stormtrooper 6 Φεβρουαρίου 2009 #151 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίξτε ήχο!!!! http://www.acapela.tv/Fish-1-0-bc49204a9becf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 6 Φεβρουαρίου 2009 #152 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίξτε ήχο!!!! http://www.acapela.tv/Fish-1-0-bc49204a9becf Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 6 Φεβρουαρίου 2009 #153 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Ανοίξτε ήχο!!!! http://www.acapela.tv/Fish-1-0-bc49204a9becf "toraaaaaaaaaaaaaa#^(aaaa?aaa!aaa..." ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Φεβρουαρίου 2009 #154 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Ανοιχτε ηχο http://www.acapela.tv/good-old-times-bc49995b32e9f.html Και ........ http://www.acapela.tv/good-old-times-bc499f1a1dda0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Φεβρουαρίου 2009 #155 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλά και τώρα Σπύρο νομίζεις ότι τελείωσες το χρέος σου ; Αν δεν τα δω γραμμένα ......δεν ..........έχει ...........μπλουζάκι .............!!!!! Καλό πολύ καλό !!!! Να ρωτήσω κάτι ; αντί για λινκ (κάποιοι ξέρετε την αρρώστια μου!) δεν μπορούμε να το ακούμε απ ευθείας από εδώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 7 Φεβρουαρίου 2009 #156 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Σταματη δεν ξερω για το συγκεκριμενο αλλα τα περισσοτερα site σε αφηνουν να δεις το περιεχομενο τους μονο μεσα απο την σελιδα τους γιατι ετσι βλεπεις και της διαφημισεις τους οι διαφημισεις ειναι ολα τα κερδη για αυτες τις σελιδες (μην κοιτας το aquazone που μας απομυζει τοσα χρονια με τις ακριβες συνδρομες του ) Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2009 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Φεβρουαρίου 2009 #157 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλά και τώρα Σπύρο νομίζεις ότι τελείωσες το χρέος σου ; Αν δεν τα δω γραμμένα ......δεν ..........έχει ...........μπλουζάκι .............!!!!! Καλό πολύ καλό !!!! Να ρωτήσω κάτι ; αντί για λινκ (κάποιοι ξέρετε την αρρώστια μου!) δεν μπορούμε να το ακούμε απ ευθείας από εδώ ; Αν γινοταν δεν θα το εβαζα? θελω μπλουζακι Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ που θα γινει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009: TAN husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Dias christipan sp_aqua Mitrizakis Nikos +3 υποψηφιοι Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Φεβρουαρίου 2009 #158 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά μόνο αυτοί θα είμαστε??? Να φέρω και κανένα επιτραπέζιο γαι να μη βαρεθούμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 14 Φεβρουαρίου 2009 #159 Share 14 Φεβρουαρίου 2009 Μη μαζευετε ονομαστικες συμμετοχες............. Θα εκπλαγειτε απο την τελικη μαζοξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 17 Φεβρουαρίου 2009 #160 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 H λίστα των δώρων άρχισε να κάνει την εμφάνιση της στο portal!! Θα συνεχίσουμε να την ανανεώνουμε μέχρι τελευταία στιγμή!! Αντιγράφω και εδω: Η εταιρία Iksaqua-Bypapko -- Αντιπρ/ποι της IKS Computer Systeme προσφέρει ένα Premium Plus πακετo της IKS Computer Systeme αξιας 1.290,00 Ευρω που περιλαμβάνει: α) μοναδα V.2+ β) Ηλεκτροδιο Θερμοκρασιας γ) Ηλεκτροδιο PH + Module δ) Ηλεκτροδιο + Module REDOXε) Ηλεκτρονικο Πολυμπριζο 4 Θεσεων της IKS Computer Systeme Η εταιρία AquaPlant προσφέρει δωρεάν την κατασκευή ενός 2-μετρου ενυδρείου (περιλαμβάνονται στην προσφορα τα υλικά και η κατασκευή) Το κατάστημα Water Inn προσφέρει πολλά δώρα ανάμεσα στα οποία 3 BIOTHERM PROFESSIONAL της Hobby, 2 Nano Cube Complete (20 lit & 10 lit) της Dennerle, 3 Eco Aqualizer και πολλά άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Φεβρουαρίου 2009 #161 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 Ξέχασες να γράψεις πως από 'δω και πέρα δεν γίνονται δεχτές άλλες συμμετοχές για την κοπή της πίτας ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 17 Φεβρουαρίου 2009 #162 Share 17 Φεβρουαρίου 2009 Τωρα να βλεπω συμμετοχες!!! Η λιστα στο τελος δεν θα χωραει στο portal Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 18 Φεβρουαρίου 2009 Author #163 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 UPDATE : H εταιρία PetLine προσφέρει 5 AquaCube της Tropical To κατάστημα Υδάτινος Κόσμος προσφέρει 5 δωροεπιταγες των 30ευρώ Το κατάστημα Καρχαρίας προσφέρει 5 δωροεπιταγες των 30ευρώ Το κατάστημα Ωκεανός προσφέρει 5 δωροεπιταγες των 30ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 18 Φεβρουαρίου 2009 #164 Share 18 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι όπως πάει όλοι θα κερδίσουμε και από κάτι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 19 Φεβρουαρίου 2009 #165 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Update για τους αλμυρούς φίλους μας: Η εταιρία Aqua Reef Farm προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία υπέροχων κοραλλιών και clams αξίας € 1.000 ! Λόγω της ιδιαιτερότητας τους τα συγκεκριμένα δώρα θα δοθούν μόνο σε όσους διαθέτουν κατάλληλο ενυδρείο Reef! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 19 Φεβρουαρίου 2009 #166 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον θα ειμαι και εγω εκει!!!!δεν ξερω αν το ονομα μου μπει στην λιστα για το κοπη τι πιττα(!!!!!)αλλα θα ερθω μονο και μονο να δω την γνωστη τρελοπαρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony 19 Φεβρουαρίου 2009 #167 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Mέσα και ο Ναύτης ....εκτός απροόπτου φυσικά... μπορεί να μας την χαλάσει το ΠΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Φεβρουαρίου 2009 #168 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον θα ειμαι και εγω εκει!!!!δεν ξερω αν το ονομα μου μπει στην λιστα για το κοπη τι πιττα(!!!!!)αλλα θα ερθω μονο και μονο να δω την γνωστη τρελοπαρεα Όλα τα μέλη μας δικαιούνται να παρευρίσκονται και φυσικά θα συμμετέχουν στην κλήρωση των δώρων της πίτας μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 19 Φεβρουαρίου 2009 #169 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Εχει καμια καρεκλιτσα ελευθερη και για μενα???σε καμια γωνιτσα? Αντε να γνωριζομαστε σιγα σιγα θα ειμαι εκει!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Φεβρουαρίου 2009 #170 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Εχει καμια καρεκλιτσα ελευθερη και για μενα???σε καμια γωνιτσα? Αντε να γνωριζομαστε σιγα σιγα θα ειμαι εκει!! +1 Να φέρεις και την Αλεξάνδρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 19 Φεβρουαρίου 2009 #171 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Mέσα και ο Ναύτης ....εκτός απροόπτου φυσικά... μπορεί να μας την χαλάσει το ΠΝ Έχεις 5 ημέρες προφορική από εμένα , για να είναι σίγουρο ότι θα έρθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 19 Φεβρουαρίου 2009 #172 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Εννοείτε ότι θα είμαι και εγώ από νωρίς Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 19 Φεβρουαρίου 2009 Author #173 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 2 + ΣΗΜΕΡΑ ... !!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 19 Φεβρουαρίου 2009 #174 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί να έρθω στις 4.00 και να φύγω 5.30 γιατί στις 5.00 είναι ο πάρτυ του σχολείου μου!Τι ώρα θα γίνει η κλήρωση για τα δώρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 Φεβρουαρίου 2009 #175 Share 19 Φεβρουαρίου 2009 Γυρω στις 5-6 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος