malawimbuna 27 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Kalispera,exw idi ena 240lt malawi enydreio kai thelw na kanw ena 100ari me tanganyika...kserw oti thelei koxilia alla kai petres..i erwtisi twra..mporei na sas fanei xazi alla den exw vrei pouthena..ektos apo thalassa pou den exw paei akoma katallila koxilia..Mporei na voitheisei kaneis eyxaristw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Σαλιγκαρακια.Τα μαγειρευεις,τα τρως,και τα αδεια τα καθαριζεις καλα καλα και μπλουμμμμμμμ στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 28 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Σαλιγκαρακια.Τα μαγειρευεις,τα τρως,και τα αδεια τα καθαριζεις καλα καλα και μπλουμμμμμμμ στο ενυδρειο. Και εγώ αυτό έκανα...βέβαια δεν τα έφαγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ αυτό έκανα...βέβαια δεν τα έφαγα.... Κακως Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Κακως Πολύ κακώς θα συμπληρώσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Πολύ κακώς θα συμπληρώσω!!! Πες τα.Δεν ξερει τι χανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Μα έχετε κουράγιο να φάτε αυτή την φατσούλα; Είναι υπέροχα τα σαλιγκαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Έτσι όπως είναι όχι! Αλλά με κόκκινη σαλτσούλα και κρεμμυδάκι γύρω του είναι μιαμιαμιαμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 28 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Έτσι όπως είναι όχι! Αλλά με κόκκινη σαλτσούλα και κρεμμυδάκι γύρω του είναι μιαμιαμιαμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 29 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Πες τα.Δεν ξερει τι χανει. Oxι ξέρω τι χάνω...έχω δοκιμάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGETAX 29 Ιανουαρίου 2009 #12 Share 29 Ιανουαρίου 2009 σαλιγκάρια μπορείς να πάρεις από διάφορες λαϊκές αγορές αλλά και να βρεις σε μεγάλα πολυκαταστήματα super market π.χ. carrefour, ΑΒ κ.τ.λ. είναι κατεψυγμένα και απλά τα καθαρίζεις τα πλένεις πολύ καλά και μετά τα βάζεις μέσα στο ενυδρείο. περίπου μια μορφή καταψυγμένων είναι και η παρακάτω από carrefour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος