Andreas kika 27 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Θα μπορουσατε να μου πειτε τι ειναι το καθε ενα απο αυτα που σας δειχνω?Στην p2 ξερω πως αυτο ειναι μια aiptasia αλλα αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα πειραξει τα μικρα tube worms.Ευχαριστω προκαταβολικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2009 1-3- aiptasia 2-κοραλλίνη 4-σπόγγος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Ιανουαρίου 2009 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2009 1-3- aiptasia 2-κοραλλίνη 4-σπόγγος Κ τα απο κατω?Αυτα που ειναι σα μικρα ροζ σκουλικακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 27 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2009 υποψιάζομαι ότι είναι ανεμώνες . . μια ερώτηση στη κατηγορία του dr Shimek θα βοηθούσε .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Κατι ακομα παιδια,την κοραλινη πως γινεται να την αυξησω στο ενυδρειο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 28 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Η κοραλινη αναπυσεται μόνη της αν υπαρχουν οι καταληλες τιμες! ΚΗ και Ca δηλαδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Ιανουαρίου 2009 Author #7 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Η κοραλινη αναπυσεται μόνη της αν υπαρχουν οι καταληλες τιμες! ΚΗ και Ca δηλαδη! Tο ΚΗ ειναι ανεβασμενο στα υψη ενω το PH Ca Mg ειναι ολα οκ κ το ενυδρειο λειτουργει περιπου εναν χρονο τωρα.Μηπως Φταιει το οτι ειναι ανεβασμενο πολυ το ΚΗ κ δεν εχω πολυ κοραλινη?Κ κατι ακομα ανθρακα καθε ποτε αλλαζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Δώσε μας τιμές. Τον άνθρακα τον αλλάζουμε όποτε κρίνεται απαραίτητο και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε συστήματος. Ωστόσο το περιοδικό ξέπλυμα της κάλτσας μαζί με το περιεχόμενο, με νερό βρύσης, εξασφαλίζει την καλή του απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Ιανουαρίου 2009 Author #9 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Δώσε μας τιμές. Τον άνθρακα τον αλλάζουμε όποτε κρίνεται απαραίτητο και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε συστήματος. Ωστόσο το περιοδικό ξέπλυμα της κάλτσας μαζί με το περιεχόμενο, με νερό βρύσης, εξασφαλίζει την καλή του απόδοση. Λοιπον εχουμε κ λεμε ΡΗ 8,3 Μg 1350 Ca 450... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 28 Ιανουαρίου 2009 (edited) αυτές οι τιμές είναι άψογες .. πες μας και d KH η γνώμη μου είναι να προσεχείς τις τιμές σου και να αφήσεις τη κοραλλίνη στη τύχη της .. δεν είναι κριτήριο <ποιότητας > ενυδρείου .. έκανες την ερώτηση στον dr Shimek ? Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2009 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Ιανουαρίου 2009 Author #11 Share 28 Ιανουαρίου 2009 αυτές οι τιμές είναι άψογες .. πες μας και d KH η γνώμη μου είναι να προσεχείς τις τιμές σου και να αφήσεις τη κοραλλίνη στη τύχη της .. δεν είναι κριτήριο <ποιότητας > ενυδρείου .. έκανες την ερώτηση στον dr Shimek ? Eκανα την ερωτηση αλλα ακομα δεν μου βγηκε το ποστ μου...Την εκανα την ερωτηση στα αγγλικα,καλα εκανα.Εκει ειναι το θεμα μου το ΚΗ ειναι ανεβασμενο στα υψη...το παλιο τεστ της salifert(αυτο με το διαφανο υγρο οχι το πορτοκαλι)μου λεει πως ειναι πανω απο 14...Δεν χρησιμοποιω ΑΟ νερο το παραδεχομαι αλλα δεν ξερω...Επισης ΝΟ2 0,ΝΟ3 40-50 κ πυκνοτητα 1025 σταθερα!Επισης βαζω καθε μηνα ελαχιστω στροδιο μιας κ ξερω πως το αλατι μου (Reef Crystals) ειναι λιγο μειον στο στροδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Ιανουαρίου 2009 #12 Share 28 Ιανουαρίου 2009 (edited) .Δεν χρησιμοποιω ΑΟ νερο το παραδεχομαι αλλα δεν ξερω... δεν είναι λόγος για να απολογήσε !.. προς θεού ! .. όσο περισσότερα ξέρουμε για το ενυδρείο σου , τόσο καλύτερα μπορούμε να βοηθήσουμε .. το παλιό test KH Salifert έσφαλε δείχνοντας μεγαλύτερη απο τη πραγματική ένδειξη .. πάρε ένα καινούριο .. αν ανέβει πολύ το ΚΗ δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το ρίξεις παρά μόνο με αλλαγές νερού .. στο στρόντιο .. πετάς λεφτά .. Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2009 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 29 Ιανουαρίου 2009 Author #13 Share 29 Ιανουαρίου 2009 δεν είναι λόγος για να απολογήσε !.. προς θεού ! .. όσο περισσότερα ξέρουμε για το ενυδρείο σου , τόσο καλύτερα μπορούμε να βοηθήσουμε .. το παλιό test KH Salifert έσφαλε δείχνοντας μεγαλύτερη απο τη πραγματική ένδειξη .. πάρε ένα καινούριο .. αν ανέβει πολύ το ΚΗ δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το ρίξεις παρά μόνο με αλλαγές νερού .. στο στρόντιο .. πετάς λεφτά .. Ευχαριστω πολυ παιδια!Ειστε ολοι ολα τα λεφτα κ πιστευω πως αυτο που κανετε ολοι δινει στο hobby που ολοι αγαπαμε τοσο πολυ αλλο νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος