tags 27 Ιανουαρίου 2009 #26 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Η δική μου περσινή κοή πίτας ήταν καλύτερη... Κύριε Νίκο πως σας επέτρεψαν να πάτε σε ένα πάρτι που ήταν ΜΟΝΟ για γυναίκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 27 Ιανουαρίου 2009 #27 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Κύριε Νίκο πως σας επέτρεψαν να πάτε σε ένα πάρτι που ήταν ΜΟΝΟ για γυναίκες? εεε... χμμμ... δεν είναι γυναίκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 27 Ιανουαρίου 2009 #28 Share 27 Ιανουαρίου 2009 εεε... χμμμ... δεν είναι γυναίκες... εεεεεεε τώρα εξηγούνται όλα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2009 #29 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Κύριε Νίκο πως σας επέτρεψαν να πάτε σε ένα πάρτι που ήταν ΜΟΝΟ για γυναίκες? Δεν κατανοώ το πνεύμα σου νέε μου...! Τί εννοείς "πως μου επέτρεψαν"? Εγώ το διοργάνωσα και έστειλα τις κατάλληλες προσκλήσεις!!! Το φλουρί κέρδιζε.... εμένα! Οφείλω να ομολογήσω πως σε κάθε κομμάτι της πίτας υπήρχε και από ένα φλουρί!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 27 Ιανουαρίου 2009 #30 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αλλά ο κύριος viciouscircle είπε ότι δεν είναι γυναίκες..... μήπως λέω μήπως έκανες λάθος τις διευθύνσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 27 Ιανουαρίου 2009 #31 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Γαμώτο να μην είμαι εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 27 Ιανουαρίου 2009 #32 Share 27 Ιανουαρίου 2009 (edited) θα ειμαστε παλι εκει (οπως καθε μηνα) Σταυρο εχεις ακουσει τον ορο "αδεια απο την σημαια;" η πρωτη φορα ειναι δυσκολη μετα μαθαινεις :thumbup: Γαμώτο να μην είμαι εκεί! Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2009 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2009 #33 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Σταυρο εχεις ακουσει τον ορο "αδεια απο την σημαια;" η πρωτη φορα ειναι δυσκολη μετα μαθαινεις :thumbup: Την πρώτη τέτοια άδεια την πήρα στο κέντρο το πρώτο Σ/Κ!!! Αν πας Θήβα να σε ενημερώσω για τις τρύπες στα συρματοπλέγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panormitis76 27 Ιανουαρίου 2009 #34 Share 27 Ιανουαρίου 2009 και εγώ εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Ιανουαρίου 2009 #35 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Μόνο 18 !!!!! Τι είναι αυτό συνάντηση της εβδομάδας ; Παρακαλώ πολύ το delta66 που έχει ειδικότητα να μαζεύει τα ονόματα . Υπ όψιν οτι μπορείτε να φέρεται και τους φίλους σας δεν είναι κλειστή η κοπή τις πίτας , όπως και στις συναντήσεις μας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2009 #36 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Υπ όψιν οτι μπορείτε να φέρεται και τους φίλους σας [φωνή_από_το_βάθος] ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ!!!! ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ!!!! [/φωνή_από_το_βάθος] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 27 Ιανουαρίου 2009 #37 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί να έρθω και εγώ αλλα για τις φίλες μας που λέει η φωνή απο το βάθος δεν το βλέπω! όποις φέρει και την φίλη του να το πεί!όχι στα κρυφά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιανουαρίου 2009 #38 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Μόνο 18 !!!!! Τι είναι αυτό συνάντηση της εβδομάδας ; Παρακαλώ πολύ το delta66 που έχει ειδικότητα να μαζεύει τα ονόματα . Υπ όψιν οτι μπορείτε να φέρεται και τους φίλους σας δεν είναι κλειστή η κοπή τις πίτας , όπως και στις συναντήσεις μας . Απουσιολογος ειμαι? Λοιπον dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 (?) diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags (?) viciouscircle (?) orck panormitis76 BAKIS (?) Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα αν θελει διεκρινιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2009 #39 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Απουσιολογος ειμαι? Ε, αφού είσαι φύτουλας (aka καλός μαθητής) είσαι και απουσιολόγος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιανουαρίου 2009 #40 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Ε, αφού είσαι φύτουλας (aka καλός μαθητής) είσαι και απουσιολόγος!!! Μαλιστα κυριε προεδρε του 15μελους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser 27 Ιανουαρίου 2009 #41 Share 27 Ιανουαρίου 2009 θα έρθω και γώ να σας γνωρίσω επιτέλους και απο κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 28 Ιανουαρίου 2009 #42 Share 28 Ιανουαρίου 2009 ωχ μας πιασανε ειναι κλειστες οι μηνιαιες συναντησεις; Μόνο 18 !!!!! Τι είναι αυτό συνάντηση της εβδομάδας ; Παρακαλώ πολύ το delta66 που έχει ειδικότητα να μαζεύει τα ονόματα . Υπ όψιν οτι μπορείτε να φέρεται και τους φίλους σας δεν είναι κλειστή η κοπή τις πίτας , όπως και στις συναντήσεις μας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 28 Ιανουαρίου 2009 #43 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Φίλε "Epsilon55" βγάζεις σε παρακαλώ το ? από το όνομά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Ιανουαρίου 2009 #44 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Φίλε "Epsilon55" βγάζεις σε παρακαλώ το ? από το όνομά μου OK Συμμετεχουν στο κοπη τη πιτα του ΑΖ : dartman Panos1990 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Mixalis stormtrooper Astra antonis t83 blackghost7 (?) diskus fan venom Shadow_1 (?) ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ fei mariosfa EUDOKIA delta66 tags viciouscircle (?) orck panormitis76 BAKIS (?) Οποιος ειναι λανθασμενα στη λιστα, αν θελει διεκρινιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Ιανουαρίου 2009 #45 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Βγάλε και από εμένα το ερωτηματικό, μου κάνει σκιά... Καλά χαμός θα γίνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas 28 Ιανουαρίου 2009 #46 Share 28 Ιανουαρίου 2009 τι? νομιζατε οτι θα λειπω ??? α! και θα φερω και 3 συνοδους μελλοντες κατοχους ενδρειου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 28 Ιανουαρίου 2009 #47 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Ο Δημήτρης(Husky Jim) δεν θα έρθει...?το λεω γιατί δεν τον βλέπω στη λίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 28 Ιανουαρίου 2009 #48 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Φυσικα θα ειμαι και εγω!!!!!!! Στην περσινη ημουνα απο τους πολυ τυχερους ,φετος θελω να ειμαι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 #49 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Φυσικα θα ειμαι και εγω!!!!!!! Στην περσινη ημουνα απο τους πολυ τυχερους ,φετος θελω να ειμαι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Αν με "λαδώσεις" θα κανονίσω το βιοτοπικό που αναφέρω παραπάνω να γίνει δικό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 28 Ιανουαρίου 2009 #50 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Αν με "λαδώσεις" θα κανονίσω το βιοτοπικό που αναφέρω παραπάνω να γίνει δικό σου 2 τενεκεδες απο το χωριο καλα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος