stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #51 Share 28 Ιανουαρίου 2009 2 τενεκεδες απο το χωριο καλα ειναι? That's a deal!!! Ξέχασα να πω πως αν έρθει ο tags εγώ δεν έρχομαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 29 Ιανουαρίου 2009 #52 Share 29 Ιανουαρίου 2009 μάλλον εγώ θα είμαι ο φύτουλας της παρέας... η εξεταστική μου τελειώνει 27 Φεβρ. τόσο καιρό και ακόμη δεν έχω έρθει....και ο stormtrooper παραμονεύει για να με κάνει ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 29 Ιανουαρίου 2009 #53 Share 29 Ιανουαρίου 2009 That's a deal!!! Ξέχασα να πω πως αν έρθει ο tags εγώ δεν έρχομαι!!!! Κύριε Νίκο πραγματικά δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει το μίσος σας προς το άτομο μου. Μεγάλε λίγα τα λόγια σου γιατί όταν σε πετύχω στην κοπή της πίτας θα σε "περάσω" ένα χεράκι (αλχατ λα ελ σαλχατ χουλ χελ χελχα χαλ χαλ) πρόσεχε πως μιλάς γιατί θα έχεις να κάνεις μαζι μας (mossad speking) ΥΓ διαλέγεις και παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Ιανουαρίου 2009 #54 Share 29 Ιανουαρίου 2009 και ο stormtrooper παραμονεύει για να με κάνει ban. Παρεξήγησες.... Δεν είμαι σε θέση να κάνω BAN... Αν ήταν στο χέρι μου ήδη θα είχατε φάει πολλοί από 'σας Εγώ μόνο να αιτηθώ στους MODs μπορώ!!! @ tags Από την ΥΠΕΡΤΑΙΝΙΑΡΑ Team America!!! ΕΠΟΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 29 Ιανουαρίου 2009 #55 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Θα είμαι και εγώ εκεί. Σβήστε με από το απουσιολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Ιανουαρίου 2009 #56 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Aυτη εδω τι ειναι?? Κλειστη σου φιλη? Σωματοφυλακας? Οικιακη βοηθος? Πισω μου σε εχω Σατανα? Να την προσεχεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 29 Ιανουαρίου 2009 #57 Share 29 Ιανουαρίου 2009 θα είμαι και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιανουαρίου 2009 #58 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ : dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 (?) diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 29 Ιανουαρίου 2009 #59 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Καλα ο φίλος husky jim δεν θα έρθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 29 Ιανουαρίου 2009 #60 Share 29 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΠΩ ΕΓΩΩΩΩΩ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 29 Ιανουαρίου 2009 #61 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Παλι τις ιδιες φατσες θα δω!!!!! ένας σοβαρός λόγος για να έρθω και εγώ έτσι για να με ξαναδείς και να στην σπάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Ιανουαρίου 2009 #62 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Ξέχασα να πω πως ο μεγάλος τυχερός, εκτός από τα δώρα του ΑΖ θα έχει την τιμή να δεχτεί και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ Apple Snails, ως ευγενική προσφορά του καλύτερου, ομορφότερου, πληρέστερου και εξυπνότερου μέλους του φόρουμ!!! Μαντέψτε ποιος είναι αυτός και κερδίστε την διπλάσια ποσότητα Apple Snails!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Ιανουαρίου 2009 #63 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Εεεεε...... εγώ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 29 Ιανουαρίου 2009 #64 Share 29 Ιανουαρίου 2009 κάτι μου λέει οτι θα είμαι ο μικρότερος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Ιανουαρίου 2009 #65 Share 29 Ιανουαρίου 2009 κάτι μου λέει οτι θα είμαι ο μικρότερος! Και ο καλύτερος... Μη μασάς!!! @Astra Είσαι μεγάλη ψωνάρα αν νομίζεις πως είσαι όλα τα παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 29 Ιανουαρίου 2009 #66 Share 29 Ιανουαρίου 2009 (edited) OK Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ : dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 (?) diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle (?) orck panormitis76 BAKIS (?) Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα, αν θελει διεκρινιζει. Εγω γιατι εχω ερωτηματικο?! Ειπα οτι θελω αγαπη και τρυφεροτητα επειδη ειναι η πρωτη μου φορα αλλα αν δεν θελετε να δωσετε δεν πειραζει εγω θα ερθω ετσι και αλλιως και ας κοθομαι σε μια γωνια μονος Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2009 - blackghost7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Ιανουαρίου 2009 #67 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Μπα? Μίλησε ο κύριος-σεμνά-και-με-λιτότητα-τύφλα-να-χει-η-κυβέρνηση Θα τα πούμε, μπορώ να σε πείσω για τα παραπάνω πανεύκολα!!!! Blackghost μην ανησυχείς θα σε κάνουμε παρέα εδώ κάνουμε ΆΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιανουαρίου 2009 #68 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Εγω γιατι εχω ερωτηματικο?! Διοτι : Μαλλον θα τα καταφερω και για πρωτη φορα θα ερθω!!!!!! Θα σε διορθωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathsdim 29 Ιανουαρίου 2009 #69 Share 29 Ιανουαρίου 2009 παιδια θα ερθω και εγω στη κοπη της πιτας αλλα και για να γνωριστουμε.. Εξαλλου μενω σχεδον διπλα χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιανουαρίου 2009 #70 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Ο Δημήτρης(Husky Jim) δεν θα έρθει...?το λεω γιατί δεν τον βλέπω στη λίστα. Καλα ο φίλος husky jim δεν θα έρθει; τι να γραψω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιανουαρίου 2009 #71 Share 29 Ιανουαρίου 2009 (edited) Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ : husky jim dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle orck panormitis76 BAKIS ser ionas iki28 coffeman Zorba_The_Freak yiapas mathsdim Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα ή ξεχασα καποιον, αν θελει διεκρινιζει. Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2009 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 29 Ιανουαρίου 2009 #72 Share 29 Ιανουαρίου 2009 άντε να δούμε τι θα δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Ιανουαρίου 2009 #73 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Ποιος husky jim : Αφου είναι πρώτος πρώτος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Ιανουαρίου 2009 #74 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Ποιος husky jim : Αφου είναι πρώτος πρώτος.... ΑΠΑΤΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Ιανουαρίου 2009 #75 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Απο ποιον ; Απο εσένα μήπως ; Ναι ναι απο εσένα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος