Jump to content

Ψαχνω για Ταιστρα

Churu

Recommended Posts

Καλημερα σας.Ψαχνω να βρω πλαστικη ταιστρα που μπαινει στην επιφανεια του νερου και πανε οι Δισκοι και τρωνε και ετσι δε γεμιζει το ενυδρειο.Σε 2 μαγαζια που πηγα με κοιταζαν σαν κινεζο.....η αληθεια ειναι οτι το εχω δει μονο σε βιντεο στο ιντερνετ και οχι απο κοντα.Ξερεται μηπως που μπορω να βρω εδω Ελλαδα η μονο απο e-shop και αν ναι θα σας ημουν ευγνωμων να δινατε καποιο λινκ η διευθυνση γιατι αυτα που εχω ηδη σε ταιστρες μου βγαζουν μονο τις κλασσικες ηλεκτρικες....Ευχαριστω

Mπορεις να βαλεις εκεινο το βιντεο να το δουμε,γιατι κι εγω δεν καταλαβα τι ψαχνεις...

Για δειτε εδω

Ελπιζω να βοηθησα λιγο.......σσ επικεντρωστε την προσοχη σας στην επιφανεια του νερου......

Νομιζω οτι δεν προκειται για ταιστρα εμποριου αλλα για καποια πατεντα :thumbup:

γιατι δεν κανεις μια ερωτηση στον χομπυστα του βιντεο?

Στο δεύτερο και τρίτο video είναι αυτό ή κάτι ανάλογο.

Δες και αυτό επίσης, όπως και αυτό και αυτό και αυτό.

Μπορείς να βρεις τέτοια προϊόντα σε ολα τα ενυδρειακά καταστήματα. Να το ζητήσεις ως κώνο ταίσματος ή κόσκινο ταίσματος με βεντούζα ή κάτι τέτοιο, με το οποίο τα ψάρια τσιμπολογούν σιγά σιγά μέσα από τις τρύπες του την τροφή. Συνήθως χρησιμοποιείται για τάισμα σκουληκιών ή tubifex και όχι για flakes.

Φιλικά

Ανδρέας

Έγινε επεξεργασία - Andreas301

Εγω εχω παρει απο το water inn αλλα νομιζω πως τωρα δεν εχει.

Σας ευχαριστω ολους.....Αυτο ακριβως ψαχνω....Ευχαριστω για την βοηθεια.......Ειστε φοβεροι :thumbup::thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...