delta66 19 Φεβρουαρίου 2009 #176 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον θα ειμαι και εγω εκει!!!!δεν ξερω αν το ονομα μου μπει στην λιστα για το κοπη τι πιττα(!!!!!)αλλα θα ερθω μονο και μονο να δω την γνωστη τρελοπαρεα Αντε ρε σεφ και εχουμε καιρο να τα πουμε.Η λιστα ειναι απλα ενημερωτικη, για τα μελη που δηλωνουν την παρουσια τους στην "σεμνη τελετη". Οποιο μελος θελει, μπορει να ερθει και χωρις να το εχει δηλωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Φεβρουαρίου 2009 #177 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ που θα γινει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009: TAN husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Dias christipan sp_aqua Mitrizakis Nikos nidal stardust tony vellerefond south +3 υποψηφιοι Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 20 Φεβρουαρίου 2009 #178 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ που θα γινει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009: TAN husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Dias christipan sp_aqua Mitrizakis Nikos nidal stardust tony vellerefond south +3 υποψηφιοι Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. θα είμαι κ'εγώ στο κότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 20 Φεβρουαρίου 2009 #179 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ που θα γινει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009:TAN husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Dias christipan sp_aqua Mitrizakis Nikos nidal stardust tony vellerefond south +3 υποψηφιοι Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Θα περασω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoras 20 Φεβρουαρίου 2009 #180 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 λεω κ εγω να περασω για μια καλησπερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Φεβρουαρίου 2009 #181 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ που θα γινει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009: TAN husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Dias christipan sp_aqua Mitrizakis Nikos nidal stardust tony vellerefond south ΖΗΣΗΣ filrou thodoras +3 υποψηφιοι Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Φεβρουαρίου 2009 #182 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Ακουστε και αυτα με τη σειρα http://www.acapela.tv/Fish-1-4-bc789e3487b59 http://www.acapela.tv/Fish-1-4-bc78a15dc023a http://www.acapela.tv/Fish-1-4-bc78a813ad444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 20 Φεβρουαρίου 2009 #183 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Σπύροοοοοοοοο...... http://www.getthemessage.net/index.php?id=Mzc3MDEy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Φεβρουαρίου 2009 #184 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Σπύροοοοοοοοο...... http://www.getthemessage.net/index.php?id=Mzc3MDEy Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Φεβρουαρίου 2009 #185 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Σπύροοοοοοοοο...... http://www.getthemessage.net/index.php?id=Mzc3MDEy Αποστολεεεεεεε http://www.getthemessage.net/index.php?id=Mzc3MDEz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 20 Φεβρουαρίου 2009 #186 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά εμένα βγάλτε με απο την λίστα....δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias gt 21 Φεβρουαρίου 2009 #187 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Θα ειμαι κι εγω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximus 21 Φεβρουαρίου 2009 #188 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ που θα γινει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009: TAN husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Dias christipan sp_aqua Mitrizakis Nikos nidal stardust tony vellerefond south ΖΗΣΗΣ filrou thodoras +3 υποψηφιοι Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Θα ερθω και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 21 Φεβρουαρίου 2009 #189 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Ο ορκισμένος πια στρατιώτης Υγειονομικού Κυπραίος Σταύρος θα είναι εκεί! (εκτός απροόπτου!) Τα λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 21 Φεβρουαρίου 2009 #190 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Σταυρο αρχισανε να σε ζοριζουνε ετσι; μην ξεχνας ορκιστηκες μεχρι την τελευταια ρανιδα του αιματος σου... Ο ορκισμένος πια στρατιώτης Υγειονομικού Κυπραίος Σταύρος θα είναι εκεί! (εκτός απροόπτου!) Τα λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2009 #191 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Ο ορκισμένος πια στρατιώτης Υγειονομικού Κυπραίος Σταύρος θα είναι εκεί! (εκτός απροόπτου!) Τα λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21 Φεβρουαρίου 2009 #192 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Αγαπητοί φίλοι σας στέλνω τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου απο τη Κύπρο.Αυτές τις μέρες είμαι στη Μεγαλόνησο λόγω διαφόρων υποχρεώσεων.Σας εύχομαι να περάσετε καλά - πράγμα σίγουρο - στη κοπή της πίττας , θα τα πούμε στη συνάντηση του Μαρτίου. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2009 #193 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Ο ορκισμένος πια στρατιώτης Υγειονομικού Κυπραίος Σταύρος θα είναι εκεί! (εκτός απροόπτου!) Τα λέμε! Δηλαδή εκτός από ψαράκια θα έχουμε και ψαρούκλες? Να μη ξεχάσω να αφήσω τα ποντικοφάρμακα σπίτι See u there soldier!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 21 Φεβρουαρίου 2009 #194 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 θελω και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 21 Φεβρουαρίου 2009 #195 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρα κανετε τη λιστα...πλακα εχει Απλά να διευκρινίσω ξανά, για να μην μπερδευτούν κάποια μέλη που θέλουν να έρθουν, οτι δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής ούτε για να έρθει κάποιος αλλά ούτε και για την κλήρωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 21 Φεβρουαρίου 2009 #196 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Η λίστα των δώρων έχει μεγαλώσει τρομακτικά Οι τελευταίες ανανεώσεις: Εκτός από τα κοράλλια αξίας 1000 ευρώ που θα κληρώσουμε η Η εταιρία Aqua Reef Farm προσφέρει επίσης 200 κιλά ζωντανού βράχου αξίας €2.400 (4 κλήροι Χ 50 κιλά - θα αποσταλούν με ΚΤΕΛ στους νικητές) και 8 δωροεπιταγές των €100 για αγορές κοραλλιών! Το κατάστημα Water Inn εκτός από τα δώρα συνολικής αξίας 2500 ευρώ προσφέρει και 15 φυτα Dennerle (θα γίνει ειδική κλήρωση)! Η εταιρία AQUAMEDOR & PETS προσφερει το ενυδρειο WAVE BOX VISION MARINE - 30Χ15Χ30/30 (25LT) που συμπεριλαμβάνει φωτισμό 11W + HANG ON NIAGARA SKIMMER 280 & ΕΧΤRA WAVEMAKER MAREA 1000LT/H 5W με μαγνήτη, συνολικής αξίας 150,00 1 ενυδρειο SCUBABAY 60 (Κομπλε!) απο την εταιρια MAGNIKO, αποκλειστικο αντιπροσωπο των εταιριων EHEIM, AQUARIUM MUNSTER κ.α. 1 ενυδρειο CAPRI 80 (Κομπλε!) απο την εταιρια PROVET, αποκλειστικο αντιπροσωπο των εταιριων TETRA, HYDOR κ.α. Η εταιρία "beluga" Μ.ΠΑΓΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρει 10 συνδυασμούς δώρων από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει: Aquacraft, Ocean Nutrition, Prodibio, Tropical Marine Center, Tropic Marin, TUNZE, Weitz Wasser Welt. Η εταιρία «AquaClubDesign-Ν. Σταλήμερος » προσφέρει στους «φίλους του Aquazone» δέκα (10) σετ προϊόντων των εταιρειών (O.S.I. – HS Aqua – Japan Pet) αποκλειστικής λιανικής / χονδρικής διάθεσης για Ελλάδα και Κύπρο και Μ. Ανατολή. ΧΑΟΣ !!!!! ολόκληρη την λίστα μπορείτε να την δείτε στο πορταλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2009 #197 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Θα φύγει άραγε κανείς χωρίς δώρο από αυτή τη συνάντηση???? Έκτος από μένα φυσικά που το πολύ πολύ να "κερδίσω" είναι καμιά κλήση για παρκάρισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 21 Φεβρουαρίου 2009 #198 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Θα φύγει άραγε κανείς χωρίς δώρο από αυτή τη συνάντηση???? Έκτος από μένα φυσικά που το πολύ πολύ να "κερδίσω" είναι καμιά κλήση για παρκάρισμα! ελα με το τρενο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2009 #199 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 ελα με το τρενο!!! Τρένο??? χμμμμ.... Κάτι μου θυμίζει η λέξη...΄Κάτσε να το ψάξω στο Wikipedia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 21 Φεβρουαρίου 2009 #200 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Παιδες θα είμαι κεγώ εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος