμε και θα θέλαμε να βρισκόμασταν στη θέση των 'μαγκών' (που βγαίνει από το ' τα μαγκώνουν'). Αυτό ακριβώς κατά την γνώμη μου είναι το πρόβλημα....

Άρα μια καλή σχέση με κάποιον άγιο να μας φυλάει (για όσους αισθάνονται κοροϊδα) δεν βλάπτει...

Έγινε επεξεργασία - chchhypno

Έχω ακούσει ανάλογες εμπειρίες από φίλους στην Αθήνα δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και μάλλον έτσι θα μείνουν. Είναι πρόβλημα που παρουσιάζουν όλες η μεγάλες πόλης. Με προσωπικό που υπολειτουργεί ο γιατρός τα παίζει και δεν μπορεί να κάνει σωστή διάγνωση και ουκ ολίγες φορές καταθέτη τα όπλα και πάει να πιει καφέ γιατί αλλιώς δεν παλεύεται.

Θα ήθελα όλοι η ευαίσθητη άνθρωποι να βγουν στους δρόμους για αυτά τα χάλια, γιατί εξαιτίας αυτού του συστήματος ταλαιπωρούνται άδικα άνθρωποι και πολλές φορές πεθαίνουν άνθρωποι, αλλά δυστυχώς ούτε μια λαϊκή εξέγερση δεν έχει συμβεί, ενώ αν ένας αστυνομικός σκοτώσει κάποιον ξεσηκώνονται όλοι που έχουν συμφέροντα και όχι γιατί νοιάζονται, γιατί αν νοιάζονταν θα είχαν ξεσηκωθεί προ πολλού ενάντια στο σαθρό σύστημα.

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο κάποιες επαρχιακές πόλης δεν παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα. Παράδειγμα το νοσοκομείο της Καβάλας όλα είναι σχεδόν άψογα, και οι γιατροί και η διάγνωσης και από κρεβάτια. Μιλώ για την Καβάλα γιατί εκεί εξυπηρετήθηκα μια χαρά.

Οταν βγαινουν μετα τα παιδια στους δρομους... καποιους τους "ενοχλει"...

α ρε ελληνα...

Οταν βγαινουν μετα τα παιδια στους δρομους... καποιους τους "ενοχλει"...

α ρε ελληνα...

Συγγνώμη για τη έκφραση αλλά χ*****α αν τους ενοχλεί. Αν μάχεσαι με κόσμιο τρόπο για μια ιδέα, για το κοινό καλό και δεν ενοχλείς τον διπλανό σου δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να βγει όλοι η Ελλάδα στους δρόμους.

σας ευχαριστώ όλους για την ηθική στήριξη :thumbup: ας ελπίσουμε οτι η ΕΛΛΑΔΑ θα πάψει να "σκοτώνει" τα παιδιά της :thumbup::thumbup:

σας ευχαριστώ όλους για την ηθική στήριξη :thumbup: ας ελπίσουμε οτι η ΕΛΛΑΔΑ θα πάψει να "σκοτώνει" τα παιδιά της :thumbup::thumbup:

Δυστηχως το κανει αιωνες τωρα...

Φίλτατε Κώστα συμμερίζομαι τον πόνο και την οργή σου...

Με τη διαφορά οτι εμάς (εμμέσως πλην σαφώς) μας έστειλαν σε ιδιωτική κλινική, γιατί το βράδι που χτύπησε η κόρη μου, δεν εφημέρευε παιδονευρολόγος και ήταν επείγον να την εξετάσει κάποιος.

Και κάθε μήνα πλρώνουμε ΙΚΑ σαν Μ@@@@@Σ

Εγώ τώρα τον Ιανουαριο που έπεσα και έκανα ράματα και πήγα στο παιδον είδα μωρό 4 ημερών να το έχουν στον ίδιο χώρο με τα άρρωστα 4 χρονα!όταν μου εκαναν τα ράματα μετά που έκανα και ακτινογραφία και την πήγαμε για διάγνωση μας λέει πρέπει να είναι καλά απ'οτι βλέπω,γιατι δεν ξέρω και καλά τι σας είπαι αυτή που έβγαλε την ακτινογραφία?

Απαράδεκτοι είναι όλοι τους!!!!!!

Η ξεφτυλα στο μεγαλειο της

Και μας μας ειχε τυχη περισυ η μικρη 6 μηνων να παθει αλλεργια απο φρουτο και να μην μπορει να αναπνευσει και μας ειχαν στο περιμενε και ειχαμε φαει κανα 5ωρο αν θυμαμαι καλα οσπου στο τελος, επειδη ηταν πολυ μικρο και δεν επρεπε να ειναι σε δωματιο με αλλα αρρωστα παιδακια, μας ειπαν επειδη κλασσικα δεν ειχαν μονοκλυνα να την παρουμε και να την παμε σε ενα ιδιωτικο αν ειχαμε συμβαση πραγμα που καναμε

Αλλα ακους και πολυ ποιο τραγικες καταστασεις αλλα το συστημα συστημα δεν αλλαζει

28 δις για τους μεγαλοτραπεζιτες βρισκονται ανα πασα στιγμη.Για την υγεια τιποτα.ΑΠΕΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

H δικη μου ιστορια εχει ως εξης.

Οταν ηταν 4 μηνων το παιδι μου η γυναικα μου εχοντας αγκαλια το παιδι παραπατησε και ειχε μια πτωση.

Ευτυχως το παιδι δεν χτυπησε(δεν το γνωριζαμε ομως),οποτε φυγαμε σφαιρα για το ΠΑΙΔΩΝ.

Μπαινουμε μεσα τους αναφερω το γεγονος πως ειχε πτωση και κλασικα επρεπε να ετοιμασουμε τα χαρτια (κανα μισαωρο και βαλε).

Επειτα παμε πισω αριστερα σε εναν στενο διαδρομο με παρα μα παρα πολυ κοσμο και περιμεναμε στην σειρα να μας δει ο γιατρος.

Αφου περασαν 1,5-2 ωρες ο γιατρος μας λεει πως πρεπει να του παρουν αιμα και ειλικρινα σας μιλαω δεν εχω δει πιο βαρβαρη αιμοληψια σε βρεφος ποτε στη ζωη μου.

Αφου περιμεναμε 1-1,5 ωρα για τα αιματολογικα αποτελεσματα μας λενε πως πρεπει να παρουν και ούρα απ το παιδι.Ανεβαινουμε πανω(κλασικα στην μεγαλη σειρα)να περιμενουμε και του φορανε ενα συλλεκτη ουρων.

Ελα ομως που το παιδι δεν μπορουσε να ουρησει (οπως και ολα τα αλλα παιδακια) καθως τα ενοχλουσε ο συλλεκτης.

Για να μην πολυλογο(που το εκανα :thumbup: )περιμεναμε γυρω στις 4,5-5 ωρες να ουρησει το παιδι αλλα τιποτα και τσαντισμενος λεω σε μια νοσοκομα " τοσες ωρες αμα εχει κατι το παιδι θα το ειχαμε χασει,οποτε σηκωνομαι και φευγω να το παω στον παιδιατρο του"

Και μου απανταει "με δικη σας ευθυνη"

Οποτε πηγα το παιδι στον γιατρο του το κοιταξε και ηταν ευτυχως ολα καλα.

Υ.Σ: Οταν του βγαλανε τον συλλεκτη και του βαλαμε πανα ουρησε αμεσως :thumbup::thumbup:

Αυτη ηταν η μια μοναδικη και ελπιζω τελευταια φορα που αναγκαστηκα να παω σε αυτο το <<νοσοκομειο παιδιων>>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...