tolis001 25 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα.εχω ενα προβλημα με το clown μου.εχει στα πτερυγια του κτι σαν μπαμπακι.τι μπορει να ειναι?κ πως μπορω να το καταπολεμισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα. Όπως το περιγράφεις μπορεί να είναι fungus αλλά μπορεί να μιλάμε και για λεμφοκύστη.Μια φωτογραφία του ψαριού θα βοηθούσε ώστε να σου πούμε με ακρίβεια από τι πάσχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα. Όπως το περιγράφεις μπορεί να είναι fungus αλλά μπορεί να μιλάμε και για λεμφοκύστη.Μια φωτογραφία του ψαριού θα βοηθούσε ώστε να σου πούμε με ακρίβεια από τι πάσχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Ποσες μερες ειναι που το εβγαλε;Εχω χασει 4 clown με τα ιδια συμπτωματα.Ξεκινουσαν ετσι,και στο 3ημερο εφταναν να καλυπτονται απο μια πετσα σαν βλεννα που κρεμοταν.Τα 2 ηταν occelaris και τα αλλα 2 percula.Τωρα εχω μεσα 2 sebae ευτυχως χωρις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 25 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 25 Ιανουαρίου 2009 αυτες ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να τραβηξω ελπιζω να μπορεσετε να καταλαβετε τι ειναι μηπως ετσι μου δωσετε καποια συμβουλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 25 Ιανουαρίου 2009 Author #6 Share 25 Ιανουαρίου 2009 καποια βοηθεια εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 27 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Οι photo δεν είναι καλές αλλά από αυτά που διακρίνω με κάθε επιφύλαξη μου φαίνεται για λεμφοκιστη. Θα πρέπει να δίνεις ποικιλία τροφής εμποτισμένη με σκόρδο και βιταμίνες για Θαλασσινά ψάρια. Αυτή η ασθένεια μπορεί να ξεπεραστεί άνετα από το ψάρι μόλις καλυτερεύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 28 Ιανουαρίου 2009 Author #8 Share 28 Ιανουαρίου 2009 (edited) τελικα το ψαρακι το εχασα αυτη ειναι κ η φωτοφραφια του που εχει καταληξει.τελικα μηπως μπορουμε να δουμε απο τι πεθανε? επισης σε οτι αφορα την ποικιλια των τροφων,τους δινω gel καταψυγμενης γαριδας(artemia).τι αλλο να παρω να τους δινω? Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2009 - tolis001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 28 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 28 Ιανουαρίου 2009 τελικα το ψαρακι το εχασα αυτη ειναι κ η φωτοφραφια του που εχει καταληξει.τελικα μηπως μπορουμε να δουμε απο τι πεθανε? επισης σε οτι αφορα την ποικιλια των τροφων,τους δινω gel καταψυγμενης γαριδας(artemia).τι αλλο να παρω να τους δινω? Μπορείς να φτιάξεις και δική σου κατεψυγμένη τροφή , αλέθοντας γαρίδα , μύδια ,καλαμάρι ,αρτεμια και εμπλουτίζοντας τα με βιταμίνη c υπάρχει ειδικό σκεύασμα τις Kent marine ίσως και άλλης εταιρίας όπως και σκόρδο τρίβοντας το στο τρίφτη , υπάρχει και σκεύασμα , τα παραπάνω προσθετά ( σκόρδο και βιταμίνη ) βοηθάνε στη καλή υγειά και το ανοσοποιητικό των ψαριών, μπορείς ακόμα να εμπλουτίσεις και τα flakes με τα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis001 28 Ιανουαρίου 2009 Author #10 Share 28 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Αφοτου εχει πεθανει το ψαρακι ειναι σχετικά δυσκολο να εξακριβώσεις το γιατι. Ειχες παρατηρήσει κατι στο σωμα του ή απο αποψη συμπεριφοράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος