ghostayr 26 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα. είμαι ο Σταυρος και ειχα ασχοληθεί παλιότερα με τα ενυδρεία είχα 180 λίτρα με σκαλάρια και λίγα φυτά δεν ξέρω πολλά πράγματα και ψάχνωντας στο δίκτυο βρήκα το forum σας ομολογώ οτι έχει αρκετες πληροφορίες και θέλω να μάθω αρκετά για δισκους τι ενυδρείο να αγοράσω ποτε να ξεκινήσω και τι εξοπλισμος χριάζεται? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 26 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2009 Δυσκολα ξεκολάει το εν λόγω μικρόβιο απ' ότι φαίνεται Καλως ήρθες, αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για δίσκους μπορείς να ποστάρεις απορίες στην ανάλογη κατηγορία, αν και οι δίσκοι για εμάς τους αρχάριους είναι μια αρκετά μεγάλη και δύσκολη πρόκληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 26 Ιανουαρίου 2009 καλως ηρθες στο aquazone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostayr 27 Ιανουαρίου 2009 Author #4 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Καλως ήρθες, αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για δίσκους μπορείς να ποστάρεις απορίες στην ανάλογη κατηγορία, αν και οι δίσκοι για εμάς τους αρχάριους είναι μια αρκετά μεγάλη και δύσκολη πρόκληση ευχαιστώ φίλε μου αν και δεν είμαι εντελως αρχαριος κάποια σχέση έχω αλλα σίγουρα θελω πολυ διαβασμα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Ανθεκτικο το μικροβιο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 28 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Φεβρουαρίου 2009 #8 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλως ορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος