panormitis76 25 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Βροχερή λοιπόν Κυριακή στο σπίτι και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές στιγμες απο τα ενυδρεία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Ομορφιες.Να τα χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panormitis76 25 Ιανουαρίου 2009 Author #3 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Α και να μην ξεχάσω τον υπερπολύτιμο φίλο και βοηθό μου Τον λένε CRASH και είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Ωραιες στιγμες να τα χαιρεσαι. Φατσας ο δικος σου,κανει ζημιες?για αυτο και crash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panormitis76 25 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 25 Ιανουαρίου 2009 ζημιες κάργα, αλλά απίστευτος γενικότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 25 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2009 φτου σου ρε! που δεν μου εδειξες τα ενυδρεια σου οταν ηρθα! ο crash ειναι οντως πολυ CRASH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 25 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Το μπλε(μαζί με το ροζ) ψάρι πάνω δεξιά απο τον CRASH τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panormitis76 25 Ιανουαρίου 2009 Author #8 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Αντωνάκη λες και προλάβαμε να κάνουμε και πολλά. Ακόμα περιμένω κάτι ξέρεις (μια φωτο ας πούμε) Baki τα δυο αυτά ψάρια είναι color skirt tetra. Τα μάζεψε το βλαστάρι μου με την γυναίκα μου. Είναι όμορφα ψαράκια αλλα τα χρώματα, απ' οτι διαβασα δεν είναι φυσικά. Κάποιοι εξακολουθούν να παίζουν με τα ψαράκια χάρην κέρδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος