Husky_Jim 2 Φεβρουαρίου 2009 #126 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι???? Πέρυσι είχαν δηλώσει επίσημα λιγότερα μέλη και στην πραγματικότητα είχαν έρθει 124 εγγεγραμμένα + άλλοι 110 τουλάχιστον μή μέλη......Φέτος τί θα γίνει?????????????? Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 2 Φεβρουαρίου 2009 #127 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Να ρωτήσω κάτι???? Πέρυσι είχαν δηλώσει επίσημα λιγότερα μέλη και στην πραγματικότητα είχαν έρθει 124 εγγεγραμμένα + άλλοι 110 τουλάχιστον μή μέλη......Φέτος τί θα γίνει?????????????? Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Προσθεσε μερικα μηδενικα απο πισω απο τα νουμερα αυτα ας πουμε 124000.Μηπως πρεπει να κλεισουμε το ΟΑΚΑ φια σιγουρια? Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2009 - zapetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 2 Φεβρουαρίου 2009 #128 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 zapetros είσαι υπερβολικος !!!! Εμεις είμαστε μετριοπαθείς άνθρωποι , βλέπουμε τη πραγματικότητα έτσι οπως είναι , αντικειμενικά , την ωμή αλήθεια , χωρίς υπερβολές ..........12400 μόνο . Υ.Γ. πράγματι στο χέρι μας είναι να κάνουμε κάτι καλό ! Και για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση το να γνωρίζουμε από πριν το πόσοι περίπου θα είμαστε για να μπορέσουμε να το οργανώσουμε καλύτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Φεβρουαρίου 2009 #129 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Και ενας φιλος απο την κρητη θα ερθει για να μιλησουμε...!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=23770&hl= Νικο σιγουρα σε ενδιαφερει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EUDOKIA 2 Φεβρουαρίου 2009 #130 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Γαρίδες θα φέρει κανείς και κλαδέματα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 2 Φεβρουαρίου 2009 #131 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Τι θα λέγατε για κανένα μπλουζάκι σαν αυτά που φοράω στις συναντήσεις μας ; Θα θέλατε να έχουμε στη κοπή της πίτας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 2 Φεβρουαρίου 2009 #132 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Τι θα λέγατε για κανένα μπλουζάκι σαν αυτά που φοράω στις συναντήσεις μας ; Θα θέλατε να έχουμε στη κοπή της πίτας ; NAIII!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 2 Φεβρουαρίου 2009 #133 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 ναι θέλουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp_aqua 2 Φεβρουαρίου 2009 #134 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Υπολογίστε και εμένα παρακαλώ . Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2009 - sp_aqua Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 2 Φεβρουαρίου 2009 #135 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Σύντομα θα σας έχω νέα , ήδη το θέμα τρέχει από τους αρμόδιους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2009 #136 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Τι θα λέγατε για κανένα μπλουζάκι σαν αυτά που φοράω στις συναντήσεις μας ; Θα θέλατε να έχουμε στη κοπή της πίτας ; Ναι, αλλά δεν θέλω το δικό μου να λέεί ΣΤΑΜΑΤΗΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2009 #137 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Νικο σιγουρα σε ενδιαφερει!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 2 Φεβρουαρίου 2009 #138 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, αλλά δεν θέλω το δικό μου να λέεί ΣΤΑΜΑΤΗΣ!!! δεν θα σου δώσω τη δικιά μου !!! ΞΕΧΝΑΤΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 4 Φεβρουαρίου 2009 Author #139 Share 4 Φεβρουαρίου 2009 17 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ... *==*==*==* Η συνάντηση 14/02 αναβάλλεται λόγο της κοπής της πίτας *==*==*==* Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Φεβρουαρίου 2009 #140 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Πληροφοριοδότης μου είπε πως τα μπλουζάκια το ΑΖ θα σκίζουν.... ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!! ΜΟΝΟ 15 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 6 Φεβρουαρίου 2009 #141 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Πληροφοριοδότης μου είπε πως τα μπλουζάκια το ΑΖ θα σκίζουν.... Απο που το έμαθες εσύ αυτό ; Λίγοι τα ξέρουν αυτά !!! Δεν είδα όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον , χλιαρά πράματα , λες να το ακυρώσουμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Φεβρουαρίου 2009 #142 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Απο που το έμαθες εσύ αυτό ;Λίγοι τα ξέρουν αυτά !!! Ο καλός ο ρουφιάνος έχει τους τρόπους του Δπυλειά μου έίναι να ξεμπροστιάζω ανθρώπους και καταστλασεις... Τύφλα να έχει ο Τριανταφυλλόπουλος! Δεν είδα όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον , χλιαρά πράματα , λες να το ακυρώσουμε ; ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!!!!!!! Δεν μπορώ να φάω όλη τη πίτα μόνος μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 6 Φεβρουαρίου 2009 #143 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Κύριε Νίκο γιατί φωνάζεται και μάλιστα με ΡΟΖ γράμματα? Δεν είναι και τόσο "αντρικό" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Φεβρουαρίου 2009 #144 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 TAN husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Dias christipan Mitrizakis Nikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 6 Φεβρουαρίου 2009 #145 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Θέλουμε μπλουζάκια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Φεβρουαρίου 2009 #146 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά... με 38 άτομα δεν κάνουμε συνάντηση κοπής πίτας! Ίσα-ίσα να πούμε πως πάμε μία παρέα για καφέ είναι... ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!! Θα έχει φαϊ, ποτό, γυναίκες, άντρες, μπλούζες, μαγιώ, τροφές για ψάρια, κλαδέματα από ψάρια(!!!!!)............................................................... ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ!!!!! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! @ Θεσσαλονικείς και υπολοιποελλαδίτες Κουνηθείτε από την θέση σας, κόψτε την πίτα σας και ελάτε και σε μας για 2η κοπή πίτας!!!! Δεν είναι τίποτα.. Μία ημερήσια εκδρομούλα θα κάνετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Φεβρουαρίου 2009 #147 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 τωρα που δεν ειναι κ τα μπλοκα κατι θα κανουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Φεβρουαρίου 2009 #148 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Δεν μπορώ να φάω όλη τη πίτα μόνος μου... ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!!!! Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Φεβρουαρίου 2009 #149 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!!!! Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο με την γκαντεμιά που με δέρνει.... Μόνος μου να τρέξω σε Μαραθώνιο.... δεύτερος θα βγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Φεβρουαρίου 2009 #150 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 τωρα που δεν ειναι κ τα μπλοκα κατι θα κανουμε.... Κάντε κάντε.... Και φέρε και τον λύκο να τον θαυμάσουμε από κοντά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος