stormtrooper 30 Ιανουαρίου 2009 #76 Share 30 Ιανουαρίου 2009 YEEEEESSS MASTER! ΑΠΟ ΜΕΕΕΕΕΝΑΑΑ.............!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 30 Ιανουαρίου 2009 #77 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Λεω να ερθω και εγω. Αν με θελετε στην παρεα σας φυσικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 30 Ιανουαρίου 2009 #78 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Θέλουμε! θέλουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 30 Ιανουαρίου 2009 #79 Share 30 Ιανουαρίου 2009 ελπιζω να καταφερω να ερθω για μια ακομη φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιανουαρίου 2009 #80 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Ξέχασα να πω πως ο μεγάλος τυχερός, εκτός από τα δώρα του ΑΖ θα έχει την τιμή να δεχτεί και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ Apple Snails, ως ευγενική προσφορά του καλύτερου, ομορφότερου, πληρέστερου και εξυπνότερου μέλους του φόρουμ!!! Μαντέψτε ποιος είναι αυτός και κερδίστε την διπλάσια ποσότητα Apple Snails!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Ιανουαρίου 2009 #81 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου,θα δωσω κι εγω το παρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος1989 30 Ιανουαρίου 2009 #82 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Μεσα και γω ρει!!!και προσεχτε με τα τσιγαρα σας μη μου καψετε κανα μαλλι ρε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 30 Ιανουαρίου 2009 #83 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Θα είμαι και'γω εκεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2009 #84 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δέν πρόκειται να έρθω στην παλιο-πίτα σας για τους εξείς λόγους: -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι "γλύφτες" -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ τρώνε "σκατά" -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι "δούλοι" -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι "δευτεράτζες" -Γιατί οι πλέκο ΕΙΝΑΙ τα καλύτερα ψάρια -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι μόνο χορτοφάγοι -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και χρώμα -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και προσωπικότητα -Γιατί οι πλέκο ΞΕΚΙΝΟΥΝ από τα 2cm -Γιατί οι πλέκο ΦΤΑΝΟΥΝ μέχρι τα 120cm -Γιατί οι πλέκο ΕΙΝΑΙ καλοί γονείς -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και μουστάκια -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και αγκάθια -Γιατί οι πλέκο ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τις σπηλιές -Γιατί οι πλέκο ΤΡΩΝΕ και ξύλο -Γιατί η πίτα έχει καρύδια που ΔΕΝ τα τρώω και επίσης -Γιατί ΔΕΝ σας γουστάρω ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ.....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Ιανουαρίου 2009 #85 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Ξεχασες -Γιατι οι πλεκο ΔΕΝ ειναι σφουγγαριστρες -Γιατι οι πλεκο τρωγονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Ιανουαρίου 2009 #86 Share 30 Ιανουαρίου 2009 (edited) Plix Plox NO ban Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 30 Ιανουαρίου 2009 Author #87 Share 30 Ιανουαρίου 2009 22 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ... ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ OLYMPICO !!!!!!!!!!!!! *==*==*==* Η συνάντηση 14/02 αναβάλλεται λόγο της κοπής της πίτας *==*==*==* Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Ιανουαρίου 2009 #88 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δέν πρόκειται να έρθω στην παλιο-πίτα σας για τους εξείς λόγους: -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι "γλύφτες" -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ τρώνε "σκατά" -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι "δούλοι" -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι "δευτεράτζες" -Γιατί οι πλέκο ΕΙΝΑΙ τα καλύτερα ψάρια -Γιατί οι πλέκο ΔΕΝ είναι μόνο χορτοφάγοι -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και χρώμα -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και προσωπικότητα -Γιατί οι πλέκο ΞΕΚΙΝΟΥΝ από τα 2cm -Γιατί οι πλέκο ΦΤΑΝΟΥΝ μέχρι τα 120cm -Γιατί οι πλέκο ΕΙΝΑΙ καλοί γονείς -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και μουστάκια -Γιατί οι πλέκο ΕΧΟΥΝ και αγκάθια -Γιατί οι πλέκο ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τις σπηλιές -Γιατί οι πλέκο ΤΡΩΝΕ και ξύλο -Γιατί η πίτα έχει καρύδια που ΔΕΝ τα τρώω και επίσης -Γιατί ΔΕΝ σας γουστάρω Μήτσο κι εγώ μαζί σου!!! Πριτείνω ή να κάνουμε δική μας κοπή πίτας σε σχήμα και μέγεθος Acanthicus ή να βάλουμε πόρτα και να μην μπαίνουν όσοι δεν είναι πλεκάδες!!!! Καλά για τους θαλασσινούς δεν το συζητώ.... Κατευθείαν στη θάλασσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 30 Ιανουαρίου 2009 #89 Share 30 Ιανουαρίου 2009 ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ.....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stormtrooper ξέχασες αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Ιανουαρίου 2009 #90 Share 30 Ιανουαρίου 2009 ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ.....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stormtrooper ξέχασες αυτό! Μα πως μου ξέφυγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 30 Ιανουαρίου 2009 #91 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Οποιος βίάζετε σκοντάφτει την άλλη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 30 Ιανουαρίου 2009 #92 Share 30 Ιανουαρίου 2009 (edited) Ύστερα από απουσία μηνών και από το site και από τις συναντήσεις, θα κάνω το comeback στη Κοπιτιπίτα 2009 όντας 9 μέρες πολίτης!!! Ελπίζω να έρθουν περισσότερα άτομα από κάθε άλλη φορά και τα ρεφρακτόμετρα να μοιραστούν καλύτερα! haha Αν δε κάνω λάθος τα είχε σαρώσει ο φίλτατος NAVY που μόλις έκανε τα πρώτα του βήματα στο θαλασσινό;! So... I'll be there too... Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2009 - nikoskon Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 30 Ιανουαρίου 2009 #93 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Ύστερα από απουσία μηνών και από το site και από τις συναντήσεις, θα κάνω το comeback στη Κοπιτιπίτα 2009 όντας 9 μέρες πολίτης!!! Ελπίζω να έρθουν περισσότερα από πέρυσι και τα ρεφρακτόμετρα να μοιραστούν καλύτερα! haha Αν δε κάνω λάθος τα είχε σαρώσει ο φίλτατος NAVY που μόλις έκανε τα πρώτα του βήματα στο θαλασσινό;! So... I'll be there too... Welcome back!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 30 Ιανουαρίου 2009 #94 Share 30 Ιανουαρίου 2009 αντε με το καλό να σε δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Ιανουαρίου 2009 #95 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Ποιος husky jim : Αφου είναι πρώτος πρώτος.... Βρε απατεωνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Ιανουαρίου 2009 #96 Share 30 Ιανουαρίου 2009 (edited) Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ που θα γινει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009: ΤΑΝ husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim watchmaker zapetros Σπύρος1989 Genirous nikoskon (πολιτης πια) Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2009 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Ιανουαρίου 2009 #97 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Αντε να βλεπω περισσοτερες συμμετοχες μην ντρεπεστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Ιανουαρίου 2009 #98 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Αντε να βλεπω περισσοτερες συμμετοχες μην ντρεπεστε.. θα ερθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Ιανουαρίου 2009 #99 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Γίνεται να λείπει το ένα εκ των αφεντικών??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 30 Ιανουαρίου 2009 #100 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου,θα δωσω κι εγω το παρων smile.gif Μου φαίνεται κάποιον ξεχάσατε στην λίστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος